Svibanj 23, 2012, 06:11:14
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: golf kec 12.5 402  (Posjeta: 1031 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ado
Gost
« na: Srpanj 15, 2009, 03:21:22 »

Evo posto se koje kakvi opelasi hvala konjima i slicno , pa red je da i ja nesto prestavim od svog jarana.... 

golf 1
12.5 bez nitra na 402

upit na sve ostalo tu sam ....

cim nadjem na kompu snimke sve detaljnije stavim ovdje 

Evidentirano
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40

Zovu me i kustos .....

« Odgovor #1 na: Srpanj 16, 2009, 07:55:38 »

od cega su to stavljeni trihteri?
Evidentirano

pena
Hero Member

Auto: LEON TDi - 110 ks

možda i može trošit 4 litre, al ne meni...

« Odgovor #2 na: Srpanj 16, 2009, 08:46:02 »

pa ono, pitanja  dontknow  a kaj kuca pod haubom, getribica.... vidim od 4vorke armatura, nice 
Evidentirano

Raptor6767
Sr. Member

Auto: Renault Clio Sport 197

« Odgovor #3 na: Srpanj 16, 2009, 08:51:46 »

Daj neke podatke, koja mašina, koliko cca ks,...komponente,...

Evidentirano

Ado
Gost
« Odgovor #4 na: Srpanj 16, 2009, 10:43:26 »

masina su razliciti blokovi i glava , abf i cini mi se 9a nisam siguran 100% dok ne pitam za to , trihteri ili leptiri su od bmw-a E45 sa pritiskom preko 6bari, sve je kovano u motoru , bregaste su SHCRICK preko 300stepeni,  rezervar je za brdske trke sa spuzvama unutra koje sprecava muckanje goriva u bilo kojem polozaju auta pa cak i naopako kad bi stojalo gorivo je na svom mjestu nema mi milimetar muckanja, mjenjac i prijenos komplet sve sperovano, prekemijane brzine mjenjaca , mjenjac je kemijan od a3 i fr tdi seata, neki dijelovi auta su neka vrste plastike pa auto ima cca 750-800kila,  sparco sjedala , rollbar ili ti ga kavezcic , elektronika drugacija, malori bobina, i auto je chipano koliko je moglo to je koliko je se dalo , uzimajuci u obzir da nije turbak, gore je airbox na leptirima , redovno se slikovi gume mjenjaju , komplet auspuh 4-2-1 supersprint bez kata sa zadnjim loncem, instrument tabla je od VW BORE, denso svjecice , stelujuci mjerac mase zrake , titan ventili , glava je busena , mislim da je bakarni dihtung glave kako sam ga razumio kad mi je reko , i puno jos toga pa kad ostalo mi rekne kaj svega jos ima rado cu napisat i dok mi sa moba prebaci video klipove ja cu ovdje rado postavit , a koliko ks ima to se nezna jer nije jos auto bilo na valjcima ali uskoro ce , pa ce onda i wizard of nos velika boca 
Evidentirano
pena
Hero Member

« Odgovor #5 na: Srpanj 16, 2009, 10:53:18 »

on? nije tvoj auto ili?

i kolko para takav zahvat, čini mi se mnogo  notworthy
Evidentirano

Ado
Gost
« Odgovor #6 na: Srpanj 16, 2009, 10:57:38 »

ne nije moje auto , auto mi je od najboljeg jarana koji radi u ovlastenom ford servisu radio je prije u vw servisu,  auto je radjeno vise od 3 godine , dole su i custom pumpe , neznam tacno koje, puno puno toga jos ima 

ali moram dodat da auto ima zvuk od koje se kosa dize , auto je mazalo od subaru-a , do porshea do kojekakvih audija , jedno vrijeme nije bio 100% ispravan motor , radio je tada 14s, ali eto hvala bogu sve je napravljeno kako treba pa je sada sve ok  hello2
Evidentirano
Ado
Gost
« Odgovor #7 na: Srpanj 16, 2009, 11:11:47 »

eto jos slika , kad je sio SR na stazi kecinjo plavi 

Evidentirano
pena
Hero Member

« Odgovor #8 na: Srpanj 16, 2009, 12:24:16 »

vid, nema retrovizore 

al tolko jednostavno i nesređeno zgleda da je to mrak... čisto, ukusno... brutalno 
Evidentirano

Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na: