Raptor6767
Sr. Member

Auto: Renault Clio Sport 197
|
 |
« na: Srpanj 05, 2009, 05:43:07 » |
|
Dakle, stali se Renda, Balev i moja malenkost. Zanimalo me kak idu ti auti. Poredak na cca 400m: 1. Balev 2. Renda 3. Ja Poredak na cca 1200m 1. Renda 2. Balev 3. Ja Rendin auto ide odlično, priznajem da me je jako iznenadio! http://www.youtube.com/watch?v=bp-O0waTX_E
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Renda
Hero Member

Auto: Seat Ibiza TDI
|
 |
« Odgovor #2 na: Srpanj 05, 2009, 06:19:53 » |
|
I ne dimi auto tolko, bar se ne vidi na snimkama...  Stvarno su nijanse razlike među autima! Tek sad kuim kak se Balev dobro ispalio na ovoj prvoj snimci!  A na međuubrzanju ti je meni bilo malo ni vrit ni mimo (neznam ko je snimao, al kae da ja usporavam i da će meni bit super), jer mi je bilo na 3000 u 2. Sa koje brzine smo ili oupće to iz letećeg?  Al kvalitetna ste ekipa i svaka vam čast!  E da, al sa Balevom sam tu negdje, mislim da ko bi malo loije krenuo, taj i ostaje iza...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Seat Ibiza TDI (131+)
|
|
|
i.t.a.
Hero Member

Auto: Seat Ibiza 1.6 16v sport
Just Do It na silu
|
 |
« Odgovor #3 na: Srpanj 05, 2009, 07:40:56 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Juka
Gost
|
 |
« Odgovor #5 na: Srpanj 05, 2009, 04:45:44 » |
|
odlično!! :D konačno nekaj konkretnog u moru postova po forumima "ovaj čjuning, onaj čjuning" :-)
ukratko, ta je rađeno na Ibici (čip, turbo, koji čiji?) i jel ta rađeno po Klijičima?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ivan_t
Hero Member

Auto: Seat Leon M1
|
 |
« Odgovor #6 na: Srpanj 05, 2009, 05:50:46 » |
|
svaka cast za ibizu me like =) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ado
Gost
|
 |
« Odgovor #7 na: Srpanj 05, 2009, 05:58:26 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Skec
Gost
|
 |
« Odgovor #8 na: Srpanj 05, 2009, 06:49:02 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Buby
Hero Member

Auto: Ibiza FR 200+ Ks..!
|
 |
« Odgovor #9 na: Srpanj 05, 2009, 07:30:06 » |
|
odlično!! :D konačno nekaj konkretnog u moru postova po forumima "ovaj čjuning, onaj čjuning" :-)
ukratko, ta je rađeno na Ibici (čip, turbo, koji čiji?) i jel ta rađeno po Klijičima?
IC i turbo od Cupre čip by gubic al nek renda napise ostalo da se na ne petljam... a za auto  ...znam kak (nejde) ide.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Seat ibiza TDI with Turbo 3.0 V6 :) :)
|
|
|
Renda
Hero Member

|
 |
« Odgovor #10 na: Srpanj 05, 2009, 08:11:27 » |
|
IC i turbo od Cupre čip by gubic al nek renda napise ostalo da se na ne petljam... a za auto  ...znam kak (nejde) ide..  + ispuh, k&n panel, cuprin usis i Helix lamela. A na Klitačima je na crvenom Milltek ispuh i remap, a na bijelom V6 usis, bregaste, remap, a za ispuh neznam (bude Rene bolje napisao). A ima i na linku desno opis ta je na kojem autu (jedino kaj moj nema 200ks nego je na 190...  ) Edit: Evo ustvari: Clio 197 (red) - remap, Milltek, K&N panel filter; Clio 197 (white) - remap, decat, Clio V6 airbox, custom cams, matched inlets & ports, 70kg lighter than stock;
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 05, 2009, 08:13:22 od Renda »
|
Evidentirano
|
Seat Ibiza TDI (131+)
|
|
|
Hrco
Sr. Member

