Svibanj 23, 2012, 11:25:59
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Posljednja šansa za SEAT  (Posjeta: 2052 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Vuk
Full Member

Auto: Skoda Fabia 1.9 TDI Elegance / Skoda Yeti 2.0 TDI CR Experience

« na: Svibanj 15, 2010, 11:12:20 »

http://www.tportal.hr/autozona/vijesti/68243/Volkswagen-Seatu-dao-posljednju-sansu.html

http://www.autonet.hr/clanak/895/seat-petoljetka-kao-posljednja-sansa

Ne znam je li ovo već netko stavio na forum, ali je zanimljivo za sve Seatovce kao i za sve ostale.

Stvari idu toliko daleko da je moguče i potpuno gašenje SEATA kao brand-a unutar VW grupe.
« Zadnja izmjena: Svibanj 15, 2010, 11:15:59 od Vuk » Evidentirano

<a href="http://img.photobucket.com/albums/v13/favorieten/car-clocks/skoda-auto.swf" target="_blank">http://img.photobucket.com/albums/v13/favorieten/car-clocks/skoda-auto.swf</a>
Fabia 1.9 TDI + Yeti 2.0 TDI =130+170= 300 dizelskih konja u garazi
acimir
Jr. Member
**

Auto: seat altea 1,6 mpi+lpg

« Odgovor #1 na: Svibanj 15, 2010, 08:52:59 »

pa vw je u jednu ruku i sam kriv za situaciju u seatu jer samo izgled iz vana nemoze prodavati automobile. to se odnosi na lose materijle na kontolnoj tabli do pouzdanosti a sve to da nemogu konkurirati njihovom golfu. onda su trebali napraviti nesto novo a ne stavit 4 kompakta u koncern. pa audi-ja i golfa dizat u nebesa a seta i skodu ko jeb. stvarno mi je zao seata jer ni krivi ni duzni mogli bi najebat a valjda ce se i to promijenit pa cemo po novog seata a ako ovako ostane vijerovatno nikad vise jednom saeat i nikad vise.
Evidentirano
plastikman
Ja sam pjesnik iz Ličkoga kraja...moja inspiracija dolazi iz jaja...
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI-Cupra wanabe

« Odgovor #2 na: Svibanj 15, 2010, 09:01:50 »

Škoda je  kvalitetnija i od golfa i od leona; a s malo opreme i ljepša.

Kad usporediš RS-icu; FR-a i GTI ja ona ispada najbolji ulog.
Evidentirano

Tomek1337
Full Member

Auto: Seat Leon 1.9 TDI

« Odgovor #3 na: Svibanj 16, 2010, 02:37:55 »

Da aki ces na golfu najmanje popusit kod ponovne prodaje...
Evidentirano
Vuk
Full Member

« Odgovor #4 na: Svibanj 16, 2010, 08:43:56 »

Ne bi bilo dobro za VW koncern da se ugasi Seat. A za ovu situaciju su krivi i VW i Seat.
U Seatu bi se ipak trebali trgnuti malo i popraviti barem unutrašnjost svojih auta koja je ispod svih kriterija.
Da se to može dokaz je Škoda, kojoj je uspjevalo dosad raditi kvalitetnije aute i od VW-a, ali i Škodi VW sve više postavlja kočnice i potpliće nogu. Ako nestane Seata, teško će i Škoda ostati na poziciji gdje je danas.
Evidentirano

<a href="http://img.photobucket.com/albums/v13/favorieten/car-clocks/skoda-auto.swf" target="_blank">http://img.photobucket.com/albums/v13/favorieten/car-clocks/skoda-auto.swf</a>
rzadrav
Hero Member

Auto: seat toledo 2002.

no many, no fany

« Odgovor #5 na: Svibanj 16, 2010, 08:54:16 »

nemam nikaj protiv golfa ali brate mili nije ni on svetac u kvaliteti a bogami ni neki ljepotan u toj WVfamiliji. to da je kvalitetan nije , a bogami nema ni neku extra kvalitetu
znam po dijelovima za unutrašnjost jer radim u firmi koja radi kožna sjedala za WVgrupu i znam koja koža se stavlja u audi koja u passata a najjače je od svega u toj priči da na primjer Škoda rs i superb imaju daleko kvalitetniju kožu od jednog Q5,Q7 ,S3,
nemam pojma kakva je kvaliteta za Seat jer ne radimo za njega ali za ove ostale znam jako dobro jer kroz dan mi prođe kroz ruke brdo tih navlaka,pa kompleta za volan , mjenjač, armrest, stranica za vrata i x stvari.
šteta za seat da propadne ali možda se dogodi neki obrat pa počinji sami za sebe jer po meni ima seat dobru liniju i reputaciju i dio publike koja ga voli. notworthy notworthy notworthy
Evidentirano
acimir
Jr. Member
**

« Odgovor #6 na: Svibanj 16, 2010, 06:06:18 »

dovoljno je pogledati komande automatske klime na golfu v i oktaviji prije redizajna i odma se vidi koga se uzdize. a da nepricamo da je vw napravijo novi model golf 6   a ostali su dobili sam redizajn pa neka konkuriraju npr novoj astri. kak da ne
Evidentirano
damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

Auto: Leon2 styl. 1.9TDI, Ibiza 6L 1.4 16v

« Odgovor #7 na: Svibanj 16, 2010, 09:28:29 »

dovoljno je pogledati komande automatske klime na golfu v i oktaviji prije redizajna i odma se vidi koga se uzdize. a da nepricamo da je vw napravijo novi model golf 6   a ostali su dobili sam redizajn pa neka konkuriraju npr novoj astri. kak da ne

pa golf 6 i jest redizajn :)
tj golf 5.5
Evidentirano

• web
  • grafika
  • dizajn
Vuk
Full Member

« Odgovor #8 na: Svibanj 16, 2010, 10:07:06 »

Potpis za dmk.
Golf 6 je ostao na istoj platformi od G5, pa tehnički gledano to i je samo redizajn G5, koliko god se u VW-u trudili dokazat suprotno.
« Zadnja izmjena: Svibanj 16, 2010, 10:10:37 od Vuk » Evidentirano

v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5

kapitulirao

« Odgovor #9 na: Svibanj 16, 2010, 11:02:33 »

seat je ponuđen na prodaju od 2006. godine... samo nitko da ga kupi..jao si ga nama ako opet ode pod fiat
Evidentirano
ivan_t
Hero Member

Auto: Seat Leon M1

« Odgovor #10 na: Svibanj 16, 2010, 11:14:14 »

Steta...valjda ce ga uspijet spasit....
Evidentirano
damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

« Odgovor #11 na: Svibanj 17, 2010, 08:35:32 »

opel = chevrolet = daewoo
volvo = geely (kina)
rover = kina
saab = ?...

ode svijet u *****.

ako pocnu trpat alfine motore u seat, ovo mi je zadnji :)
Evidentirano

• web
  • grafika
  • dizajn
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5

kapitulirao

« Odgovor #12 na: Svibanj 17, 2010, 09:55:19 »

Nažalost moje mišljenje je da će k*** spasiti.
Dokle god budu prodavali "sporty" modele sa preslabom opremom, konjažom i (najvažnije) upitnim dizajnom te  cijenom preblizu VW-u ...osuđeni su na propast.
Evidentirano
turbo
Hero Member

Auto: SEAT LEON

« Odgovor #13 na: Svibanj 17, 2010, 03:00:49 »

najveci problem novih seata je korak nazad u unutrašnjosti,dok je leon 1m bija u rangu a3 iznutra 1P je u rangu renaulta clia suvog ka barut(NHF).A golf 6 sa malo boljon opremon i 1.4tsi motoron kosta koliko i leon fr, tako da i cijenon tu nisu blizu.I jedna od vecih pogresaka je novi toledo
btw: mislin da je najbolji(najkompletniji) seatov model ikad napravljen leon 1m
« Zadnja izmjena: Svibanj 17, 2010, 03:03:48 od turbo » Evidentirano
acimir
Jr. Member
**

« Odgovor #14 na: Svibanj 17, 2010, 05:15:15 »

pa golf 6 i jest redizajn :)
tj golf 5.5
   istina da to nije potpuno novi auto ali je opet vise stvari promijenjeno nego na skodi i seatu zajedno
Evidentirano
ivan_t
Hero Member

Auto: Seat Leon M1

« Odgovor #15 na: Svibanj 17, 2010, 06:43:01 »

najveci problem novih seata je korak nazad u unutrašnjosti,dok je leon 1m bija u rangu a3 iznutra 1P je u rangu renaulta clia suvog ka barut(NHF).A golf 6 sa malo boljon opremon i 1.4tsi motoron kosta koliko i leon fr, tako da i cijenon tu nisu blizu.I jedna od vecih pogresaka je novi toledo
btw: mislin da je najbolji(najkompletniji) seatov model ikad napravljen leon 1m

pa zapravo leon m1 ima istu unutrasnjost, tj sredisnju konzolu kao i audi, dok su tapecirunzi na vratima malo drugaciji...
s ovim se slazem, toledo mi je najveci promasaj, sto se tice novih seata, unutrasnjost mi nije nesto, tj jedino exeo ima dobru unutrasnjost, ali opet...to je stari audi a4.....znaci opet zaostaje...

Evidentirano
Tomek1337
Full Member

« Odgovor #16 na: Svibanj 19, 2010, 12:39:15 »

A i jos jedna stvar je brand, golf je brand, gledaj ove babe i dedeke svi se peljaju u golfu ili u najgorem slucaju u polu, kaj su oni culi za seata? To ti ima i dosta veze s reklamom, po meni se seat premalo reklamira da bi bio konkurentan (ista stvar i sa skodom) sad sta se tice kvalitete svaki ima sovjih prednosti i mana.....
Evidentirano
Lela
Hero Member

Auto: Ibiza FR 1.8 20VT

« Odgovor #17 na: Svibanj 19, 2010, 02:17:22 »

A i jos jedna stvar je brand, golf je brand, gledaj ove babe i dedeke svi se peljaju u golfu ili u najgorem slucaju u polu, kaj su oni culi za seata? To ti ima i dosta veze s reklamom, po meni se seat premalo reklamira da bi bio konkurentan (ista stvar i sa skodom) sad sta se tice kvalitete svaki ima sovjih prednosti i mana.....

di se premalo reklamira,3 god. u uefi...balun sta gleda masu svita

http://www.autozubak.hr/hr/vijesti/show/1199/
Evidentirano
Tomek1337
Full Member

« Odgovor #18 na: Svibanj 19, 2010, 02:52:47 »

Uglavnom steta ak ce se zgasit, bit ce mi zao.....bilo bi lijepo vidjet u kojem ce smjeru ic....
Evidentirano
VooDoo
Full Member

Auto: Leon 1.6 MPI - oprema batmobil ;)

I feel the need, the need for speed ;)

« Odgovor #19 na: Svibanj 28, 2010, 11:42:44 »

Ma o čemu vi ljudi pričate, pa ja sam preko 5 godina radio u prodaji Škode i znam sve kaj se zbivalo oko Škode zadnjih 5 godina a i cijelom koncernu - je da se Seat slabo prodaje ali eto i tu na samom Seatovom forumu dokaza zašto je to tako, kad mi sami vlasnici Seata pljuju po svojim ljubimcima i dižu u nebesa sranje od VW a Bogami i Škode u zadnje vrijeme

--- zadnje kvalitetno kaj je bilo od Škode je Octavia I i to samo ona sa 1.9 TDI ( 90 i 110ks motorom ) i Fabije I gotovo sve osim 1.2 12v i poneke 1.4 MPI, pa jeste vi vidli kak izgleda rabljena Octavia II sa koji 80-90.000km na kičmi, pogledajte rukohvate na vratima, volane, plastike oko pepeljare, provozajte se u tim autima i ak ništ ne škripi ili ne pucketa na plastici onda je to čudo neviđeno 1 u 1.000,000 komada - ja sam sam svakih mj dana primao novosti o proizvodu vezane uz Škodu i sa svakom novinom od 5mj 2005 Škoda je gubila po jedan krucijalni dio jer se počelo sa uštedom i jer se VW preslabo prodavao u odnosu na Škodu, zaboravite Škodu ono kaj je bila tamo u periodu od 2000-2005 takve se više ne rade, drugo dizajn se više ne sviđa ni mom starom koji je navršio 60 godina, pa jedna Octavia u odnosu na Leona ili Fabija u odnosu na Ibicu je kao da su se Rusi vratili i da se vratio njihov socijalni režim a Seat je kao zadnje čudo Beronea, Pininfarine ili Waltera da Silve

--- a i da vam kaže o tome kak je VW samo dobar svaki ne drugi nego apsolutno svaki Passat sa 2.0 TDi motorm ( a takvih je samo 90% ) se vuče po servisima i kod mene i u drgim ovlaštenim VW servisima od nemila do nedraga ) a turbina je na svakom promjenjena više puta nego kaj su ljudi uspjeli ostvariti put dalji od 500km u komadu..

