Svibanj 24, 2012, 08:34:33
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Gymkhana party u kamiončetu.....aaaaaaaa mama miaaaaaaaaaa  (Posjeta: 355 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5

kapitulirao

« na: Travanj 07, 2011, 09:15:05 »

Ako spomenem gospodina pod imenom „Ken Block“  svi će znati tko je i čime se bavi  ali ako spomenem ime „Gymkhana“ svi će ostati u čudu i pitati se: „A kaj je to?“ To je ime prvog filmića koji je snimio Ken Block sa svojim Subaru STIem. Od tada je prošlo gotovo 3 godine i on i dalje snima, te je uspio privući više od 100 miliona gledatelja diljem svijeta da pogledaju njegove filmiće na You Tubu.

Ali sada ćemo spomenuti gospodina Mika Rynana. On i Ken bave se istim „sportom/poslom“ samo što Mike ima malo veća kolica. Kako bi žene rekle: „veličina je IPAK važna“.

Mike je inače bio 12 puta za redom pobjednik Pikes Peak-a (za nove koji ne znaju to je legendarno brdsko trkalište klase „B“) i ovim putem želio je pokazati što sve njegov polukamiončić može napraviti.

Dakle, Mike vozi kamiončić koji teži nešto manje od 4,5 Tone ali razvija 1950 KS i ima enormnih 3609 Nm okretnog momenta. Mamaaaaaaaaaaa za pokakat se u gaće !!!!!

Filmić je snimljen u produkciji Bandito Brothersa u krugu El Toro vojne baze (isto mjesto koje je koristio i Ken Block za snimanje svog prvog filmića)

…….Volim gledati Kenove egzibicije ali ovo je wooooooow ……. pogledajte i prosudite sami……

Evidentirano
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40

Zovu me i kustos .....

« Odgovor #1 na: Travanj 07, 2011, 09:38:57 »

ae kupit ce i meni tata taki tamić ..... ću da se našikam i radim haos 
Evidentirano

foggy_du
Hero Member

Auto: Mazda 3 sedan

« Odgovor #2 na: Travanj 07, 2011, 09:39:15 »

Ovo kamiona nije ni vidilo...
  za vožnju!!!
Evidentirano

There's a hierarchy of insanity in motor sports. Normal people think all racers are crazy. Folks who race sedans think people in open-wheel cars are nuts. They all think motoracers are absolutely off theirs meds. But everyone agrees who are absolutely craziest people in racing - rally racers."
tomo
Hero Member

Auto: Ibiza 1.6 16V sport

« Odgovor #3 na: Travanj 07, 2011, 04:39:08 »

ae kupit ce i meni tata taki tamić ..... ću da se našikam i radim haos 
ima moj kolega lepi truli zeleni tamič  za pčelinjak pa ga budem pital jel ga hoče nabrijat 
Evidentirano
predrag
Hero Member

Auto: Toledo TDI+

« Odgovor #4 na: Travanj 07, 2011, 08:18:11 »

1950 KS?  Heeebenooo! 
Evidentirano

što više petljaš oko nečeg neispravnog , sve više ti je potreban čekić!!!
 Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na: