Svibanj 24, 2012, 12:18:37
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: P-box se više ne ugrađuje u Seate  (Posjeta: 579 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Il fenomeno
Full Member

Auto: Seat Leon FR TDI

« na: Rujan 23, 2010, 04:35:54 »

Power Box se više ne ugrađuje u Seate; zvao sam u servis da vidim kolko se dobije KS-a i NM-a i rekli su da ga više nemaju u ponudi jer je uzrokovao probleme/kvarove na diznama i turbini. Znam da je taj P-box drek od tuninga i da je bolje remapiranje, ali opet malo me natjeralo na razmišljanje jer do sada me držalo to što ovlašteni proizvođać daje mogućnost povečanja snage što znaći da pogonski sklop ima potencijala i rezerve da podnese više snage, i dalje ga namjeravam remapirat što bi trebalo biti manje rizično od p-bpxa ali malo me ovo obeshrabrilo.
Evidentirano
2000TFSI
Jr. Member
**

Auto: Leon FR TFSI

« Odgovor #1 na: Rujan 23, 2010, 04:50:33 »

ma čipaj TDI-a, nista mu nece bit, a prika mi je ima Pbox na astri, i nije bas neko rjesenje...puno puta auto baca u safe mod!
Evidentirano
Renda
Hero Member

Auto: Seat Ibiza TDI

« Odgovor #2 na: Rujan 23, 2010, 04:53:41 »

Svaki serijski auto ima rezerve, neki više neki nešto manje, ali rezerve uvijek mora biti!

A sad dal će se tebi šta spohebat nakon remapa ovisi o samo dvije stvari: tvojoj pameti (ili gluposti) i pukoj sreći (shebalo bi se prije ili kasnije)...

Po meni je toliko jednostavno!  angel4  Naravno govorim o već isprobanim tj. provjerenim stvarima, a ne da ti Mujo u garaži prčka po mapama ecu-a... 
Evidentirano

Seat Ibiza TDI (131+)
Kroky
Hero Member

Auto: Leon style redizajn 1.9

They don't make Seat's like they used to

« Odgovor #3 na: Rujan 23, 2010, 05:32:47 »

ak ga mislis cipat, jebo onda pbox... a ak te brine garancija, ima cipova koji se ne vide na dijagnostici u servisu
Evidentirano

Ibiza sport tdi '02 RIP
Leon top sport 1.8T '02
Ibiza FR tdi '04
Leon tdi '09

Vmaxxcoilovers, rust all the way!
Dare
Hero Member

Auto: Seat Leon 2,0 TFSI+chip (cca 240ks)

« Odgovor #4 na: Rujan 23, 2010, 10:14:29 »

slažem se skroz sa rendom sa naglaskom da 90% ovisi o sreći dal će se kaj spohebat nakon remapiranja...
Evidentirano

.....bolje pet do dvanaest nego nijednu poslije jedan....
 Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na: