evo kak sam ja sebi slozio i za sad radi ok popratit ču malo sa slikama pa ko voli nek izvoli sveukupno sat posla
najprije se izvadi prekidać van, a vadi se tako da se malo gurne nutra i onda se okrene na poziciju i ide van ko od šale

zatim se poskidaju vijci kod osigurača i oni šta drze plastiku ispod volana

nakon toga blgim trzajem se plastika povuče k sebi i trebala bi ispast iz svoga lezista sad imte puni pristup zicama i konektoru na trče mjesto bi trebao bit pin TFL barem je tak kod mene tu sam zgural zicu sa orginal stopicom to zgleda ovk nekak

sad na toj zici kad je konektor utaknut u prekidač ima 12v kad se da kontakt

sad treba nač zicu koja ima struju kad se uple maglenke prednje ili kratka svjetla ili neš treče na šta hočete spoit da bude dnevno svjetlo kod mene su to dvije zice na jednom pinu i one su jedine skupa jednu sam precviko i na nju zalotao komad duze zice

naravno sve to treba dobro izolirat sa termo buzirom da nebi bilo nismo znali, e da ja sam ugradio i jednu diodicu da nebi bilo povrata kad upalim maglenke nazad na pin TFL da nebi bilo opet nismo znali

e sad trbalo bi uvalit i jedan prekidač koji če sluzit da se dnevna svjetla mogu ugasit za nedaj boze ako završiš u šumi sa komadom ili boljom polovicom da nebi obasjavao ili odavao polozaj, ja sam taj prekidač smjestio u pretinac ispod volana

sad sve opet dobro izolirat mislim na zice koje vode do prekidača vratit nazat oblogu pošarafit ju i to je to, kako če policija reagirat na ovo neznam uskoro čemo vidit, ja se nadam da to bude u redu, i da da ne zaboravim najvaznije SVE AMA BAŠ SVE ŠTA RADITE RADITE NA VLASTITU ODGOVORNOST.