Raptor6767
Sr. Member

Auto: Renault Clio Sport 197
|
 |
« na: Srpanj 07, 2009, 08:53:40 » |
|
Dakle, evo par snimaka mog Clija protiv nekih Nijemaca: Clio 197 vs Polo GTIClio 197 - remap by T.H. Performance, Milltek exhaust, K&N panel filter - cca 191 hp Polo 9N3 GTI - RSR motorsport remap, green panel filter, Forge 007p blow off, custom exhaust - cca 190hp http://www.youtube.com/watch?v=JJaBKAJxRTAClio 197 vs Corsa OPCClio 197 - remap by T.H. Performance, Milltek exhaust, K&N panel filter - cca 191hp Corsa OPC - remap by Upsolute, CS panel / CS downpipe,... - cca 220-230hp (prema deklaracijama tuning kuće), navodno 190hp (ne znam čemu onda remap i sve ostalo) http://www.youtube.com/watch?v=797A0tDWWFA
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Renda
Hero Member

Auto: Seat Ibiza TDI
|
 |
« Odgovor #1 na: Srpanj 07, 2009, 09:12:09 » |
|
Je vraga to 220ks u Corsi...  Kak si sad ti uzeo Pola??  A ja s njim bio na pol duine u subotu...  Kaj si malo potroio benge pa sad ide bolje? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Seat Ibiza TDI (131+)
|
|
|
Raptor6767
Sr. Member

|
 |
« Odgovor #2 na: Srpanj 07, 2009, 09:25:08 » |
|
Je vraga to 220ks u Corsi...  Kak si sad ti uzeo Pola??  A ja s njim bio na pol duine u subotu...  Kaj si malo potroio benge pa sad ide bolje?  Upravo tako, ja im isto tvrdim da im prodaju muda pod bubrege s tim remapovima, auto ne ide kak bi trebao auto od cca 210-220ks ić - on bi sa OPC-om trebao krugove raditi oko mene...da vidi ta radim tek stock OPC-u...brutalno neto...LOL...budem naao snimku pa moda uploadam... Kaem ti da je Clio 197 krama od auta koja kada je auto pun ne ide kak spada, meni na atmosfercu tih 50kg vie goriva puno znači. Naravno, zaboravlja da sam se i loe ispucao - ali to ne umanjuje tvoju pobjedu. Budemo jednom kada ću biti "konkurentan".
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
pena
Hero Member

Auto: LEON TDi - 110 ks
možda i može trošit 4 litre, al ne meni...
|
 |
« Odgovor #3 na: Srpanj 07, 2009, 09:28:01 » |
|
KOLKO IMA CLIAČ OKRETNI MOMENT A KOLKO RECIMO POLO TURBAK? normalno da iz letečih starteva atmosferac nemre ba drat korak... a ova corsa, ba i nejde kak bi trebala  polo ide dobro... p.s. ak nekome nije clio sport dobar, moe zamjena za brutalnih 110ks u vidu mog leona 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Raptor6767
Sr. Member

|
 |
« Odgovor #4 na: Srpanj 07, 2009, 09:38:16 » |
|
KOLKO IMA CLIAČ OKRETNI MOMENT A KOLKO RECIMO POLO TURBAK? normalno da iz letečih starteva atmosferac nemre baš držat korak... a ova corsa, baš i nejde kak bi trebala  polo ide dobro... p.s. ak nekome nije clio sport dobar, može zamjena za brutalnih 110ks u vidu mog leona   Zanemari napise u gornjem lijevom kutu, ostali su od prethodnog mjerenja kao default.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Raptor6767
Sr. Member

|
 |
« Odgovor #5 na: Srpanj 07, 2009, 09:41:21 » |
|
KOLKO IMA CLIAČ OKRETNI MOMENT A KOLKO RECIMO POLO TURBAK? normalno da iz letečih starteva atmosferac nemre baš držat korak... a ova corsa, baš i nejde kak bi trebala  polo ide dobro... p.s. ak nekome nije clio sport dobar, može zamjena za brutalnih 110ks u vidu mog leona  Kada sam na 4000rpm brži sam i iz letećeg od GTI-a. Naravno, sa tankom na max 1/3.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Renda
Hero Member

Auto: Seat Ibiza TDI
|
 |
« Odgovor #7 na: Srpanj 07, 2009, 10:03:48 » |
|
Rene - s tobom probam kad god treba!  Jo kad bi se meni dalo počupat muziku van...  A mogao si i auto predstavit tu na forumu pa onda tamo pisat i dogodovtine i stavljat mjerenja itd.  Pena - ako su auti tu negdje po snazi, taj viak okretnog momenta će bit od koristi prvih pola sekunde, dok atmosferac ne uhvati turau, naravno ovisno sa koje brzine se kreće... Nemre ni tak puno pomoć moment, jedino kaj moe dat bolji ("laan") osječaj ubrzanja... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Seat Ibiza TDI (131+)
|
|
|
Raptor6767
Sr. Member

|
 |
« Odgovor #8 na: Srpanj 07, 2009, 10:39:33 » |
|
Rene - s tobom probam kad god treba!  Jo kad bi se meni dalo počupat muziku van...  A mogao si i auto predstavit tu na forumu pa onda tamo pisat i dogodovtine i stavljat mjerenja itd.  Pena - ako su auti tu negdje po snazi, taj viak okretnog momenta će bit od koristi prvih pola sekunde, dok atmosferac ne uhvati turau, naravno ovisno sa koje brzine se kreće... Nemre ni tak puno pomoć moment, jedino kaj moe dat bolji ("laan") osječaj ubrzanja...  Moe, moe pomoć, jer zbog toga turbacima manje smeta viak kilae. Meni je samo bitno da startam sa 4-4500rpm iz letećeg, međutim to turbacima ne odgovara jer su onda oni u visokoj turi zbog turba tako da se u principu stajemo 3-3500rpm to N/A motorima nikako ne odgovara. Ma, lako se nas dvojica dogovorimo za stajanje. P.S. Glupo mi je predstavljat Renault na Seat forumu. Budem kada stavim par novih stvari.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Raptor6767
Sr. Member

|
 |
« Odgovor #10 na: Srpanj 07, 2009, 11:44:21 » |
|
kaj bi ti bilo glupo ga pretstavi,ako mogu drugi koji nevoze Seat vozila mozes i ti.....  Budem kad sloim jo par stvarčica na autu. Kroz cca 2-3 tjedna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
nizde20
Sr. Member

Auto: VW Polo 9n3
|
 |
« Odgovor #11 na: Srpanj 07, 2009, 12:44:41 » |
|
čiji je Polo?se moda vlasnik zove Kreo i nedavno ga je kupil od nekog iz Rijeke? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nothing is too wide or too low!!
|
|
|
torrito