Svibanj 23, 2012, 11:00:54
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: 1 [2]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Seat Leon World Champion Edition  (Posjeta: 1990 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
pena
Hero Member

Auto: LEON TDi - 110 ks

možda i može trošit 4 litre, al ne meni...

« Odgovor #25 na: Ožujak 12, 2010, 04:04:31 »

nema blokade    notworthy
Evidentirano

Hrco
Sr. Member

Auto: Opel Astra 1.9 CDTI

« Odgovor #26 na: Ožujak 12, 2010, 07:43:13 »

da u bosni se prodaje cupra r koja kod nas neće ni doć,prodaje se i u sloveniji isto..al ovo šta kaže bobcupra u BIH cupra r dođe nekih 46000 marak njihovi a to je u našim kunama oko 170000kn!
Evidentirano

Don't drive faster than your Guardian Angel can fly...

13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

Auto: Beverly 250

« Odgovor #27 na: Ožujak 12, 2010, 08:36:25 »

decki moji, taj auto je stvarno zvijerka...i cupra R mi je bila izbor..al morate jedno znati...cupra R se nece za sad uvoziti u hrvatsku...i najvjerojatnije uopce nece..razgovarao sam prije koji 2 mjeseca sa uvoznikom...tako da ova nebi nikad ni dosla u hr..pa je onda treba posebno uvoziti a to je puno skuplje...ako se to uopce moze..al sve se da samo to i kosta...a kaj vam je najsmjesnije od svega je to da bosna uvozi cupru R i odite molim vas pogledati kolke su cijene te pile u bosni...prepracunajte pa cete vidjeti kolko je taj auto tam jeftiniji nego kod nas i normalna cupra...a te posebne edicije s malo primjeraka svejedno razgorabe prave zemlje...steta...al taj ato je stvarno nekaj...bas me zanima kolko ima nm u toj serijali.....

a zasto je to tako? zasto nece u HR? pa nes ti SEAT-a.. u nas se sve moguce zvjerke kupuju..
Evidentirano

SeatClubCroatia Promo 1 ¤ @VWTS2007 ¤ @VWTS2008 jubito
bobcupra
Jr. Member
**

Auto: Leon Cupra 2.0 tfsi

« Odgovor #28 na: Ožujak 15, 2010, 04:53:17 »

e to ni meni stvarno nije jasno...zasto je to tako...al mislim da se ni cupre ne prodaju bas nesto iskreno...gle vozim ju i mislim da je problem u novcima i hrvatskom mentalitetu...ona je dosta skupa za odrzavanje, od benzina, do osiguranja, guma i svega, a hrvati su jos dosta konzerve i oni vjeruju samo bmwu...glavno da je bmw makar i 316..i dosta ljudi koji imaju pare onda za to ipak rade kupuju golf gti...koji je sporiji al je ipak u unutrasnjosti doradeniji...i neam potrebe da se uvozi u hrv jer se sigruno nebi nesto puno prodalo tih autiju...moje skromno misljenje....a inace taj auto se mora voziti tek onda shvatis kak je dobar....
Evidentirano
13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

Auto: Beverly 250

« Odgovor #29 na: Ožujak 15, 2010, 08:42:50 »

hmm.. a onda se ne bi trebao ni mitsubishi uvozit uopce..  cak nema ni svoju rubriku u oglasniku.. hahaha.. nije mi to neki argument.. mislim..  al ne narucujes auto i slaze se u tvornici.. pa sto da se proda 10 cupra r.. problem ih je slozit i poslat u HR.. ne kuzim uopce..
Evidentirano

SeatClubCroatia Promo 1 ¤ @VWTS2007 ¤ @VWTS2008 jubito
turbo
Hero Member

Auto: SEAT LEON

« Odgovor #30 na: Ožujak 16, 2010, 02:51:55 »

vjerovatno bi se dalo nesto dogovorit sa ljudima iz pia za WC edition
sramotno je da nema cupre r u hr.
Evidentirano
NITROS
Jr. Member
**

Auto: Seat Ibiza SC Sport 1.6

« Odgovor #31 na: Ožujak 18, 2010, 11:21:46 »

Vjerujem da se sve da naručiti. Što se tiče hrvatskog mentaliteta. To je istina, samo BMW i mercedes. Ako se nema para za BMW i Mercedes onda golf. Vozio sam golfa V i sada vozim ovu ibizu, možda plastika izgleda jeftinije, al kožnji upravljač i samo ponašanje auta na cesti bi mi iste sekunde presudilo za ibizu. Morate uzeti u obzir da danas jako puno ljudi još uvijek kupuje aute samo po papiru i znaku, nikad niti ne probaju auto voziti prije kupovine.
Evidentirano
 Str: 1 [2]   Gore
Ispis
Skoči na: