Svibanj 24, 2012, 08:14:48
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Ukrasne kapice za ventile doktora Hoa  (Posjeta: 995 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Rainmaker
Hero Member

Auto: Seat Ibiza 1.4 16v

Plavuša!! Molim pišite polako....

« na: Ožujak 06, 2011, 08:59:57 »

Imate bolna leđa i ne znadete kaj da poduzmete oko njih ?  e pa neznam niti ja nego ovdje vam je jedan kratki DIY kako si napraviti zabavne ukrase za ventile.

Kao što su već neki forumaši imali prilike vidjeti meni je bilo dosadno i sjetio sam se kak bi mogel napraviti kapice za ventile.
Dakle potrebno vam je malo spretnosti i još manje alata.  Dakle treba vam bušilica, borer (svrdlo), upaljač, malo vruće plastike, obični čep za ventile i naravno kockica.

Prvo manjim borerom zbušite rupu na dubinu koju treba, nakon toga naprosto razbušite većim borerom rupu da paše fino na knap unutra kapica za ventil. Nakon toga upaljačem ili pištoljom na vruću plastiku rastopite plastični štapić i namažete rupu u kockici iznutra i stisnete crnu kapicu običnu unutra. Ostavite da se to ohladi to je to i to bi trebalo ovako nekako izgledati gotovo.

I to je uglavnom to  nije problem, a fora zgleda. Kockice kupljene u šoping centru, borere imal doma zajedno sa ostatkom potrebnoga materijala. Uz malo živaca više morete napraviti i privjesak za ključeve ko na slici dolje.
Kockice testirane i izdržale autoputa 200 km bez ikakvih problema isto tak i miniwash. Jedino čega se treba paziti su klinci na parkiralištu i to je to.

Sori kaj su slike kakve jesu jer sam slika sa 3.2 mpx idiotom jer mi je kenon ostal na poslu na stolu. 

Evidentirano

đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40

Zovu me i kustos .....

« Odgovor #1 na: Ožujak 06, 2011, 09:08:53 »

kokić

si prešao u stajlere ?

ali ti ne vozis golfa keca nego Renola ali ako nis drugo sada znam kaj cu ti kupiti za rockas....2 plisane velike kockice kaj ces objesiti na retrovizor 
Evidentirano

tomo
Hero Member

Auto: Ibiza 1.6 16V sport

« Odgovor #2 na: Ožujak 06, 2011, 09:24:57 »

To sam viđao da ljudi imaju na ventilima a sad kužim kak se to radi.-  super si objasnio 
Evidentirano
Rainmaker
Hero Member

Auto: Seat Ibiza 1.4 16v

Plavuša!! Molim pišite polako....

« Odgovor #3 na: Ožujak 06, 2011, 09:40:07 »

kokić

si prešao u stajlere ?

ali ti ne vozis golfa keca nego Renola ali ako nis drugo sada znam kaj cu ti kupiti za rockas....2 plisane velike kockice kaj ces objesiti na retrovizor 

Đurica ja sa svojim jedino stajler i morem biti  jer mi tih 75 ponija ne dopušta išta drugo.

to se ja pripremam za karlovac dok si tam budu s golfima na bebeesu ali ne budu imali takve stajlerske kapice i ja bum onda glavni baja tam 

a za kockice s retrovizora možda niti nije tolko loša ideja tak da sve bude u istome fazonu 

To sam viđao da ljudi imaju na ventilima a sad kužim kak se to radi.-  super si objasnio 

je objašnjavanje mi je uvijek jača strana bilo  toothy9
Evidentirano

pena
Hero Member

Auto: LEON TDi - 110 ks

možda i može trošit 4 litre, al ne meni...

« Odgovor #4 na: Ožujak 21, 2011, 03:21:31 »

+5 za trud 
Evidentirano

mario84
Hero Member

Auto: golf mkV

« Odgovor #5 na: Ožujak 21, 2011, 07:14:39 »

super stvar  hello2
al dodes u zg jedan dan,parkiras auto i kad se vratis nema kockica lol
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
Ispis