Evo jučer sam vidio da je sudjelovao u predstavljanju Mercedesovog bolida kao prvi vozač momčadi i da napada 8 naslov...

copy/paste sa F1.hr:
Mercedes GP Petronas tim je danas u svojem muzeju u Stuttgartu predstavio svoje trkaće boje za sezonu 2010.
Mercedes, koji je otkupio Brawn GP krajem prole godine, nove je boje predstavio na prologodinjem bolidu. Novi bolid, naziva MGP W01, bit će predstavljen 1. veljače na stazi u Valenciji, gdje će se odrati prva predsezonska testiranja.
"Dananjom prezentacijom naeg novog Mercedes GP Petronas Formula 1 tima započinje novo i, zasigurno, najvanije poglavlje povijesti Mercedes-Benza u motosportu koje je starije od 100 godina," rekao je direktor Mercedes motorsporta, Norbert Haugh. "Nova sezona Formule 1 ponudit će izazove koji su veći no ikada tijekom ezdesetogodinje povijesti sporta.
Radujemo se suradnji s naim vozačima, Nicom Rosbergom koji ima enormne mogućnosti i perspektive, i sedmerostrukim svjetskim prvakom Michaelom Schumacherom, koji nije nimalo manje motiviran kada je svoju profesionalnu motosport karijeru započeo s Mercedes-Benzom i uz nau podrku napravio prvi korak u uspjenoj F1 karijeri."
"Sezona 2010. Formule 1 se konačno zagrijava! Moram reći da sam potpuno usredotočen na ovaj novi izazov," rekao je Schumacher. "Ova sezona mi se čini kao ponovni početak i vrlo sam motiviran.
Imamo vrlo uzbudljivu kombinaciju u Mercedes GP Petronasu. Imamo ekipu koji su svjetski prvaci u svakom pogledu te riječi i jedva čekam da sjednem za upravljač bolida po prvi put u Valenciji. Uvjeren sam da će Mercedes GP Petronas ove sezone biti u vrlo dobroj poziciji u borbi za naslove prvaka i definitivno ću dati sve od sebe.
Ponovno voziti za Mercedes-Benz mi se čini kao zatvaranje kruga, jer sam svoju vozačku karijeru započeo s trokrakom zvijezdom na kacigi. Ovo je jo jedan od razloga zbog čega sam uzbuđen da natjecanje započne."