darko.k.zg
Full Member

Auto: Seat ibiza 1.4 + LPG
|
 |
« na: Listopad 30, 2008, 10:59:23 » |
|
pitanje je jednostavno?? kaj se vie isplati tj kaj je bolje... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
darko.k.zg
Full Member

|
 |
« Odgovor #2 na: Listopad 30, 2008, 11:18:02 » |
|
ok opruge mogu nabavit za 700-800 kn a gevinde kotaju??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
skladistar
|
 |
« Odgovor #3 na: Listopad 30, 2008, 11:18:39 » |
|
dodaj samo jos jednu "0" 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
skype-> skladistar
|
|
|
kix
Hero Member

Auto: Audi A4 1.9 TDI + :)
|
 |
« Odgovor #4 na: Listopad 30, 2008, 11:37:00 » |
|
ok opruge mogu nabavit za 700-800 kn a gevinde kotaju??
Kolko para tolko muzike 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
darko.k.zg
Full Member

|
 |
« Odgovor #5 na: Listopad 30, 2008, 12:10:30 » |
|
aha znači za prvu ruku opruge....ma nije ni to tak loe.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vekic
|
 |
« Odgovor #6 na: Listopad 30, 2008, 12:42:34 » |
|
Ma boljem zasparaj za gewinde, jer svi uzmu prvo opruge a onda odmah nakon toga gewinde i spuse pare. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40
Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #7 na: Listopad 30, 2008, 12:45:00 » |
|
Gle daj pocni od necekga a ne sve po malo. Spusti auto na Gewinde, pa slazi masinu, pa uzmi kotace ili vec nekaj
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Black
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI
|
 |
« Odgovor #8 na: Listopad 30, 2008, 12:56:36 » |
|
Usporedba ti je na razini SDI ili 1.8T. Opruge su sranje za ovjes gdje amortizeri trpe dodatno opterećenje i ne rade nita osim to spuste auto radi estetike, bolja vozna svojstva se ostvare samo s sputanjem teita auta. Gewinde, mislim da nemoram puno o tome.
Uostalom kak moe uspoređivati u prosjeku cca. 1000kn i 7000 kn ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
darko.k.zg
Full Member

|
 |
« Odgovor #9 na: Listopad 30, 2008, 01:04:39 » |
|
ok ok kuim...nemojte se odmah ljutit... pa nov sam u ovom....  al nema anse da sad skupim za gevinde...  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
plastikman
Ja sam pjesnik iz Ličkoga kraja...moja inspiracija dolazi iz jaja...
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI-Cupra wanabe
|
 |
« Odgovor #10 na: Listopad 30, 2008, 01:59:30 » |
|
Gle daj pocni od necekga a ne sve po malo. Spusti auto na Gewinde, pa slazi masinu, pa uzmi kotace ili vec nekaj
Ajmo ovako...koliko za sad-znači ovaj trenutak ima love za uloiti u auto...pa ćemo ti dragovoljno dati par savjeta a ti sam na kraju to malo protresi i na osnovu toga odluči
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
darko.k.zg
Full Member

|
 |
« Odgovor #11 na: Listopad 30, 2008, 02:26:11 » |
|
UFFF unaprijed hvala... no da krenemo onda ispočetka.... trenutno imam nekih 2 somića kn za uloit... vie manje... stavio sam zadnji lonac u lastoviću sa srednjom jačinom zvuka...(za sad sasvim zadovoljan) i naico curu da mi za 3 godinjicu kupi lampe u ap studiu....  ....jbg tam sam nao crne a poto namjeravam sve napravit crno utoj kombinaciji. pa bi to trebo dobit za par dana ....znači to je to...i sad jedan dan bi trebo otić zatamnit stakla...sad ću probat ne dog s kikom.... e sad ostale elje... danas sam vidio da su doli devils eyes a poto nigdje nisam dobio info da postoje angels eyes za moju ibizu....vjerojano je to sljedeće.... htio bih i staviz ozice 35 anniversary...crne.... kotaju 1240kn/kom...a ond abi na to i nove gume 205... i stavio distance....(to vjerojatno na proljeće...a za sad stare jedino ih moda ofarbam u crno).... e da i farbat ću dio haube u crno.....uz to bi jo i stavio uta kljeta na prednje kotače s nekim malo boljim diskovima... i zapikno malo autić u pod.... e da i da ne zaboravim htio bi i promjenit ćukice i jednog dana ako bog da pretapicirat dosta toga u unutranjosti(osim volana i ručice to več imam)...e pa sad ti reci da mi mo pomoć i da se sve to da sredit i onda ima gajbu od mene.....toliko planova a tako malo vremena i novaca 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
skladistar
|
 |
« Odgovor #12 na: Listopad 30, 2008, 02:34:39 » |
|
a da to prodas i kupis nekaj jaceg i vec sloenog? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
skype-> skladistar
|
|
|
plastikman
Ja sam pjesnik iz Ličkoga kraja...moja inspiracija dolazi iz jaja...
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI-Cupra wanabe
|
 |
« Odgovor #13 na: Listopad 30, 2008, 02:52:15 » |
|
Puno elja koje nisu nesotvarive ali ih treba rijeavati malo po malo kao i većina nas...obično kad sloi auto do kraja taman se zasiti i ide kupiti neto drugo i opet ispočetka... Rijei ga za početak vizualno jer su ti to investicije koje se vide i zna to si platio a nekakve kemije sa snagom motora ostavi za zadnje jer ne moe iz slabog motora napraviti jaki bez stranog ulaganja...a onda na kraju ako stvarno zagrize i hoće jaču zvijer ili prodaj auto i kupi jačeg ili kupi drugi motor pa ga samo stavi unutra. 2 soma kuna su ti dovoljni da si zatamni ajbe i ode na veliki stejk poslije toga 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
darko.k.zg
Full Member

|
 |
« Odgovor #14 na: Listopad 30, 2008, 03:06:25 » |
|
pa nemrem kupit novi jer nema novčeka...ovak sam uzo kredit...s jako nepovoljnim kamatama ali gura se... ma znam da sad to nisu neke pare i moja je namjera polako prvo vanjski dio pa mainu...i znam da će mi trebat vremena....al jbg sve me zanima pa pitam...ima tu neke kombinacije s karticama i čekovima pa ćemo vidjet.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Marco Polo
Sr. Member

Auto: VW Polo 1.4 TDI
|
 |
« Odgovor #15 na: Listopad 30, 2008, 03:32:41 » |
|
Poto neče imat skoro za gewinde ja bi na tvom mjestu stavio opruge ja ih imam dodue i krače amortizere ali na -35 oprugama nije bitno toliko. Ako si zainteresiran javi se na PM dogovorit ćemo ti cijenu neku. A auto će puno bolje izgledat pogotovo kad i felge neke veće stavi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|