Ne znam kaj sam ja jedini ovdje lud pa sam stvarno zadovoljan sa svojim Leonom i meni je ta plastika unutra stvarno ok i auto je prelijep u odnosu na knoncern....

neda mi se više ali mnogo vas vidim živi u zabludi i onda kaj se ljudi čude da Seat loše stoji i loše se prodaje i loše drži cijenu kad po njemu najviše pljuju samo seatovci kojima je dream car VW gnoj - ja bi rađe tavriu vozio nego bio vlasnik gnoja !!
Evidentirano

I feel the need, the need for speed ;)
damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

« Odgovor #20 na: Svibanj 29, 2010, 08:33:20 »

90% ) se vuče po servisima i kod mene i u drgim ovlaštenim VW servisima od nemila do nedraga ) a turbina je na svakom promjenjena više puta nego kaj su ljudi uspjeli ostvariti put dalji od 500km u komadu..

Ne znam kaj sam ja jedini ovdje lud pa sam stvarno zadovoljan sa svojim Leonom i meni je ta plastika unutra stvarno ok i auto je prelijep u odnosu na knoncern....

neda mi se više ali mnogo vas vidim živi u zabludi i onda kaj se ljudi čude da Seat loše stoji i loše se prodaje i loše drži cijenu kad po njemu najviše pljuju samo seatovci kojima je dream car VW gnoj - ja bi rađe tavriu vozio nego bio vlasnik gnoja !!

hear hear :)
Evidentirano

• web
  • grafika
  • dizajn
pena
Hero Member

Auto: LEON TDi - 110 ks

možda i može trošit 4 litre, al ne meni...

« Odgovor #21 na: Svibanj 30, 2010, 10:03:08 »

DA nema gnoja kak ga ti zoveš  ( i vrijeđaš time auto koji je izmjenil svijet ), ti bi se danas vozil u tački a ne seatu... A pod dva seat nije niš drugo nek V.A.G tehnologija i dijelovi ( a pod VAG smatram VW i AUDI, AJ i porš... ) u talijanskom dizajnu ( koji i nije nekaj - alfe i a/s 5 su mi jače nek seat) sklepan s jadnom španjolskom radnom snagom...

Veliki VW je spasio dosta firmi od propasti i dal im inekciju da nastave radit ultra aute... ( bugati i lambo jel... od najsportskijih... ) Škoda i seat? marke na izumiranju pa im je vw pomogo...

A seat da je sportska marka? da, jajce dizajn s 5 vrata   

Al po tebi valjda je cjeli svijet glup, il bar par desetaka miljona ovih kaj su vozili, ili voze Das auto GOLF...  kolko su okrenule dvojka 3 i četvorka, ( aj petica nam malo kenja  ) u našoj garaži nije pol seata skupa na ovom forumu...

GTI zna kaje cjeli svijet... a fr ili cupra... te bljedo gledaju 

EOD mene 
Evidentirano

i.t.a.
Hero Member

Auto: Seat Ibiza 1.6 16v sport

Just Do It na silu

« Odgovor #22 na: Svibanj 30, 2010, 10:53:10 »

a sto ga drobite i kenjati u sve sesnajst 

GTI je izmislio talijan tak da ni GTI nema njemacke korjene 

ko djeca
Evidentirano
rzadrav
Hero Member

Auto: seat toledo 2002.

no many, no fany

« Odgovor #23 na: Svibanj 30, 2010, 02:34:13 »

Kolega Voo Doo ;

mislim da ti ona zadnja rečenica i izjava uopće ne drži vodu , sad hoćeš reći da sami sebi seremo u usta ,
to ako je netko imal tu neki komentar protiv Seata to ne mora značiti da svi seremo po svojem autu, a druga je stvar ak je netko pisal daima nekih problema to ne znači da je to odmah smeče od  auta , već bi to moralo biti sramota za vas koji prodajete i imate servis za Seata i WV konjicu .
To kaj ljudi pričaju tu po forumu je samo zbog učinkovitosti servisa jer da bi servis odradil svoj dio posla nebi bilo tu pljuvanja i sranja po Seatu.
Nadm se da me razumiješ kaj ti želim reći da ne odlazimo dalje van teme.
Evidentirano
pena
Hero Member

Auto: LEON TDi - 110 ks

možda i može trošit 4 litre, al ne meni...

« Odgovor #24 na: Svibanj 30, 2010, 04:33:30 »

a sto ga drobite i kenjati u sve sesnajst 

GTI je izmislio talijan tak da ni GTI nema njemacke korjene 

ko djeca

ma dobro, znamo da je gti kratica od talijana ,gran nekaj neka 

al znamo kaj je autor htel reč s tim da se za gti zna po cjelom svijetu, tj koji je najpoznatiji gti  love4

zna se kaj je vw, zna se kaj je gti, a seat treba, a neznam kaj treba istini za volju...
Evidentirano

Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na: