Svibanj 23, 2012, 06:02:21
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1] 2 3   Dolje
Ispis
Autor Tema: Clio 197 vs Seat Ibiza TDI vs Clio 197  (Posjeta: 4081 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Raptor6767
Sr. Member

Auto: Renault Clio Sport 197

« na: Srpanj 05, 2009, 05:43:07 »

Dakle, stali se Renda, Balev i moja malenkost. Zanimalo me kak idu ti auti.

Poredak na cca 400m:

1. Balev
2. Renda
3. Ja

Poredak na cca 1200m

1. Renda
2. Balev
3. Ja

Rendin auto ide odlično, priznajem da me je jako iznenadio!  notworthy

http://www.youtube.com/watch?v=bp-O0waTX_E
Evidentirano

Raptor6767
Sr. Member

« Odgovor #1 na: Srpanj 05, 2009, 06:09:44 »

Snimka iz letećeg

http://www.youtube.com/watch?v=Km2jdetYClA
Evidentirano

Renda
Hero Member

Auto: Seat Ibiza TDI

« Odgovor #2 na: Srpanj 05, 2009, 06:19:53 »

I ne dimi auto tolko, bar se ne vidi na snimkama... angel4

Stvarno su nijanse razlike među autima! Tek sad kužim kak se Balev dobro ispalio na ovoj prvoj snimci! hello2

A na međuubrzanju ti je meni bilo malo ni vrit ni mimo (neznam ko je snimao, al kaže da ja usporavam i da će meni bit super), jer mi je bilo na 3000 u 2.  Sa koje brzine smo išli oupće to iz letećeg?

Al kvalitetna ste ekipa i svaka vam čast!

E da, al sa Balevom sam tu negdje, mislim da ko bi malo lošije krenuo, taj i ostaje iza...
Evidentirano

Seat Ibiza TDI (131+)
i.t.a.
Hero Member

Auto: Seat Ibiza 1.6 16v sport

Just Do It na silu

« Odgovor #3 na: Srpanj 05, 2009, 07:40:56 »

eee i sto ibizaa radiii  renda veliki 
Evidentirano
Mec
Hero Member

Auto: Seat Ibiza 1.9 TDI

« Odgovor #4 na: Srpanj 05, 2009, 08:54:50 »

Renda velika pohvala kako ide bolid  notworthy notworthy notworthy ,a pohvala i dečkima za renolčekima 

Auti idu predobro     

Stvarno su nijanse razlike među autima! Tek sad kužim kak se Balev dobro ispalio na ovoj prvoj snimci! hello2

E da, al sa Balevom sam tu negdje, mislim da ko bi malo lošije krenuo, taj i ostaje iza...

potpis 
Evidentirano
Juka
Gost
« Odgovor #5 na: Srpanj 05, 2009, 04:45:44 »

odlično!! :D konačno nekaj konkretnog u moru postova po forumima "ovaj čjuning, onaj čjuning" :-)

ukratko, šta je rađeno na Ibici (čip, turbo, koji čiji?) i jel šta rađeno po Klijičima?
Evidentirano
ivan_t
Hero Member

Auto: Seat Leon M1

« Odgovor #6 na: Srpanj 05, 2009, 05:50:46 »

svaka cast za ibizu
me like =)
 hello2
Evidentirano
Ado
Gost
« Odgovor #7 na: Srpanj 05, 2009, 05:58:26 »

clio manijaci odlicno vam prangije idu  angel4

ALI TDI JE TDI         RENDA svaka cast frende .....
Evidentirano
Skec
Gost
« Odgovor #8 na: Srpanj 05, 2009, 06:49:02 »

notworthy notworthy notworthy notworthy notworthy notworthy notworthy notworthy notworthy notworthy
Evidentirano
Buby
Hero Member

Auto: Ibiza FR 200+ Ks..!

« Odgovor #9 na: Srpanj 05, 2009, 07:30:06 »

odlično!! :D konačno nekaj konkretnog u moru postova po forumima "ovaj čjuning, onaj čjuning" :-)

ukratko, šta je rađeno na Ibici (čip, turbo, koji čiji?) i jel šta rađeno po Klijičima?

IC i turbo od Cupre čip by gubic al nek renda napise ostalo da se na ne petljam...

a za auto  ...znam kak (nejde) ide..
Evidentirano

Seat ibiza TDI with Turbo 3.0 V6 :) :)
Renda
Hero Member

« Odgovor #10 na: Srpanj 05, 2009, 08:11:27 »

IC i turbo od Cupre čip by gubic al nek renda napise ostalo da se na ne petljam...

a za auto  ...znam kak (nejde) ide..

+ ispuh, k&n panel, cuprin usis i Helix lamela.

A na Klitačima je na crvenom Milltek ispuh i remap, a na bijelom V6 usis, bregaste, remap, a za ispuh neznam (bude Rene bolje napisao). A ima i na linku desno opis šta je na kojem autu (jedino kaj moj nema 200ks nego je na 190... )

Edit:

Evo ustvari:
Clio 197 (red) - remap, Milltek, K&N panel filter;
Clio 197 (white) - remap, decat, Clio V6 airbox, custom cams, matched inlets & ports, 70kg lighter than stock;
« Zadnja izmjena: Srpanj 05, 2009, 08:13:22 od Renda » Evidentirano

Seat Ibiza TDI (131+)
Hrco
Sr. Member

Auto: Opel Astra 1.9 CDTI

« Odgovor #11 na: Srpanj 05, 2009, 08:13:28 »

hebeno ide ibiza svaka čast  

danas se jedan dečko sa peugeot 106 gti ganjao sa cliom 197,na 402m ga dobiva a do 190 kmh mu clio bježi dužinu auta samo
Evidentirano

Don't drive faster than your Guardian Angel can fly...

jerba
Sr. Member

Auto: Ibiza 1.9 tdi

« Odgovor #12 na: Srpanj 05, 2009, 08:40:40 »

Samo jedno: Renda  za kolica...
Evidentirano

:: Disel power ::
tm40622
Sr. Member

Auto: Leon Cupra (candy white)

« Odgovor #13 na: Srpanj 05, 2009, 09:20:49 »

...bravo Renda, kolica su se pokazala vrhunski...
Evidentirano

..303 hp & 425 Nm of torque, lovin' every minute of it
.:-))
Kroky
Hero Member

Auto: Leon style redizajn 1.9

They don't make Seat's like they used to

« Odgovor #14 na: Srpanj 05, 2009, 09:33:47 »

danas se jedan dečko sa peugeot 106 gti ganjao sa cliom 197,na 402m ga dobiva a do 190 kmh mu clio bježi dužinu auta samo

khm, na 402 ga dobije, a do 190 ne? nekak mi se cini da im je izlazna brzina na 402m manje od 190...
Evidentirano

Ibiza sport tdi '02 RIP
Leon top sport 1.8T '02
Ibiza FR tdi '04
Leon tdi '09

Vmaxxcoilovers, rust all the way!
tm40622
Sr. Member

Auto: Leon Cupra (candy white)

« Odgovor #15 na: Srpanj 05, 2009, 09:37:15 »

khm, na 402 ga dobije, a do 190 ne? nekak mi se cini da im je izlazna brzina na 402m manje od 190...

...nema šanse da sa 190 taj auto izlazi van na 402....
Evidentirano

..303 hp & 425 Nm of torque, lovin' every minute of it
.:-))
Raptor6767
Sr. Member

« Odgovor #16 na: Srpanj 05, 2009, 09:52:35 »

O kakvim glupostima pričaš?!?! 

Ganjao se samnom, imam ga i iz nule i do 190kmh i to za 2-3 dužine...

Reci tom kolegi da ako želi, dolazim sutra, ali da gubitnik plaća putne troškove i 100€ pa da vidim kak će se stisnut.

BTW - podsjeti kolegu da postoji i snimka gdje ga derem za +3 dužine...

Ajme kakvi ljudi postoje - eto zašto ja volim da imam sve na snimci - tu nema muljanja. 
Evidentirano

Raptor6767
Sr. Member

« Odgovor #17 na: Srpanj 05, 2009, 10:00:40 »

BTW, stali smo se 2 puta iz nule i jednom iz letećeg, svaki puta prema njegovim uvjetima i SVAKI puta sam bio brži.

Dapače, čak kada sam drugi puta zaspao na startu iz nule, stigao sam ga i prestigao u 3 brzini, a ja taman zašaltam u 4 brzinu na 402m, a ako se ispucam brutalno, što ovdje nije bio slučaj, onda taman pred blokadu treće brzine imam 402m.

Prvi puta iz nule sam ga masakrirao.

Iz letećeg sam otišao za toliko daleko da je pustio gas prije od mene, i to dosta.
Evidentirano

Hrco
Sr. Member

« Odgovor #18 na: Srpanj 06, 2009, 07:01:42 »

slušaj nisam ja mislio ništa loše a to šta se vi renolaši svi lako palite kad izgubite potvrđeno je u više navrata..btw ti imaš 2.0 16V motor a on 1.6 16V prema tome clio bi trebao puno bolje ić nego šta ide ;)
Evidentirano

pena
Hero Member

Auto: LEON TDi - 110 ks

možda i može trošit 4 litre, al ne meni...

« Odgovor #19 na: Srpanj 06, 2009, 07:29:35 »

1.6 vs 2.0... i trebal bi ič bolje? zašto...
performanse auta nisu samo u motoru... jel... di je tu omjer masa konji? di je ovjes, getriba... prijenos na podlogu? a i nije čar clia sport samo u ubrzanju, ono je čak i manje bitno... čar je u sinergiji motora  ovjesa i prolasku po zavojima... užitak u vožnji...
postoji jedan kompakt, koji je ultimativni... napravljen samo s jednim ciljem, biti čim lakši i čim brži, skoro pa reli auto... zove se r26.r, isti je ko r26 skoro, a toliko bolji, isti motor... i kaj? je auto s 300 konja brži možda? http://www.croportal.net/forum/auti/renault-megane-r26r-40809/

p.s. odavno se zna koja je najbolja mala jurilica  http://en.wikipedia.org/wiki/Renault_Clio#Clio_Williams

i da, nemam renault, nisam vozil jači clio od 90 ks... al sam se vozil u koleginom skoro pa williamsu, i to s dodatkom turba  i to... kak to ide... nisam neki ljubitelj francuskih vozila, al sam objektivan i znam kaj znači renault sport 
« Zadnja izmjena: Srpanj 06, 2009, 07:35:04 od pena » Evidentirano

Raptor6767
Sr. Member

« Odgovor #20 na: Srpanj 06, 2009, 08:12:51 »

slušaj nisam ja mislio ništa loše a to šta se vi renolaši svi lako palite kad izgubite potvrđeno je u više navrata..btw ti imaš 2.0 16V motor a on 1.6 16V prema tome clio bi trebao puno bolje ić nego šta ide ;)

Ja Renolaš? Pa ja ću ti prvi reći da više u životu neću kupiti Renault. Ali daj pogledaj malo kak se priča mijenja:

[quote name='PUG GTI' date='Jul 5 2009, 11:46 PM' post='118519']
pa kažem ja da si brzi..al 3 duzine nije bilo sigurno...
kad ti da filmic pa mi posalji..ti mene tek u cetvroj prođeš i to možda max duzinu na 400..
al nema veze..jedan je uvijek brzi=)
[/quote]

Dakle, tko je sada tu lud - evo, Dario je rekao da sam brži i na 400m s time da ja tvrdim da sam brži već i u 3 brzini. Jer, premda sam drugi puta iz nule krenuo cca 1s kasnije pošto nisam vidio kolegu kak maše, opet sam ga prestigao za cca 1-2 dužine.

Kažem: Stavite 1000kn na stol i evo mene opet u Rijeci pa ćete se uvjeriti tko je brži.

To mi je retardirano kak neki ljudi ne znaju gubit. Ali stvarno, pa jebote, ja sam došao u RI da se stanem s dečkom koji tvrdi da radi bolja vremena od mene i ja sam mu u to vjerovao i svejedno došao - IZGUBIT - čisto da vidim kak mi auto ide.

BTW: Dario nema/nije imao kompletnu zadnju klupu, a ja sam imao sve u autu: 191ks i 1335kg vs cca 130ks i cca 925kg pa si računaj. I, BTW, on je sam izjavljivao da pere Clijače 197 u što sam mu vjerovao i dalje mu vjerujem jer 90% ekipe ne zna vozit te aute pa sam mu ja rekao da bi bilo zanimljivo da se stanemo na što je on pristao.

Ako trebam ponovo ponovit: Renault je smeće koje ja više nikada neću u životu kupiti, ali ne trpim ekipu koja ne zna izgubit. Pa, jebote, na ovom filmiću protiv Rende ja sam UVIJEK bio ZADNJI, a JA SAM STAVIO FILMIĆE.

Evo, neka Renda kaže kako sam se ponašao nakon što sam popušio svaki put - jesam li umanjivao njegovu pobjedu? Dapače, on tvrdi da je 1-1.5 dužine ispred mene, a ja tvrdim da su 2 dužine pošto ja koji sam iza (šmrc  ) bolje vidim.
Evidentirano

pena
Hero Member

Auto: LEON TDi - 110 ks

možda i može trošit 4 litre, al ne meni...

« Odgovor #21 na: Srpanj 06, 2009, 08:30:12 »

Ja Renolaš? Pa ja ću ti prvi reći da više u životu neću kupiti Renault. Ali daj pogledaj malo kak se priča mijenja:

Ako trebam ponovo ponovit: Renault je smeće koje ja više nikada neću u životu kupiti, ali ne trpim ekipu koja ne zna izgubit. Pa, jebote, na ovom filmiću protiv Rende ja sam UVIJEK bio ZADNJI, a JA SAM STAVIO FILMIĆE.

zakaj to ak se smije znat?
Evidentirano

prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI

bacc. ing. techn. inf.

« Odgovor #22 na: Srpanj 06, 2009, 08:34:27 »

zakaj to ak se smije znat?

Nije on jedini kaj to veli.

U biti znam samo jednu jedinu osobu koja vozi renaulta i kupila bi opet renaulta  angel4
Evidentirano

Znam te ptico  
Renda
Hero Member

« Odgovor #23 na: Srpanj 06, 2009, 08:40:30 »

Ukratko jer je jako nezadovoljan (kao i još dosta ljudi), a sad će on dalje trakavicu napisat...

Rene - ne da nisi umanjivao nego si i uveličavao...

Po iskustvu sa Reneom, ne vjerujem da bi lagao već kaže kako stvarno je! Je da može doć do manjih razlika u viđenju stvari jer nemožeš ti u retrovizoru tono kužit jel to 1,5 ili 2,5 dužine (ko kak ni ja nisam mogao kužit), ali sam rekao kojih 1,5 jer znam da sam ti se ubacio ispred, a da mi nije bilo svejedno skrenut ispred tebe jer je bilo blizu...

I isto tako po brojnim stajanjima i isprobavanjima "renolaša" ispada da su ovo 2 najbrža klijača u okolici i idu dosta bolje od serijskih. Je da bi i serijski trebali tak ić (s obzirom na deklariranu snagu), al eto...

Tak da ću samo reć tj. pokazat    Reneu i svima koji su bili u igri u subotu jer je jako rijetko da će ti netko stvarno objektivno reć koliko je dobio ili izgubio, u što sam se dosta puta uvjerio...
Evidentirano

Seat Ibiza TDI (131+)
Hrco
Sr. Member

« Odgovor #24 na: Srpanj 06, 2009, 09:06:33 »

opet ponavljam ne želim se prepirat bezveze,svako svakog može dobit i to je to..al taj clio je majka za zavoje isprobano i dokazano da drži zavoje ludilo..ja više volim ganjat po zavojima nego po ravnome,tu svaka budala zna stisnut,al budi frajer pa ganjaj po zavojima tu se vidi ko ima bolje znanje za volanom ;)
Evidentirano

Str: [1] 2 3   Gore
Ispis
Skoči na: