slika Vam sve govori

uglavnom, trebala mi je nova tabla s BC, ručica s tipkama za BC, tri žice treba provuć od ručice do table (+, - i reset)
ako to tko ide radit, prije neka s vag comom provjeri jel mu ECU mjeri potrošnju, a onda neka ide u nabavu djelova...
ja sam imao problema s uparivanjem table, nitko mi to nije mogao rješit i svi su mi govorili da to nebude radilo u mom autu...
pa sam si kupio kabel i krenuo radit...
problem je bio što kad sam upario tablu nije radio pokazivač brzine, nije radio servo i auto je cukao pri šaltanju i nije dobro primao gas...
a razlog svemu tome je bio što je auto s kojeg sam skinuo tablu imao ABS i mjerio je brzinu preko ABS-a kojeg moj auto nema...
zatim sam izvadio dump iz moje orginal table i dump iz nove table i poslao ih mailom kolegi s škoda i vw foruma (arcom, možda je i tu), on ih je usporedio, našao negdje na netu na kojoj je adresi brzina i promjenio vrijednost tako da bude ista kao iz orginal table (radilo se u jednom broju), vratio mi dump mailom, ubacio sam ga u tablu i sve odlično radi...proradio je pokazivač brzine, i servo radi, auto ne cuka, sve ok...
provukao sam te tri žice danas da mogu prebacivat i to je to...čak mi i vanjsku temperaturu pokazuje...
a senzor temperature ima svaki VAG koji ima climatic/climatronic...
to je to