Auto: Opel Astra 1.9 CDTI
|
 |
« Odgovor #11 na: Srpanj 05, 2009, 08:13:28 » |
|
hebeno ide ibiza svaka čast  danas se jedan dečko sa peugeot 106 gti ganjao sa cliom 197,na 402m ga dobiva a do 190 kmh mu clio bjei duinu auta samo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Don't drive faster than your Guardian Angel can fly...
|
|
|
jerba
Sr. Member

Auto: Ibiza 1.9 tdi
|
 |
« Odgovor #12 na: Srpanj 05, 2009, 08:40:40 » |
|
Samo jedno: Renda  za kolica...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
:: Disel power ::
|
|
|
tm40622
Sr. Member

Auto: Leon Cupra (candy white)
|
 |
« Odgovor #13 na: Srpanj 05, 2009, 09:20:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
..303 hp & 425 Nm of torque, lovin' every minute of it .:-))
|
|
|
Kroky
Hero Member

Auto: Leon style redizajn 1.9
They don't make Seat's like they used to
|
 |
« Odgovor #14 na: Srpanj 05, 2009, 09:33:47 » |
|
hebeno ide ibiza svaka čast  danas se jedan dečko sa peugeot 106 gti ganjao sa cliom 197,na 402m ga dobiva a do 190 kmh mu clio bjei duinu auta samo khm, na 402 ga dobije, a do 190 ne? nekak mi se cini da im je izlazna brzina na 402m manje od 190...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ibiza sport tdi '02 RIP Leon top sport 1.8T '02 Ibiza FR tdi '04 Leon tdi '09 Vmaxxcoilovers, rust all the way!
|
|
|
tm40622
Sr. Member

Auto: Leon Cupra (candy white)
|
 |
« Odgovor #15 na: Srpanj 05, 2009, 09:37:15 » |
|
hebeno ide ibiza svaka čast  danas se jedan dečko sa peugeot 106 gti ganjao sa cliom 197,na 402m ga dobiva a do 190 kmh mu clio bjei duinu auta samo khm, na 402 ga dobije, a do 190 ne? nekak mi se cini da im je izlazna brzina na 402m manje od 190... ...nema anse da sa 190 taj auto izlazi van na 402....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
..303 hp & 425 Nm of torque, lovin' every minute of it .:-))
|
|
|
Raptor6767
Sr. Member

|
 |
« Odgovor #16 na: Srpanj 05, 2009, 09:52:35 » |
|
hebeno ide ibiza svaka čast  danas se jedan dečko sa peugeot 106 gti ganjao sa cliom 197,na 402m ga dobiva a do 190 kmh mu clio bjei duinu auta samo O kakvim glupostima priča?!?!  Ganjao se samnom, imam ga i iz nule i do 190kmh i to za 2-3 duine... Reci tom kolegi da ako eli, dolazim sutra, ali da gubitnik plaća putne trokove i 100 pa da vidim kak će se stisnut. BTW - podsjeti kolegu da postoji i snimka gdje ga derem za +3 duine... Ajme kakvi ljudi postoje - eto zato ja volim da imam sve na snimci - tu nema muljanja. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Raptor6767
Sr. Member

|
 |
« Odgovor #17 na: Srpanj 05, 2009, 10:00:40 » |
|
BTW, stali smo se 2 puta iz nule i jednom iz letećeg, svaki puta prema njegovim uvjetima i SVAKI puta sam bio bri.
Dapače, čak kada sam drugi puta zaspao na startu iz nule, stigao sam ga i prestigao u 3 brzini, a ja taman zaaltam u 4 brzinu na 402m, a ako se ispucam brutalno, to ovdje nije bio slučaj, onda taman pred blokadu treće brzine imam 402m.
Prvi puta iz nule sam ga masakrirao.
Iz letećeg sam otiao za toliko daleko da je pustio gas prije od mene, i to dosta.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Hrco
Sr. Member

|
 |
« Odgovor #18 na: Srpanj 06, 2009, 07:01:42 » |
|
sluaj nisam ja mislio nita loe a to ta se vi renolai svi lako palite kad izgubite potvrđeno je u vie navrata..btw ti ima 2.0 16V motor a on 1.6 16V prema tome clio bi trebao puno bolje ić nego ta ide ;)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
pena
Hero Member

