prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI
bacc. ing. techn. inf.
|
 |
« Odgovor #25 na: Svibanj 09, 2011, 07:11:21 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam te ptico 
|
|
|
Renda
Hero Member

Auto: Seat Ibiza TDI
|
 |
« Odgovor #26 na: Svibanj 09, 2011, 07:23:01 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Seat Ibiza TDI (131+)
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40
Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #27 na: Svibanj 09, 2011, 07:44:22 » |
|
evo i mene. dosao sam sebi negdje oko pol 8 navecer. a nije ni cudo u pol 5 sam se probudio, prije pol 6 bio na jarunu, svjedocio pucanju vodovada ispred Lake citya, potopljlenom BMWu M5 nasred ulice, pa ciscenje kucice 2 sata, pecenje rostilja, ispijanje pife, spremanja.... na kraju je bilo 30 ljudi. kako volim te padobrance. drugi puta se svi prijavite
btw. kakvo je bilo meso ? nitko ne prica o tome
i sunce ti Mirek gdje si mi nasao tu fakin glavu ? Pa nisam ja ličanin !!! Plastiku bi bolje stajala
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Rainmaker
Hero Member

Auto: Seat Ibiza 1.4 16v
Plavuša!! Molim pišite polako....
|
 |
« Odgovor #28 na: Svibanj 09, 2011, 08:56:01 » |
|
meni je samo fascinantno kolko se je black uspijel isključiti dok ste ga zajebavali...
đurica nije plastik napijal maloljetnice... ti si :P
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Renda
Hero Member

Auto: Seat Ibiza TDI
|
 |
« Odgovor #29 na: Svibanj 09, 2011, 09:09:32 » |
|
Meso je bilo isto dobro, mrvicu prepečeno, ali ja se nisam bunio...  Sam kaj skoro nitko nije niš jeo! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Seat Ibiza TDI (131+)
|
|
|
plastikman
Ja sam pjesnik iz Ličkoga kraja...moja inspiracija dolazi iz jaja...
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI-Cupra wanabe
|
 |
« Odgovor #30 na: Svibanj 09, 2011, 09:57:19 » |
|
meni je samo fascinantno kolko se je black uspijel isključiti dok ste ga zajebavali...
Plastik se je dobrano skoncentrirao na napijanje sebe ali odnio sam i ja dvije tri rakijice 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Rainmaker
Hero Member

Auto: Seat Ibiza 1.4 16v
Plavuša!! Molim pišite polako....
|
 |
« Odgovor #31 na: Svibanj 09, 2011, 10:06:01 » |
|
Plastik se je dobrano skoncentrirao na napijanje sebe ali odnio sam i ja dvije tri rakijice  care rakije su bile odlične, samo mi žal kaj sam moral voziti inače mislim da bi i ja na sve četiri bil
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
fokusicar
Sr. Member

Auto: Seat Leon Cupra R
|
 |
« Odgovor #32 na: Svibanj 11, 2011, 05:29:21 » |
|
Lupam se po glavi što nisam stigao doći ali planina je zvala, a tome se teško oduprem!
Čuo sam da je bilo jebeno, makar malo manje članova naspram prijašnjih susreta...
Đuro, tebi svaka čast na trudu, samo se nadam da si pokrio sve tvoje troškove a volju i trud ćemo ti nadoknaditi! Boljeg domaćina sigurno nije moglo biti...pogotovo kad sam vidio da ste bili u kučicama na Jarunu a to tako zna biti prljavo od dan prije da imaš šta za čistiti sat vremena...
Slijedeći put dolazim (promise) ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40
Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #33 na: Svibanj 12, 2011, 08:20:42 » |
|
Hrvica ma da bar sat vremena....cistio sam od pol 6 pa skoro do 8. sljedeci put cu unajmiti cistacicu i dati joj gas masku. U organizaciji su mi pomogli Tom u nabavci mesa ( kojeg btw nitko nije htio jesti), Plstiša u nabavci cuge i Fedor sa posudbom svog ledomata. koliko god se to cinilo jednostavno organizirati, bas i nije jer moras biti u tome od - do (cisti, kuhaj, spremaj...katica za sve) A kaj se tice troskova...e tu bi se dalo diskutirati. dal sam se pokrio? ne nisam. platilo mi je 11 ljudi od kojih neki nisu ni dosli a opet neki su dosli i nisu platili. nije bitno. uvijek ce toga biti. sada vise nije bitno. ljudi su se dobro zabavili, napili a za Karlovac cemo to organizirati na drugaciji nacin (no money, no sex) zao mi je kaj i Ti nisi bio jer bi nam popravio prosjek svojom kilazom  (sorry morao sam)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
plastikman
Hero Member

|
 |
« Odgovor #34 na: Svibanj 12, 2011, 12:58:59 » |
|
Sory sto nisam jeo ( jesam malo promrljao ) ali previse je alkohola bilo da bih jeo. Drugi put ne pijem nego samo jedem ;)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
fokusicar
Sr. Member

Auto: Seat Leon Cupra R
|
 |
« Odgovor #35 na: Svibanj 12, 2011, 06:57:09 » |
|
Đurica, možda je onda vrijeme da netko drugi nešto organizira, pogotovo ako ekipa ovako nema obraza... pa jebote ako si sve sam napravio, uz pomoć 3 čovjeka i probao namiriti cijelu ekipu, onda bi pošteno i bilo da se između ekipe i pokriju troškovi...eko smo ekipa, jel da?
Ako nismo , onda smo samo gomila beskičmenjaka...nažalost...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
plastikman
Hero Member

|
 |
« Odgovor #36 na: Svibanj 12, 2011, 08:20:52 » |
|
Pa Đuro i ja smo razgovarali dosta o tome i mislim da ili ce biti idući put ( ako ga uopće bude ) učestvovanje više ljudi u organizaciji i ako nisi platio plati na licu mjesta ( a tu su se ljudi napravili glupima i kao ovo ono ).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|