|
CordobaZD
Gost
|
 |
« na: Kolovoz 03, 2010, 10:41:06 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Kolovoz 03, 2010, 10:46:23 od CordobaZD »
|
Evidentirano
|
|
|
|
SSDD
Jr. Member

Auto: ibiza sportrider 2007
|
 |
« Odgovor #1 na: Kolovoz 03, 2010, 02:41:00 » |
|
meni je od prvog dana od kada sam izvukao auto iz salona ( nov naravno ) zadnje lijevo svijetlo u banani...nije tako strasno ko tebi ali malo vidim da ne dihta.... odmah garancija i odi to zamijeni
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tonyy
Jr. Member

Auto: seat ibiza
|
 |
« Odgovor #2 na: Kolovoz 03, 2010, 03:42:39 » |
|
I meni je bio isti problem na ibizi 2003 g.i oni meni kažu da to ne spada u garanciju,kao da je to njihova boljka,pa sam im malo zaprijetio da ću ih stavit u novine pa su nekako promjenili,stavili nove sa jedne iz salona,i od onda bilo je sve ok poslije.Tako da idi u servis nek ti zamjene svjetla.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
CordobaZD
Gost
|
 |
« Odgovor #3 na: Kolovoz 03, 2010, 04:11:05 » |
|
izgleda da nema nista bez sile i prijetnji  glupo mi je sam sa silikonom to rjesavati ,jer ako ne uspijem to rjesiti tek onda ce me hebat u servisu i nece priznat garanciju. Ne preostaje mi nista nego uletiti kao tonyy sa prijetnjom i nadati se da uspije... ok hvala momci na savjetu :D
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
grbe
Gost
|
 |
« Odgovor #4 na: Rujan 01, 2010, 07:34:28 » |
|
I meni umije malo da se uhvati vlage poslije pranja, ako ti je za utjehu.
PS. Ovaj auto ima previse nekih "fabričkih mana". Ulazi voda u štopove, crkavaju kontrolnu uređaji airbagova, brava prtljažnika, kederi propuštaju vodu u prtljažniku.... Ovo su samo neki od kvarova koje su mi u servisu priznali da se često dešavaju. A da ne pričam o kvarovima koje neće da priznaju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Renda
Hero Member

Auto: Seat Ibiza TDI
|
 |
« Odgovor #5 na: Rujan 01, 2010, 05:00:11 » |
|
Mislim da je ovo ipak previše vode tj. vlage u svjetlu i da bi ovo trebalo proć pod garanciju. Druga stvar je da se magli malo po rubu ili nešto, al ovdje je cijelo svjetlo zamagljeno! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Seat Ibiza TDI (131+)
|
|
|
|
CordobaZD
Gost
|
 |
« Odgovor #6 na: Rujan 02, 2010, 12:50:39 » |
|
evo da napišem da sam dobio novo svijetlo, nadam se da ce ovo biti dobro  ehh da se nadovezem na probleme sa tim autom...cim okrenem kljuc javi se visoki zvuk, slican onome kad nestane goriva..sto bi to moglo biti? opcenito auto ima "bugova" koji polako nerviraju.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 02, 2010, 12:53:18 od CordobaZD »
|
Evidentirano
|
|
|
|
predrag
Hero Member

Auto: Toledo TDI+
|
 |
« Odgovor #7 na: Rujan 02, 2010, 12:54:09 » |
|
Možda zamagljeno štop svjetlo?  Upali li se kakva lampica još u međuvremenu? Meni tako tuli kad nema vode za pranje stakla (osim rezerve goriva).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
što više petljaš oko nečeg neispravnog , sve više ti je potreban čekić!!!
|
|
|
darius
Hero Member

Auto: Seat Cordoba Max
Razbijać maglenki
|
 |
« Odgovor #8 na: Rujan 02, 2010, 01:52:38 » |
|
Cordobe nemaju senzor za nivo tekučine za pranje, odnosno imaju ga u posudi (posuda je ista za sve seate izgleda) ali nije na njega ništa spojeno.  Bilo im valjda preskup taj jedan kabal i lampica.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
CordobaZD
Gost
|
 |
« Odgovor #9 na: Rujan 02, 2010, 05:57:05 » |
|
Možda zamagljeno štop svjetlo?  Upali li se kakva lampica još u međuvremenu? Meni tako tuli kad nema vode za pranje stakla (osim rezerve goriva). lol najvjerovatnije :D ne pali se nikakva lampica,ali najzanimljivije je sto se taj zvuk ne javlja uvijek..ono nekad ga ima nekad ne :D lol
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
predrag
Hero Member

Auto: Toledo TDI+
|
 |
« Odgovor #10 na: Rujan 02, 2010, 07:20:45 » |
|
A jesi probao malo zaviriti u user manual? možda ima štogod o tome 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
što više petljaš oko nečeg neispravnog , sve više ti je potreban čekić!!!
|
|
|
|
CordobaZD
Gost
|
 |
« Odgovor #11 na: Rujan 03, 2010, 05:59:30 » |
|
A jesi probao malo zaviriti u user manual? možda ima štogod o tome  ma iskreno nisam, a najjace od svega je to kad sam bio u servisu taj se misteriozni zvuk nikako nije htio pojaviti..lol
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|