Auto: LEON TDi - 110 ks
možda i može trošit 4 litre, al ne meni...
|
 |
« Odgovor #19 na: Srpanj 06, 2009, 07:29:35 » |
|
1.6 vs 2.0... i trebal bi ič bolje? zato... performanse auta nisu samo u motoru... jel... di je tu omjer masa konji? di je ovjes, getriba... prijenos na podlogu? a i nije čar clia sport samo u ubrzanju, ono je čak i manje bitno... čar je u sinergiji motora ovjesa i prolasku po zavojima... uitak u vonji... postoji jedan kompakt, koji je ultimativni... napravljen samo s jednim ciljem, biti čim laki i čim bri, skoro pa reli auto... zove se r26.r, isti je ko r26 skoro, a toliko bolji, isti motor... i kaj? je auto s 300 konja bri moda? http://www.croportal.net/forum/auti/renault-megane-r26r-40809/p.s. odavno se zna koja je najbolja mala jurilica http://en.wikipedia.org/wiki/Renault_Clio#Clio_Williamsi da, nemam renault, nisam vozil jači clio od 90 ks... al sam se vozil u koleginom skoro pa williamsu, i to s dodatkom turba  i to... kak to ide... nisam neki ljubitelj francuskih vozila, al sam objektivan i znam kaj znači renault sport 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 06, 2009, 07:35:04 od pena »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Raptor6767
Sr. Member

|
 |
« Odgovor #20 na: Srpanj 06, 2009, 08:12:51 » |
|
sluaj nisam ja mislio nita loe a to ta se vi renolai svi lako palite kad izgubite potvrđeno je u vie navrata..btw ti ima 2.0 16V motor a on 1.6 16V prema tome clio bi trebao puno bolje ić nego ta ide ;)
Ja Renola? Pa ja ću ti prvi reći da vie u ivotu neću kupiti Renault. Ali daj pogledaj malo kak se priča mijenja: [quote name='PUG GTI' date='Jul 5 2009, 11:46 PM' post='118519'] pa kaem ja da si brzi..al 3 duzine nije bilo sigurno... kad ti da filmic pa mi posalji..ti mene tek u cetvroj prođe i to moda max duzinu na 400.. al nema veze..jedan je uvijek brzi=) [/quote] Dakle, tko je sada tu lud - evo, Dario je rekao da sam bri i na 400m s time da ja tvrdim da sam bri već i u 3 brzini. Jer, premda sam drugi puta iz nule krenuo cca 1s kasnije poto nisam vidio kolegu kak mae, opet sam ga prestigao za cca 1-2 duine. Kaem: Stavite 1000kn na stol i evo mene opet u Rijeci pa ćete se uvjeriti tko je bri. To mi je retardirano kak neki ljudi ne znaju gubit. Ali stvarno, pa jebote, ja sam doao u RI da se stanem s dečkom koji tvrdi da radi bolja vremena od mene i ja sam mu u to vjerovao i svejedno doao - IZGUBIT - čisto da vidim kak mi auto ide. BTW: Dario nema/nije imao kompletnu zadnju klupu, a ja sam imao sve u autu: 191ks i 1335kg vs cca 130ks i cca 925kg pa si računaj. I, BTW, on je sam izjavljivao da pere Clijače 197 u to sam mu vjerovao i dalje mu vjerujem jer 90% ekipe ne zna vozit te aute pa sam mu ja rekao da bi bilo zanimljivo da se stanemo na to je on pristao. Ako trebam ponovo ponovit: Renault je smeće koje ja vie nikada neću u ivotu kupiti, ali ne trpim ekipu koja ne zna izgubit. Pa, jebote, na ovom filmiću protiv Rende ja sam UVIJEK bio ZADNJI, a JA SAM STAVIO FILMIĆE. Evo, neka Renda kae kako sam se ponaao nakon to sam popuio svaki put - jesam li umanjivao njegovu pobjedu? Dapače, on tvrdi da je 1-1.5 duine ispred mene, a ja tvrdim da su 2 duine poto ja koji sam iza (mrc  ) bolje vidim.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
pena
Hero Member

Auto: LEON TDi - 110 ks
možda i može trošit 4 litre, al ne meni...
|
 |
« Odgovor #21 na: Srpanj 06, 2009, 08:30:12 » |
|
Ja Renola? Pa ja ću ti prvi reći da vie u ivotu neću kupiti Renault. Ali daj pogledaj malo kak se priča mijenja:
Ako trebam ponovo ponovit: Renault je smeće koje ja vie nikada neću u ivotu kupiti, ali ne trpim ekipu koja ne zna izgubit. Pa, jebote, na ovom filmiću protiv Rende ja sam UVIJEK bio ZADNJI, a JA SAM STAVIO FILMIĆE.
zakaj to ak se smije znat?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI
bacc. ing. techn. inf.
|
 |
« Odgovor #22 na: Srpanj 06, 2009, 08:34:27 » |
|
Ja Renola? Pa ja ću ti prvi reći da vie u ivotu neću kupiti Renault. Ali daj pogledaj malo kak se priča mijenja:
Ako trebam ponovo ponovit: Renault je smeće koje ja vie nikada neću u ivotu kupiti, ali ne trpim ekipu koja ne zna izgubit. Pa, jebote, na ovom filmiću protiv Rende ja sam UVIJEK bio ZADNJI, a JA SAM STAVIO FILMIĆE.
zakaj to ak se smije znat? Nije on jedini kaj to veli. U biti znam samo jednu jedinu osobu koja vozi renaulta i kupila bi opet renaulta 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam te ptico 
|
|
|
Renda
Hero Member

|
 |
« Odgovor #23 na: Srpanj 06, 2009, 08:40:30 » |
|
Ukratko jer je jako nezadovoljan (kao i jo dosta ljudi), a sad će on dalje trakavicu napisat...  Rene - ne da nisi umanjivao nego si i uveličavao...  Po iskustvu sa Reneom, ne vjerujem da bi lagao već kae kako stvarno je! Je da moe doć do manjih razlika u viđenju stvari jer nemoe ti u retrovizoru tono kuit jel to 1,5 ili 2,5 duine (ko kak ni ja nisam mogao kuit), ali sam rekao kojih 1,5 jer znam da sam ti se ubacio ispred, a da mi nije bilo svejedno skrenut ispred tebe jer je bilo blizu... I isto tako po brojnim stajanjima i isprobavanjima "renolaa" ispada da su ovo 2 najbra klijača u okolici i idu dosta bolje od serijskih. Je da bi i serijski trebali tak ić (s obzirom na deklariranu snagu), al eto... Tak da ću samo reć tj. pokazat  Reneu i svima koji su bili u igri u subotu jer je jako rijetko da će ti netko stvarno objektivno reć koliko je dobio ili izgubio, u to sam se dosta puta uvjerio...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Seat Ibiza TDI (131+)
|
|
|
Hrco
Sr. Member

|
 |
« Odgovor #24 na: Srpanj 06, 2009, 09:06:33 » |
|
opet ponavljam ne elim se prepirat bezveze,svako svakog moe dobit i to je to..al taj clio je majka za zavoje isprobano i dokazano da dri zavoje ludilo..ja vie volim ganjat po zavojima nego po ravnome,tu svaka budala zna stisnut,al budi frajer pa ganjaj po zavojima tu se vidi ko ima bolje znanje za volanom ;)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|