Svibanj 23, 2012, 10:49:07
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1] 2   Dolje
Ispis
Autor Tema: 1. hrvatski scooter shop  (Posjeta: 2066 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ChRiStIaN
Gost
« na: Ožujak 03, 2010, 07:15:30 »

Eo seatoljupci...

Ako ko ima skuter među vama, otvorena je prva hrvatska scooter trgovina koja se bavi prodajom tuning i styling djelova!

Trenutno jos nemamo web stranicu al eo ima na fejsu nekaj kaj sam uspel za 5 min sklepat:
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=342133867350&ref=mf

Trenutno radimo samo kao web shop, date nam kod i mi vama odg jel raspolozivo i cijena! Uskoro se bas otvara trgovina u kojoj cete uzivo moc razgledat i kupit djelove. Ako zatrebate bilo kakvu pomoc uvezi djelova i sl javite mi se slobodno, rado cu vam pomoc, u tome sam vec 8 godina i ide mi :D nademo skupa ono kaj vam treba! :) Salje se psoom po hr a rok isporuke je 14 dana od uplate!

Za one koji nemaju fejs da kopiram ovdje...

Online trgovina vezana uz narudžbu scooter djelova za područje RH!

Ponuda svih vrsta tuning i styling djelova za sve tipove skutera!

Ukrako o procesu narudžbe...upite za dobavljivost i stanje lagera šaljite na mail croscootershop@homail.com . U mailu je OBAVEZNO napisati kataloški broj artikla koji vas zanima te poželjno, naziv artikla, no nije obavezno! Brojeve možete dobiti na bilo kojoj internet stranici od proizvođaća ili neke druge trgovine. Nakon toga dobivate povratni mail o dobavljivosti djelova te cijeni istih! Ukoliko vam sve odgovara, uplatite na prikazani žiro račun novce i u trenutku kada ste uplatili pošaljete mail da nas obavjestite kako bi mogli pogledati jel uplata proknjižena. Ako je sve u redu, novci su sjeli i vaša će narudžba isti tren biti pripremljena za vas. Ukoliko imamo artikle na lageru šaljemo Vam isti dan ili najkasnije drugi dan ujutro, ako nema naručit ćemo za vas taj artikl bez ikakvih dodatnih troškova. Maksimalno vrijeme čekanja da Vam stigne paket na kučnu adresu je 14 dana! Vrijeme ovisi dakako o stanju na lageru, stanju kod dobavljača, pošti, potencijalnim neradnim danima ili blagdanima i slično. Također ako ćete prvi dan poslati narudžbu za artikl a drugi dan za drugi bit će vam proknjiženo tek treći dan, tako da vrijeme mnogo ovisi i o Vama.

Info mail i narudžbe: croscootershop@hotmail.com
Žiro račun: 2360000-3112871643
Službeni mobitel: 099/722-7672

Poštom šaljemo po HR a za ZGB i okolicu moguća dostava!

Preporučamo katalog na www.scooter-attack.com od tamo kopirate kodove i pošaljete mailom!

MOLIM sve narudžbe i upite slati na mail isključivo!!! Ne odgovaram na poruke na fejsu, sms i sl.! Hvala!

Eo ako netko ima scoot a zeli povoljno dobit djelove kakve oduvijek hoce, nije problem! :)

Znam da je ovo forum o autima al ima nas i koji skutere imamo tak da...nhf admini! :D
Evidentirano
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5

kapitulirao

« Odgovor #1 na: Ožujak 03, 2010, 11:19:44 »

Svaka čast! Nadam se da će vam biznis uspjeti
Evidentirano
lovrek
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI

« Odgovor #2 na: Ožujak 04, 2010, 12:12:08 »

jel dajes i savjete i preporucas proizvode po zeljama kupaca? jer recimo mnogi nisu u tome, a imaju odredjenu viziju što bi zeljeli postic kod skutera samo ne znaju kako, kojim proizvodom, koji je best&buy i sl... recimo, nesto tipa kako gabrek (i još neki) ima za aute .
Evidentirano
Leo
Hero Member

Auto: Seat Leon 1.6

« Odgovor #3 na: Ožujak 04, 2010, 01:17:04 »

ludilo....ovo se vec dugo cekalo....i ja san prije voza te nad*kane skutere i bia reg. na svijetu skutera....sad bi za lito treba opet uletit koji skuter za zaj.....

nego da pitam je se moze nabavit sve stvari sa scooter attacka???? i jel se mogu nabavljat stvari sa scooter centra????
Evidentirano
13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

Auto: Beverly 250

« Odgovor #4 na: Ožujak 04, 2010, 01:18:05 »

Steta sto je samo za ove male zujalice.. bar koliko sam vidio na onom .de siteu..  al pohvalno! sretno!
Evidentirano

SeatClubCroatia Promo 1 ¤ @VWTS2007 ¤ @VWTS2008 jubito
Leo
Hero Member

« Odgovor #5 na: Ožujak 04, 2010, 01:26:02 »

Steta sto je samo za ove male zujalice.. bar koliko sam vidio na onom .de siteu..  al pohvalno! sretno!

da....zato ga i pitam...jer na Scooter center imaju i za vece skutere.....npr. na attacku nemaju za nexusa uopce.....ili ja nemogu nac.... dontknow dontknow
Evidentirano
13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

Auto: Beverly 250

« Odgovor #6 na: Ožujak 04, 2010, 01:50:39 »

beverly 250? T-Max?
Evidentirano

SeatClubCroatia Promo 1 ¤ @VWTS2007 ¤ @VWTS2008 jubito
ivan_t
Hero Member

Auto: Seat Leon M1

« Odgovor #7 na: Ožujak 04, 2010, 01:51:04 »

sto se tice scooter centra, imaju za maxi scootere itd...i ako treba koji broj od nekoga tko narucuje mogu ti nabavit...
sto se tice attacka, djelovi su iskljucivo za scootere 50 ccm, iako recimo
dajem samo prijmjer
oversize disk s gilere runner 50 pase i na recimo 200ccm...pricma za starije modele
al sto se tice stylinga, nije bitna kubikaza ako su plastike recimo iste, rucice kocnica...
itd...ako tko treba neki savjet u vezi djelova neka pita, pa cu mu odg....jer sam dosta bio u tim scooterima...jos jesam
a i dosta frendova narucuje s attacka djelove...
Evidentirano
Leo
Hero Member

« Odgovor #8 na: Ožujak 04, 2010, 02:46:04 »

beverly 250? T-Max?

imaju na scooter center....

ugl pogledaj malo stranicu.....  http://www.scooter-center.com
Evidentirano
dario_fr
Hero Member

Auto: Passat 2.0 TDI 3C SKNiran

« Odgovor #9 na: Ožujak 04, 2010, 09:43:28 »

jedva cekam da otvorite dučkas pa da navratim do vas....
Evidentirano
foggy_du
Hero Member

Auto: Mazda 3 sedan

« Odgovor #10 na: Ožujak 04, 2010, 02:33:37 »

Našao sam si par zanimljivih stvari na scooterattack-u...i već sam poslao upit na mail... angel4
Evidentirano

There's a hierarchy of insanity in motor sports. Normal people think all racers are crazy. Folks who race sedans think people in open-wheel cars are nuts. They all think motoracers are absolutely off theirs meds. But everyone agrees who are absolutely craziest people in racing - rally racers."
ChRiStIaN
Gost
« Odgovor #11 na: Ožujak 08, 2010, 06:44:24 »

Oprosite na čekanju dečki! :)

Ima za sve skutere...od 50 kuba do maxiskutera...samo recite sta trebate! :)

Stavio sam mail, sve pitajte tamo, za neke info stvari imate i sluzbeni mobitel. Ducan jos nije otvoren, trenuno znaci samo kao internet shop! Susretljiv sam, volim objasniti i pomoci, to mogu potvrditi neki decki s foruma koji su vec pitali za djelove i savjete kod mene! Sve je legalno, dobijete račun i sve, firma ko firma baš postoji i nema straha, tu sam za Vas, Vaše frendove, familiju...dakle ili mob ovak za pitanja jel bi se dalo nekaj za nekaj nabavit ili mail ako zelite bas za određene artikle pitat! Kodovi poželjni no ako ste početnik ili se nemožete snać, rado ću za Vas i taj dio obaviti! U tom svijetu sam 7 godina već i neznam...ak ja nekaj neznam, nezna niko! :D Feel free to ask!

OD danas:

U ponudi su od danas original
rezervni djelovi za puuuuno skutera, zamjenski djelovi, gume, svječice,
ulja i razna kozmetika za Vaš skuter te rezervni i tuning djelovi za
VESPU!

Također obavještavamo Vas da stage6 trenutno ima problema
sa isporukom djelova pa mnogo njihovih djelova nažalost trenutno nije
isporučivo! Više o tome ili bilo ćemu na naš mail: croscootershop@hotmail.com

Hvala!
Evidentirano
ChRiStIaN
Gost
« Odgovor #12 na: Ožujak 08, 2010, 06:44:55 »

jel dajes i savjete i preporucas proizvode po zeljama kupaca? jer recimo mnogi nisu u tome, a imaju odredjenu viziju što bi zeljeli postic kod skutera samo ne znaju kako, kojim proizvodom, koji je best&buy i sl... recimo, nesto tipa kako gabrek (i još neki) ima za aute .

naravno, samo pitaj! :)
Evidentirano
ChRiStIaN
Gost
« Odgovor #13 na: Ožujak 08, 2010, 06:46:05 »

ludilo....ovo se vec dugo cekalo....i ja san prije voza te nad*kane skutere i bia reg. na svijetu skutera....sad bi za lito treba opet uletit koji skuter za zaj.....

nego da pitam je se moze nabavit sve stvari sa scooter attacka???? i jel se mogu nabavljat stvari sa scooter centra????

ak si na ssu bio odna se znamo, tamo sam od pocetaka regan ;)

mi ne navabljamo direktno sa tih stranica jer smo shop za sebe koji vecinu dobavlja od dobavljaca direktno...ali sve sto imaju oni imamo i mi! ;) Ako ne sve, 95% sigurno!
Evidentirano
Leo
Hero Member

« Odgovor #14 na: Ožujak 09, 2010, 01:35:46 »

ak si na ssu bio odna se znamo, tamo sam od pocetaka regan ;)

mi ne navabljamo direktno sa tih stranica jer smo shop za sebe koji vecinu dobavlja od dobavljaca direktno...ali sve sto imaju oni imamo i mi! ;) Ako ne sve, 95% sigurno!

znam te ja od tamo....biami je nick Ghost ili Faithless.....ne sjecam se vise....ugl nisan vec dugo tamo....jer je forum propa...
Evidentirano
ChRiStIaN
Gost
« Odgovor #15 na: Ožujak 09, 2010, 05:07:24 »

znam te :D

da, oslo sve kvragu to :) MS rula :D
Evidentirano
foggy_du
Hero Member

« Odgovor #16 na: Ožujak 09, 2010, 09:13:13 »

Naručen far i raiser za moje guzno trkalo, kad ih ugradim stavim slike...naravno, prvo trebaju doći...
Evidentirano

There's a hierarchy of insanity in motor sports. Normal people think all racers are crazy. Folks who race sedans think people in open-wheel cars are nuts. They all think motoracers are absolutely off theirs meds. But everyone agrees who are absolutely craziest people in racing - rally racers."
ChRiStIaN
Gost
« Odgovor #17 na: Ožujak 09, 2010, 06:28:30 »

eo drago mi je da je foggy narucio, nadam se da je zadovoljan uslugom zasada! ;)
Evidentirano
ivan_t
Hero Member

« Odgovor #18 na: Ožujak 09, 2010, 07:29:17 »

Naručen far i raiser za moje guzno trkalo, kad ih ugradim stavim slike...naravno, prvo trebaju doći...
mislis zadnji podizac, koji si uzeo?
Evidentirano
foggy_du
Hero Member

« Odgovor #19 na: Ožujak 10, 2010, 09:48:27 »

5 cm raiser, carbon look...po onome što sam uspio naći u katalogu on mi se činio kao najbolja solucija, a i košta cca 135 kn, tako da neću propast ako nebude bio ok...
Evidentirano

ivan_t
Hero Member

« Odgovor #20 na: Ožujak 10, 2010, 03:00:24 »

5 cm raiser, carbon look...po onome što sam uspio naći u katalogu on mi se činio kao najbolja solucija, a i košta cca 135 kn, tako da neću propast ako nebude bio ok...
ma ne nego imas one koje imaju rupe, i onda mozes sam birat koliko ces si podignut...i onda u tim slucajevima amortizer ostaje u neprirodnom polozaju i dolazi do pucanja....najbolji podizac ti je ovakav kao sta ja imam jer ti podigne zadnji kraj, a amortizer ostaje u pirodnom polozaju....tj u onom kojem je bio i prije podizaca...

Evidentirano
foggy_du
Hero Member

« Odgovor #21 na: Ožujak 10, 2010, 03:32:37 »

Kad dođe i kad ga postavim stavim sliku. Kako mi se činilo na slici nebi mi trebao puno pomaknuti amortizer, i čudno mi je da amortizer može tek tako puknuti, ili taj adapter, pa nije od plastike rađen...kad mi dođe sva ćemo vidjeti...
Evidentirano

ivan_t
Hero Member

« Odgovor #22 na: Ožujak 10, 2010, 04:15:37 »

Kad dođe i kad ga postavim stavim sliku. Kako mi se činilo na slici nebi mi trebao puno pomaknuti amortizer, i čudno mi je da amortizer može tek tako puknuti, ili taj adapter, pa nije od plastike rađen...kad mi dođe sva ćemo vidjeti...
ako stavis na najvisu poziciju od onih koji imaju po 4 rupe, znaci di sam podesavas visinu, moze puknuti...
uostalom, slagali smo frendu malaguti firefox, sredili masinu itd, i sreca nije plastike stavio i nakon cca 100 km voznje puko amortizer...
nismo mislili da je do toga pa smo stavili na drugi scooter, koji je tada imao novo polakirane plastike, masinu sredjenu, isli on i frend skupa na scooteru i puko amortizer, i slomio undertail...i imam jos par slucajeva, od kad smo uzeli ove kao sta ja imam da ti amortizer u prirodnom polozaju stoji sve 5
imam ja i jos jedno 2-3 frenda, svima sve ok... a nije razlika u cijeni...

ne kazem da ce tebi puknut, ali nemoj pretjerivat pa stavljat na najvisu poziciju...pozz 
Evidentirano
ChRiStIaN
Gost
« Odgovor #23 na: Ožujak 10, 2010, 09:23:33 »

ovaj kaj je narucil je podesiv u 2 visine...imal sam ga ja na roxu i bil je ok... ;)
Evidentirano
foggy_du
Hero Member

« Odgovor #24 na: Ožujak 11, 2010, 09:33:57 »

Vidit cemo kad dođe, iako nemam namjeru pretjerivati...
Evidentirano

Str: [1] 2   Gore
Ispis
Skoči na: