damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

Auto: Leon2 styl. 1.9TDI, Ibiza 6L 1.4 16v
|
 |
« Odgovor #50 na: Svibanj 13, 2010, 06:52:09 » |
|
Ovo sam jučer platio sa izmjenom u Zubaku 1420 kn. komada 1.  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lageros-zg
Jr. Member

Auto: Ford Focus
|
 |
« Odgovor #51 na: Svibanj 13, 2010, 07:13:40 » |
|
Ovo sam jučer platio sa izmjenom u Zubaku 1420 kn. komada 1.   A da, to je ona skuplja varijanta na prednjem kotaču. Ni kod mene nije ba neto jeftinija, no sa popustom je već neto bolja cijena 786,01 Kn/1komad, a ako se kupe dvije odjednom onda je po komadu 733,61 Kn/1komad. U FAG kutiji Najbolja stvar je ta to tu glavčinu ne rade niti FAG niti SKF, već japanski NSK. A prokletstvo detekcije tog prednjeg kotača je jednako onom na stranjim kotačima, jer ovdje se ne moe znati koliko rupa ima na onoj prirubnici (3 ili 4, kao to se vidi na slici gore), a na stranjima (ALTEA modeli) ne moe znati koliku osovinu ima (30 ili 32 mm) U svakom slučaju, skup sport.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
blue-gs
Gost
|
 |
« Odgovor #52 na: Listopad 30, 2010, 11:22:48 » |
|
Ekipa i meni otisao ležaj( bar mislim) -u autu odnazad sve bruji, danas je pocelo nesto i lupati(pucati) kad krecem a i na dizalici kotač ima malo lufta! danas presao sve trgovine i nasao ležaj za Golf V-jel taj odgovara na Altea (2005 1.9 tdi ) ? - košta 750kn
Također jos jedno pitanje- dal je kvar ležaja mogla izazvati neoriginal felga na koju ide dodatna konzola ili je jednostavno zbog dotrajalosti riknuo? auto ima 86000km ! UNAPRIJED HVALA
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

|
 |
« Odgovor #53 na: Listopad 30, 2010, 12:06:46 » |
|
Ekipa i meni otisao ležaj( bar mislim) -u autu odnazad sve bruji, danas je pocelo nesto i lupati(pucati) kad krecem a i na dizalici kotač ima malo lufta! danas presao sve trgovine i nasao ležaj za Golf V-jel taj odgovara na Altea (2005 1.9 tdi ) ? - košta 750kn
Također jos jedno pitanje- dal je kvar ležaja mogla izazvati neoriginal felga na koju ide dodatna konzola ili je jednostavno zbog dotrajalosti riknuo? auto ima 86000km ! UNAPRIJED HVALA
zašto je otišao - to ti nitko nezna, ali da su ležajevi loši, jesu. 86000 i nije tako malo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
blue-gs
Gost
|
 |
« Odgovor #54 na: Listopad 30, 2010, 12:28:24 » |
|
ma znam da nije malo, tko zna mozda je cak i mjenjan prije s obzirom da sam 2 vl. a cini mi se po drugim clanovima da je ležaj shit samo takav!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dare
Hero Member

Auto: Seat Leon 2,0 TFSI+chip (cca 240ks)
|
 |
« Odgovor #55 na: Studeni 01, 2010, 08:12:08 » |
|
nevjerujem da ti je zbog toga mogo otić.....meni je otišo prvi ležaj na nekih 90 tkm a drugi na nekih 110tkm tak to je normalno da otiđe.....a ležaj sam po sebi i nije bog zna kaj....i imam osjećaj da sad čujem i trećeg pa ćemo vidjet kroz par tjedana dal će se zvuk pojačavat... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.....bolje pet do dvanaest nego nijednu poslije jedan....
|
|
|
jalteazg
Full Member

Auto: SEAT Altea 1.9 Tdi
|
 |
« Odgovor #56 na: Studeni 02, 2010, 01:16:29 » |
|
Evo ja promijenio zaddnji desni, na 58tkm!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lageros-zg
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #57 na: Studeni 02, 2010, 08:22:05 » |
|
Da, točno je da je isto podvozje kao i na Golfu V, no postoje dvije mogućnosti te glavčine, kao što sam već i pisao na ovoj temi nekoliko postova prije, pa da se ne ponavljam, samo ću ti reći da za tvoj model i godinu imam SKF-ovu glavčinu i koštala bi 512,00 Kn, kao redovna maloprodajna cijena, ali tebe kao člana ovoga foruma (kao i ostale članove ovoga foruma) košta 410,00 Kn, za gotovinski način plaćanja. Trenutno ih imam još samo 3 komada, pa ako ti je hitno javi da li da rezerviram, pa da uštediš koju kunu i  dalje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
blue-gs
Gost
|
 |
« Odgovor #58 na: Studeni 02, 2010, 08:27:22 » |
|
hmmm jeb... ga- zao mi je sto tek sad vidim tvoj odgovor, vec sam narucio ležaj i košta tak kao sto si rekao nekih 512kn! slijedeci put kad nest rikne budi siguran da ti se javim! pozz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lageros-zg
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #59 na: Studeni 02, 2010, 08:37:11 » |
|
hmmm jeb... ga- zao mi je sto tek sad vidim tvoj odgovor, vec sam narucio ležaj i košta tak kao sto si rekao nekih 512kn! slijedeci put kad nest rikne budi siguran da ti se javim! pozz
a što je tu je  , nisi prvi, a vjerojatno ni zadnji po tom pitanju, jer vidim da unatoč mojim pisanjima, slabo tko to vidi, pa ako ja svojim očima ne vidim i pratim tko što treba ljudi potroše i nekoliko stotina kuna više za identičan proizvod. No, kao što si i sam rekao, drugi puta ćeš već znati kamo najprije  (dakle, prije na pivu, pa onda na posao  )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
blue-gs
Gost
|
 |
« Odgovor #60 na: Studeni 02, 2010, 10:41:44 » |
|
Evo mi je izbio opet neki problem sa narudžbom tog ležaja, ne znaju dal ide neka od 30mm ili 32mm! a nece je narucivat jer u cijelom GS imaju samo 2 Altea-e! jel mogu Lageros prek tebe onda ipak naruciti?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
kraftwerk
Jr. Member

Auto: altea
|
 |
« Odgovor #61 na: Svibanj 01, 2012, 10:33:35 » |
|
pozdrav društvo... molim ako netko zna cijenu prednjeg ležaja za alteu 1.6, 2007 godina. Vidjeh negdje se spominju nekakvi ABS senzori pa znate li što o tome? TNX! LP 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dare
Hero Member

Auto: Seat Leon 2,0 TFSI+chip (cca 240ks)
|
 |
« Odgovor #62 na: Svibanj 02, 2012, 09:21:25 » |
|
imaš u rubrici dileri i servisi....firma ti je lageros nazovi ih i pitaj i sve će ti objasnit. Ja sam tamo kupovao i stvarno su ok i najjeftiniji... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.....bolje pet do dvanaest nego nijednu poslije jedan....
|
|
|
damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

|
 |
« Odgovor #63 na: Svibanj 02, 2012, 11:50:11 » |
|
pozdrav društvo... molim ako netko zna cijenu prednjeg ležaja za alteu 1.6, 2007 godina. Vidjeh negdje se spominju nekakvi ABS senzori pa znate li što o tome? TNX! LP  na koliko KM ti je otisao? meni je jedan na 35 000, a sad ponovo čujem da drugi počinje tulit pri 100kmh, na 65 000. katastrofa. 1400 kn u ovlaštenom prednji, stražnji su vjerojatno jeftiniji. Ajd molim te javi koliko te ispadne.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
kraftwerk
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #64 na: Svibanj 02, 2012, 09:17:58 » |
|
pozdrav društvo... molim ako netko zna cijenu prednjeg ležaja za alteu 1.6, 2007 godina. Vidjeh negdje se spominju nekakvi ABS senzori pa znate li što o tome? TNX! LP  na koliko KM ti je otisao? meni je jedan na 35 000, a sad ponovo čujem da drugi počinje tulit pri 100kmh, na 65 000. katastrofa. 1400 kn u ovlaštenom prednji, stražnji su vjerojatno jeftiniji. Ajd molim te javi koliko te ispadne. hej, zadnji mi je otišao na 40 tkm a sad prednji bruji kao vlak na 100 tkm...još mogu shvatiti ovaj prednji nakon 100 tkm ali zadnji na 40 tkm ne.....a kako vidim svi vlasnici seata i das auta se žale na smeće od ležaja.....zadnji sam platio nekih 550kn i još je dobar a kineski je hihihihi....znači prešao sam više s njim nego sa visokokvalitetnim originalnim dijelom.... javim ti koliko ću platiti prednji a uvjeravam te da neće niti on biti originalno smeće.... pozzz 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
kraftwerk
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #65 na: Svibanj 02, 2012, 09:18:25 » |
|
imaš u rubrici dileri i servisi....firma ti je lageros nazovi ih i pitaj i sve će ti objasnit. Ja sam tamo kupovao i stvarno su ok i najjeftiniji...  hvala frende 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|