v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5
kapitulirao
|
 |
« Odgovor #25 na: Srpanj 02, 2010, 07:30:56 » |
|
Popis :
Vedran Dunkić + 1 Damjan Vranaričić Marko Rendić + 5 Danijel Habazin ( Frenky ) + pratnja Krunoslav Ljubanović + 3 pratnje Lana Vincetić + 1 Igor Benković + Ivana Ivan trosar + 1 Ivan Golubić + 1 Mladen Hrga + 1 Rene Dizdar + 6 Miro Palec + 1 Mario Krianić Bojan varc + 3 Goran Nemec + 1 Juraj Lovrenčić Ivan Sunek + 2 Marko Jerbić
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 02, 2010, 07:32:36 od v.d. »
|
Evidentirano
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40
Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #26 na: Srpanj 02, 2010, 07:55:16 » |
|
Popis :
Vedran Dunkić + 1 Damjan Vranaričić Marko Rendić + 5 Danijel Habazin ( Frenky ) + pratnja Krunoslav Ljubanović + 3 pratnje Lana Vincetić + 1 Igor Benković + Ivana Ivan trosar + 1 Ivan Golubić + 1 Mladen Hrga + 1 Rene Dizdar + 6 Miro Palec + 1 Mario Krianić Bojan varc + 3 Goran Nemec + 1 Juraj Lovrenčić Ivan Sunek + 2 Marko Jerbić Fedor Bauer + 9
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #27 na: Srpanj 02, 2010, 08:21:24 » |
|
Za sada imamo 12 autiju
Frenky tros Dario TDI Prx Kruno Black Renda Jerba Kroki Lovrek i ja cu dofurati svoje 2 kante
Ukoliko ce biti mjesta za jos koji auto stavit cemo jos.
Sto se tice parkinga..ne morate se brinuti. Svi koji dolaze sa autima mogu se stati na parking od Lidla ciji se ulaz nalazi doslovce 50 m iza Fly bara. parking je slbodan za parking prva 2 sata a nakon toga se naplacuje ( koliko neznam) ali prije isteka 120 min mozete izaci van i ponovno uci unutra a ako vam to predstavlja problem preko puta je takodjer Konzum ciji se parking ne naplacuje i tamo mozete ostaviti svoje ljubimce.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

kapitulirao
|
 |
« Odgovor #28 na: Srpanj 02, 2010, 09:29:49 » |
|
fedor+9? jebote, jel ima tolko mjesta u flyu?biće nas hiljade :D lol
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 02, 2010, 09:34:06 od v.d. »
|
Evidentirano
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #29 na: Srpanj 02, 2010, 10:05:38 » |
|
MALA PROMJENA
Za sada imamo 12 autiju
Frenky tros Dario TDI Prx - UMJESTO PRXA IDE IVAN SA SVOJOM CUPROM Kruno Black Renda Jerba Kroki Lovrek i ja cu dofurati svoje 2 kante
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #30 na: Srpanj 02, 2010, 10:50:08 » |
|
Popis :
Vedran Dunkić + 1 Damjan Vranaričić Marko Rendić + 5 Danijel Habazin ( Frenky ) + pratnja Krunoslav Ljubanović + 3 pratnje Lana Vincetić + 1 Igor Benković + Ivana Ivan trosar + 1 Ivan Golubić + 1 Mladen Hrga + 1 Rene Dizdar + 6 Miro Palec + 1 Mario Krianić Bojan varc + 3 Goran Nemec + 1 Juraj Lovrenčić Ivan Sunek + 2 Marko Jerbić Fedor Bauer + 9
jos dva Saa Galić - Svig Dario Havrin - Dario FR - ima da zalijemo bebaća
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

kapitulirao
|
 |
« Odgovor #31 na: Srpanj 02, 2010, 10:51:16 » |
|
Popis :
Vedran Dunkić + 1 Damjan Vranaričić Marko Rendić + 5 Danijel Habazin ( Frenky ) + pratnja Krunoslav Ljubanović + 3 pratnje Lana Vincetić + 1 Igor Benković + Ivana Ivan trosar + 1 Ivan Golubić + 1 Mladen Hrga + 1 Rene Dizdar + 6 Miro Palec + 1 Mario Krianić Bojan varc + 3 Goran Nemec + 1 Juraj Lovrenčić Ivan Sunek + 2 Marko Jerbić Fedor Bauer + 9 Saa Galić Dario Havrin
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
go-go
Hero Member

