|
blue-gs
Gost
|
 |
« na: Siječanj 25, 2011, 06:55:30 » |
|
pozz ekipa, zanima me koje trgovine ispusnih lonaca preporucujete, naime stavljao bih na svoju alteu nekakav "sportskiji" lonac ali s tim da me zanimaju samo tipski ( znaci da se na autu nist ne mjenja vec samo zadnji lonac) ! jel imate kakvu preporuku sto izgleda lijepo na Altei?? imam nesto ovak na umu :http://www.autoprocentar.hr/catalog/index.php/seat-altea-04859610-c-23_1533_1535_2163_2164 i ako tko zna koje su negativne strane toga, tipa veca potrosnja.... UNAPRIJED HVALA!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

Auto: Leon2 styl. 1.9TDI, Ibiza 6L 1.4 16v
|
 |
« Odgovor #1 na: Siječanj 25, 2011, 08:59:36 » |
|
pozz ekipa, zanima me koje trgovine ispusnih lonaca preporucujete, naime stavljao bih na svoju alteu nekakav "sportskiji" lonac ali s tim da me zanimaju samo tipski ( znaci da se na autu nist ne mjenja vec samo zadnji lonac) ! jel imate kakvu preporuku sto izgleda lijepo na Altei?? imam nesto ovak na umu :http://www.autoprocentar.hr/catalog/index.php/seat-altea-04859610-c-23_1533_1535_2163_2164 i ako tko zna koje su negativne strane toga, tipa veca potrosnja.... UNAPRIJED HVALA!!!  Možda ti zvuk dojadi na putu do mora ako ispadne da je preglasan lonac... :) http://www.youtube.com/watch?v=JKyI8aKtiTk
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
blue-gs
Gost
|
 |
« Odgovor #2 na: Siječanj 25, 2011, 09:19:37 » |
|
pa bas zato i pitam za nekakva iskustva/ savjete- ne zelim preglasan lonac jer mi je iovak nekako prebucan motor! iako ova 307-ica zvuci privlacno :))
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI
bacc. ing. techn. inf.
|
 |
« Odgovor #3 na: Siječanj 26, 2011, 08:06:42 » |
|
A kaj ce ti lonac? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam te ptico 
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40
Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #4 na: Siječanj 26, 2011, 08:13:00 » |
|
A kaj ce ti lonac?  da ne tjera miševe ko' ti  sovuljago jedna Ako si mislio nekaj dobiti na performansama, zaboravi. moras promjeniti malo vise toga da nekaj dobijes
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

|
 |
« Odgovor #5 na: Siječanj 26, 2011, 10:31:12 » |
|
Ako si mislio nekaj dobiti na performansama, zaboravi. moras promjeniti malo vise toga da nekaj dobijes
čovjek je rekao da hoće da lijepo izgleda :) a ja mu kažem da uz lijepi izgled ide i zvuk kakvog najčešće za sobom vuku 1.0 puntići, razni C3, Astre G i ostali wannabees :) dakle "Ricers"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
blue-gs
Gost
|
 |
« Odgovor #6 na: Siječanj 26, 2011, 10:26:57 » |
|
ma ne zanimaju me performanse, ja onak penzićki vozim! htio bih si malo poljepsat auto i dobiti samo malo dublji zvuk
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Tony
Hero Member

Auto: Seat Altea 1.9 tdi
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljača 02, 2011, 09:26:19 » |
|
to sam si i ja planirao stavit pa sam odustao, ako se odlučiš na kupnju istoga stavi nekakav video 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Sociedad Española de Automóbiles de Turismo
|
|
|
|
blue-gs
Gost
|
 |
« Odgovor #9 na: Veljača 02, 2011, 10:22:25 » |
|
a nisam pametan, nitko nema nikakvu preporuku a ne znam dal za te pare se moze sto pametnije napraviti! ako se odlucim na to svakako stavim video
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mario84
Hero Member

Auto: golf mkV
|
 |
« Odgovor #10 na: Veljača 02, 2011, 10:28:17 » |
|
kod mene na autu je lonac od leona fr i recimo na leru je zvuk malo dublji u normalnoj vožnji nema zvuka ali kad ga poklopiš tu dolazi osmjeh na lice makar ne tebi u autu jer nis necuješ nego vani,npr ja sam uzo od kroky auto,a on moj baš s namjerom da vidim dali je neka razliku u zvuku i samo cu rec da nisam osmjeh skidao kad sam cuo kak je to lijepa promjena naspram obicnog lonca.evo od ovog mog baljezganja nadam se da si našo nekaj poučno  al po meni stavi protočni lonac i to imaš jedan na vw forumu full protocni od lastovčića za 500kn uzmeš taj nastavak od timmy-a i imaš više nego dobru promjenu zvuka,a i nastavak lijepo izgleda IMHO
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

|
 |
« Odgovor #11 na: Veljača 03, 2011, 12:50:32 » |
|
evo jedna kontra:
jel ima neki lijepi tipski lonac sa kromiranim duplim izlazima a da NE UTJEČE na zvuk? dakle buka me ne zanima, to sam prerastao :)
link, cijena, prijedlozi... hvala!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|