Svibanj 23, 2012, 11:52:38
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: WEB stranica, 2010 edition  (Posjeta: 645 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5

kapitulirao

« na: Srpanj 21, 2010, 07:51:55 »

Drage kolege i kolegice.
Uslijed dosade, tehničkih problemai zastarijelog dizajna stare web stranice kluba - odlučio sam napraviti novu.
Ona je već od danas dostupna svima vama i nalazi se na adresi www.seatclubcroatia.com/wp ili jednostavno na www.seatclubcroatia.com .
Nova stranica je plod novog CMS podvozja i nadam se da će vam se sam dizajn dopasti.

Ovom prilikom pozivam vas sve na sudjelovanje u održavanju te stranice u smislu pisanja članaka, objavljivanja slika i svega ostalog što želite da se gore nađe.
Od novih rubrika koje će se nalaziti na stranici su "ostatak svijeta", gdje ćemo pratiti novosti iz ostatka automobilske industrije te "predstavljamo člana" gdje ćemo u članku kroz kratki intervju i fotoshoot predstavljati članove našeg kluba i foruma.

Trenutno potrebujem:
Više osoba koje su spremne jedanput tjedno napisati članak o bilo čemu iz automobilizma (stvar je vrlo jednostavna, uzmete članak na nekom stranom jeziku i prevedete ga - no big deal.
Osobu koja se smatra kompetentnom održati intervjue s našim članovima
Dva fotografa amatatera koji bi htjeli svojim radom pripomoći našoj foto galeriji itd.

Svi zainteresirani neka mi se slobodno jave.

Evidentirano
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40

Zovu me i kustos .....

« Odgovor #1 na: Studeni 17, 2010, 12:37:54 »

Kako ste zamjetili svako malo se na naslovnoj stranici pojavi neki novi clanak koji Vi clanovi SCC kluba i foruma citate sa manje ili vise uzitka i komentirate iste.
ako Ste zamjetili sa desne strane clanka nalazi se podatak kada je clanak dodan na portal i tko je autor....

Nazalost uvijek se pojavljuju ili da bolje kazemo izmjenjuju samo dva autora - V.D. i ja sto je malo otuzno jer pokretanjem tj. izradom nove stranice, zeljeli smo potaknuti Vas - clanove kluba i foruma da sto vise aktivno sudjelujete u "kreiranju" ovog portala te da on postane jos zanimljiviji. Do danas se to nije dogodilo.
Stoga bih Vas ovim putem jos jednom pozvao da se ukljucite, da nam pomognete u ostvarenju naseg cilja

Takodjer, jos jednom bih Vas podsjetio da bi zeljeli napraviti predstavljanje clanova i klubskih automobila na naslovnoj stranici - znaci napraviti clanak o covijeku, njegovom vozilu, kako je sve pocelo, kada ce biti kraj, koji su planovi za buducnost....nesto kako to rade speedhuntersi ili Top Gear ili Auto blog .... Ali za to ste nam potebni VI i samo Vi ! 
Znaci potrebna je vasa dobra volja - odvojiti cca sat/dva vaseg vremena za doci na prethodno dogovorenu lokaciju te netko tko bi to sve poslikao - znaci trazimo covijeka koji ima mirnu ruku i dobar fotić i nekoga tko bi glumio novinara tj. vodio interviev

nadam se da ne trazimo previse...
u nadi da cete se odazvati, srdacno Vas pozdravljam u ime SCC-a

P.S. svi zainteresirani neka mi se jave na PM
Đuro
« Zadnja izmjena: Studeni 17, 2010, 12:39:31 od đuro » Evidentirano

Tomeek
Warned
Full Member

Auto: Ibiza 1.4 MPI 2001, Cordoba 1.9 SDI 2001

« Odgovor #2 na: Studeni 29, 2011, 11:45:36 »

Odlican posao sa wordpressom :) like it
Nego vidim da ti se malo (ponekad) raspadaju hrvatski znakovi na SMF-u? Prolem sa UTF-om ili?

Tome
Evidentirano

v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5

kapitulirao

« Odgovor #3 na: Studeni 29, 2011, 03:06:24 »

raspadaju se slova koja su unešena prije prelaska na utf8
Evidentirano
 Str: [1]   Gore