masina su razliciti blokovi i glava , abf i cini mi se 9a nisam siguran 100% dok ne pitam za to , trihteri ili leptiri su od bmw-a E45 sa pritiskom preko 6bari, sve je kovano u motoru , bregaste su SHCRICK preko 300stepeni, rezervar je za brdske trke sa spuzvama unutra koje sprecava muckanje goriva u bilo kojem polozaju auta pa cak i naopako kad bi stojalo gorivo je na svom mjestu nema mi milimetar muckanja, mjenjac i prijenos komplet sve sperovano, prekemijane brzine mjenjaca , mjenjac je kemijan od a3 i fr tdi seata, neki dijelovi auta su neka vrste plastike pa auto ima cca 750-800kila, sparco sjedala , rollbar ili ti ga kavezcic , elektronika drugacija, malori bobina, i auto je chipano koliko je moglo to je koliko je se dalo , uzimajuci u obzir da nije turbak, gore je airbox na leptirima , redovno se slikovi gume mjenjaju , komplet auspuh 4-2-1 supersprint bez kata sa zadnjim loncem, instrument tabla je od VW BORE, denso svjecice , stelujuci mjerac mase zrake , titan ventili , glava je busena , mislim da je bakarni dihtung glave kako sam ga razumio kad mi je reko , i puno jos toga pa kad ostalo mi rekne kaj svega jos ima rado cu napisat i dok mi sa moba prebaci video klipove ja cu ovdje rado postavit , a koliko ks ima to se nezna jer nije jos auto bilo na valjcima ali uskoro ce , pa ce onda i wizard of nos velika boca