dachohr
Full Member

Auto: Seat Leon 1.8T 20V TOP SPORT
|
 |
« Odgovor #25 na: Ožujak 28, 2011, 06:43:45 » |
|
mikroprekidač u vratima ili negdje drugdje
u vratima, fizicki se ostetio .. a i prelemili smo plocicu za svaki slucaj
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
epipepi
Full Member

Auto: Seat Leon 1,9 tdi M1
|
 |
« Odgovor #26 na: Ožujak 28, 2011, 08:00:34 » |
|
Dali je problem doći do njega, ili si to radio negdje u servisu,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
dachohr
Full Member

Auto: Seat Leon 1.8T 20V TOP SPORT
|
 |
« Odgovor #27 na: Ožujak 30, 2011, 11:44:36 » |
|
Dali je problem doći do njega, ili si to radio negdje u servisu,
Asistirao sam, u pravilu ako znas sta radis to je jednostavno ali nisam se ja htio sa time zezat makar imam i upute. Majstor koji mi je to napravio zna tocno vec di koja plastika se vuce, skida i slaze natrag... Ako hoces javi se na pm za skice ili ako ides kad za zg i neda ti se tim bavit ovaj majstor ce ti to za fakat dobru cijenu slozit, radi i u vecernjim satima
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 30, 2011, 11:47:09 od dachohr »
|
Evidentirano
|
|
|
|
robert
Jr. Member

Auto: seat altea
|
 |
« Odgovor #28 na: Siječanj 21, 2012, 09:01:59 » |
|
Pozz, evo da ne otvaram novu temu. jedno pitanje vezano uz dnevna svjetla na Altei (vjerojatno je isti o na Toledu). Naime kada dam kontakt odmah mi se upala kratka svjetla, bez obzira što je prekidač za svjetla na nuli, kada i njega uključim na poziciju za kratka svjetla onda mi se upali i osvjetljenja u kokpitu (to je jedina razlika) Po zimi je to OK ali mene zanima preko ljeta kada se ne mora vozit s upaljenim svjetlima dali se to može isključiti preko compa ili na neki drugi način (čini mi se da sam negdje pročitao, ne znam više gdje, da se može i neka žica isključiti u samome prekidaču pa se svjetla pale isključivo na prekidaču). Možda netko zna odgovor jer Alteu imam tek dva mjeseca i nisam baš upoznat s pojedinostima oko auta. Hvala unaprijed
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Kiky
Full Member

Auto: Ibiza SC 1.6 16V
|
 |
« Odgovor #29 na: Siječanj 21, 2012, 09:10:45 » |
|
meni na ibizi je isto tako bilo i otiso sam u servis i ugasili su mi to paljenje svijetala na kontakt...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Breky
Hero Member

Auto: Ibiza 1.2 12V
|
 |
« Odgovor #30 na: Siječanj 21, 2012, 09:20:39 » |
|
Na prekidaču se otpoje dvije žice samo neznam koje točno i to je to. To sam ja sebi napravio na Ibizi prije dvije godine.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
robert
Jr. Member

Auto: seat altea
|
 |
« Odgovor #32 na: Siječanj 21, 2012, 09:45:16 » |
|
OK, hvala na odgovoru, otići ću do servisa i probati ih nažicati da mi iskljuće tu opciju, no ima još vremena do proljeća,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Vuk
Full Member

Auto: Skoda Fabia 1.9 TDI Elegance / Skoda Yeti 2.0 TDI CR Experience
|
 |
« Odgovor #34 na: Siječanj 23, 2012, 08:47:59 » |
|
Na Altei, kao i na svim autima G5 platforme, to je samo skidanje jedne kvacice u VCDS-u (VAG-COM ili nekom drugom dijagnostickom alatu). Na autima G4 platforme i na autima platforme Fabije prve generacije treba odspajati zice sa prekidaca za svjetla, ukoliko ima dnevna svjetla...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|