Auto: ibiza tdi
|
 |
« Odgovor #32 na: Srpanj 02, 2010, 12:49:59 » |
|
Popis :
Vedran Dunkić + 1 Damjan Vranaričić Marko Rendić + 5 Danijel Habazin ( Frenky ) + pratnja Krunoslav Ljubanović + 3 pratnje Lana Vincetić + 1 Igor Benković + Ivana Ivan trosar + 1 Ivan Golubić + 1 Mladen Hrga + 1 Rene Dizdar + 6 Miro Palec + 1 Mario Krianić Bojan varc + 3 Goran Nemec + 1 Juraj Lovrenčić Ivan Sunek + 2 Marko Jerbić Fedor Bauer + 9 Saa Galić Dario Havrin Goran Kule + 1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #33 na: Srpanj 02, 2010, 02:42:49 » |
|
Frenky tros Dario TDI Ivan (umjesto Prxa) Kruno Black Renda Jerba Kroki Lovrek
molim Vas da dofurate aute izmedju 19:30 i 19:45 ispred Fly bara kako bi vas sve mogli posloziti. Pls bez kasnjenja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Antonio
Clan kluba
Hero Member
Auto: Volvo S40 T4
Volvo S40 T4
|
 |
« Odgovor #34 na: Srpanj 02, 2010, 02:57:24 » |
|
Popis :
Vedran Dunkić + 1 Damjan Vranaričić Marko Rendić + 5 Danijel Habazin ( Frenky ) + pratnja Krunoslav Ljubanović + 3 pratnje Lana Vincetić + 1 Igor Benković + Ivana Ivan trosar + 1 Ivan Golubić + 1 Mladen Hrga + 1 Rene Dizdar + 6 Miro Palec + 1 Mario Krianić Bojan varc + 3 Goran Nemec + 1 Juraj Lovrenčić Ivan Sunek + 2 Marko Jerbić Fedor Bauer + 9 Saa Galić Dario Havrin Goran Kule + 1 Antonio Klinčić + 1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Buby
Hero Member

Auto: Ibiza FR 170+ Ks..!
|
 |
« Odgovor #35 na: Srpanj 02, 2010, 03:00:54 » |
|
Vedran Dunkić + 1 Damjan Vranaričić Marko Rendić + 5 Danijel Habazin ( Frenky ) + pratnja Krunoslav Ljubanović + 3 pratnje Lana Vincetić + 1 Igor Benković + Ivana Ivan trosar + 1 Ivan Golubić + 1 Mladen Hrga + 1 Rene Dizdar + 6 Miro Palec + 1 Mario Krianić + 6 Bojan varc + 3 Goran Nemec + 1 Juraj Lovrenčić Ivan Sunek + 2 Marko Jerbić Fedor Bauer + 9 Saa Galić Dario Havrin Goran Kule + 1 Antonio Klinčić + 1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
!
|
|
|
jerba
Sr. Member

Auto: Ibiza 1.9 tdi
|
 |
« Odgovor #36 na: Srpanj 02, 2010, 04:48:55 » |
|
Vedran Dunkić + 1 Damjan Vranaričić Marko Rendić + 5 Danijel Habazin ( Frenky ) + pratnja Krunoslav Ljubanović + 3 pratnje Lana Vincetić + 1 Igor Benković + Ivana Ivan trosar + 1 Ivan Golubić + 1 Mladen Hrga + 1 Rene Dizdar + 6 Miro Palec + 1 Mario Krianić + 6 Bojan varc + 3 Goran Nemec + 1 Juraj Lovrenčić Ivan Sunek + 2 Marko Jerbić +1 Fedor Bauer + 9 Saa Galić Dario Havrin Goran Kule + 1 Antonio Klinčić + 1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
:: Disel power ::
|
|
|
Buby
Hero Member

Auto: Ibiza FR 170+ Ks..!
|
 |
« Odgovor #37 na: Srpanj 03, 2010, 12:05:58 » |
|
evo ovak poto su renda i đuro otisli van pit...dog. je ovakav svi koji izlazu aute nek dodu na OMV(19.30h) na slavonskoj avenij..poslje coca cole  ...da dodemo tamo svi skupa ko ljudi a ne ko indijanci... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
!
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #38 na: Srpanj 03, 2010, 01:25:27 » |
|
evo ovak poto su renda i đuro otisli van pit...dog. je ovakav svi koji izlazu aute nek dodu na OMV(19.30h) na slavonskoj avenij..poslje coca cole  ...da dodemo tamo svi skupa ko ljudi a ne ko indijanci...  Izdajicooooo bili smo samo u izvidnici vidimo se svi u pol 8 nacerve na OMv-u - koji izlazu aute. Mislim da Lovrek nece biti sutra na forumu (pretpostavka) pa mu javite
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
LaNa
Hero Member

Auto: Seat Leon
|
 |
« Odgovor #39 na: Srpanj 03, 2010, 03:22:21 » |
|
Vedran Dunkić + 1 Damjan Vranaričić Marko Rendić + 5 Danijel Habazin ( Frenky ) + pratnja Krunoslav Ljubanović + 3 pratnje Lana Vincetić + 2 Igor Benković + Ivana Ivan trosar + 1 Ivan Golubić + 1 Mladen Hrga + 1 Rene Dizdar + 6 Miro Palec + 1 Mario Krianić + 6 Bojan varc + 3 Goran Nemec + 1 Juraj Lovrenčić Ivan Sunek + 2 Marko Jerbić +1 Fedor Bauer + 9 Saa Galić Dario Havrin Goran Kule + 1 Antonio Klinčić + 1
Ako fakultetske obveze ne prevladaju..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Osijek, moj lega... ili tako nešto... ;)
|
|
|
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

kapitulirao
|
 |
« Odgovor #40 na: Srpanj 03, 2010, 04:50:17 » |
|
popis zatvoren.
VIdimo se
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #42 na: Srpanj 05, 2010, 07:30:29 » |
|
Party je odrzan i definitivno je po mome uspio. sa popisa je doslo cca 45 ljudi i sa podjeljenih pozivnica 60 ljudi + ekipa sa stane posjetili su nas VW klub, Audi klub, Skoda klub
Zahvaljujem svima koji su prisustvovali al mogli ste ostati duze.....
svi koji su slikali molio bih Vas da posaljete svoje slike V.D.-u da napravimo galeriju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Kroky
Hero Member

Auto: Leon style redizajn 1.9
They don't make Seat's like they used to
|
 |
« Odgovor #43 na: Srpanj 05, 2010, 02:08:31 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ibiza sport tdi '02 RIP Leon top sport 1.8T '02 Ibiza FR tdi '04 Leon tdi '09 Vmaxxcoilovers, rust all the way!
|
|
|
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #46 na: Srpanj 06, 2010, 10:55:50 » |
|
Kaj bi mi bilo lose. oko mene uvijek komada. moram ih metlom tjerati i i 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #47 na: Srpanj 06, 2010, 11:02:22 » |
|
Slike ce biti obradjene uskoro i biti stavljene u galeriju. Naravno da cete o tome biti obavjesteni
jos jednom se zahvaljujem nasim partnerima kluba (Reneko auto dijelovi, Svig car detailing, Apus d.o.o.) koji su srdacno poduprli event.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
đuro
Global Moderator