Svibanj 23, 2012, 10:49:29
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: 1 [2]   Dolje
Ispis
Autor Tema: 1. hrvatski scooter shop  (Posjeta: 2066 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ChRiStIaN
Gost
« Odgovor #25 na: Ožujak 11, 2010, 07:40:48 »

zadovoljan budes ;) vjeruj mi
Evidentirano
foggy_du
Hero Member

Auto: Mazda 3 sedan

« Odgovor #26 na: Ožujak 26, 2010, 12:20:21 »

Evo da malo potaknem ostatak ekipe, meni došle moje džidže bidže, već sve ugrađeno i fercera... toothy9
Tako da bi mogao u skorije vrijeme naručiti još štogod! Npr sic...skuter je još u fazi sastavljanja zato je sic sa Ducktapeom i plastika podna je u pripremi da je olakiram...dosadno mi je šta mogu... Samo mi je žao što nisam one fora nalje dobio od str8...
Evo slikica, raiser sam prvo ugradio pa onda slikao, tako da se ne vidi razlika ali fakat je razlika, meni ga je sad puuuno lakše za voziti jer mi je onako prije volan bio visoko,a i vizualno je sad... love4 A far i vidljivost javim ovih dana čim oprobam far po noći!

« Zadnja izmjena: Ožujak 26, 2010, 12:22:29 od foggy_du » Evidentirano

There's a hierarchy of insanity in motor sports. Normal people think all racers are crazy. Folks who race sedans think people in open-wheel cars are nuts. They all think motoracers are absolutely off theirs meds. But everyone agrees who are absolutely craziest people in racing - rally racers."
ChRiStIaN
Gost
« Odgovor #27 na: Ožujak 26, 2010, 04:06:58 »

far je sjeo ko budali šamar! :D

ak tražiš plastike imam neto za tebe! :) Sic također...  angel4
Evidentirano
foggy_du
Hero Member

« Odgovor #28 na: Ožujak 26, 2010, 09:10:53 »

Slušam, za sad mi je sic prioritet! Kakve plastike? 
Evidentirano

There's a hierarchy of insanity in motor sports. Normal people think all racers are crazy. Folks who race sedans think people in open-wheel cars are nuts. They all think motoracers are absolutely off theirs meds. But everyone agrees who are absolutely craziest people in racing - rally racers."
ChRiStIaN
Gost
« Odgovor #29 na: Ožujak 27, 2010, 08:02:52 »

Plastike ti mogu ponudit one custom made...imaju ti onak proreze po sebi, biraš hoćeš li lakirane ili da si sam lakiraš a sic isto ima u nekoliko različitih boja i dezena! ;)
Evidentirano
foggy_du
Hero Member

« Odgovor #30 na: Travanj 26, 2010, 01:12:00 »

Alo,zanima me onaj crno bijeli sic za rox-a, koliko kunica dođe?
Evidentirano

seat1
Hero Member

Auto: Seat toledo 1M 1,9 tdi sport

« Odgovor #31 na: Travanj 26, 2010, 02:46:33 »

Evo pošto savjetuješ imam runnera 50sp 2001. žuta boja je matirala nisam nikad rastavljao prednju plastiku onaj oklop pa ak znaš napamet kak ju skinut najjednostavnije  da nekaj ne zeznem, a sjetio sam se da bi ju mogo ofarbat u žutu od M3 bmw-a
Evidentirano

Nemam ništa pametnog za potpis:)
ChRiStIaN
Gost
« Odgovor #32 na: Travanj 26, 2010, 11:49:56 »

Alo,zanima me onaj crno bijeli sic za rox-a, koliko kunica dođe?

aj mi se na PM javi da ne zaboravim pogledat ;)

Evo pošto savjetuješ imam runnera 50sp 2001. žuta boja je matirala nisam nikad rastavljao prednju plastiku onaj oklop pa ak znaš napamet kak ju skinut najjednostavnije  da nekaj ne zeznem, a sjetio sam se da bi ju mogo ofarbat u žutu od M3 bmw-a

Srednju plastiku il one sa strane?
Evidentirano
seat1
Hero Member

Auto: Seat toledo 1M 1,9 tdi sport

« Odgovor #33 na: Travanj 27, 2010, 11:26:01 »

Ona prednja di je far velika i ide sastrane uz tank mislim da je to jedna kompletna dontknow
Evidentirano

Nemam ništa pametnog za potpis:)
ChRiStIaN
Gost
« Odgovor #34 na: Travanj 29, 2010, 05:46:19 »

a nemas kaj fulat...skines prvo onu srednju tamnu plastiku, imas veliki sraf jedan u sredini i prema gore ju povuces i izvadis...mozda ce zezat radi volana malo. Onda ces vidjet srafe iznutra za tu bocnu plastiku koje odsrafis i imas ih jos nekoliko sa strane i ispod fara.
Evidentirano
 Str: 1 [2]   Gore
Ispis
Skoči na: