na ovo ću reć samo jednu stvar obojca ste budale teke ako ste se toliko vozili po ipsilonu,non stop se tamo deavaju nesreće,ljudi pogibaju itd,iskreno mrzim se vozit po faking ipsilonu jer sam u par navrata mogao poginut radi budala koje se natjeravaju i idu u kare,pretiću po nepreglednim zavojima sa ohoho brzinama..reci mi jednu stvar bi ti bilo drago da ubije neku obitelj koja ide nekom u posjet ili na odmor?svi mi volimo stisnut i u tom trenutku ne razmiljamo ta se moe dogodit a kad se dogodi onda je kasko.
ispričavam se na OT-u al morao sam ovo napisat
svaka cast tebi na ovakvom razmisljanju ali iskreno navedi mi samo di sam ja to naveo da sam iso preticati??apsolutno nigdije bas zbog toga sta je ipsilon em nepregledan em imas samo par dionica koje su obiljezene za preticanje a zamisli nalaze se bas na zavojima tako da na takvim brzinama nema ni smisla pokusavati preticati.ali potpisujem to sta si prije naveo imas potpuno pravo.jedno je voziti brzo i pametno a drugo brzo i glupo makar ce neki na to odgovoriti da se nemoze voziti brzo i pametno sta je djelomicno i istina ali budimo realni ipak je razlika dal vozis ko idiot i bacas se u skare pa kud koji mili moji ili pak vozis brzo sa razmisljanjem bar 5 sekundi unaprijed sta ti se moze desiti.