|
Tomislav-glm
Gost
|
 |
« na: Svibanj 13, 2009, 08:08:48 » |
|
Dakle: novi Exeo kreće u prodaju od 15.05., jučer smo imali slubeno predstavljanje za Hrvatsku. Auto je mrak  Za one koji su vozili Audi A4 i misle cviliti kako je ovo egzaktna kopija, screw you. U pravu ste, ali auto je svejedno mrak. Primjerak koji mi je dopao aka bio je 2.0 TDI Common Rail (nema vie pumpe-dize!!!) od 143 KS, manualni 6-stupanjski mjenjač, Style oprema (full). Auto je iznutra sasvim solidan, odličan interijer, naspram svega drugog iz Seatove game izgleda kao svemirski brod. Solidno ubrzanje za TDI CR, aerodinamika auta fina, 6. brzina, 170 po Zagrebačkoj obilaznici bez zvidukanja, pucketanja, kripuckanja, tih, brz, jak. Vozne performanse na razini koju bi i očekivali od Seata. Onako najiskrenije, solidan auto, vrijedi svoju cijenu. U svakom slučaju auto dostojan Seatovog loga. U usporednoj vonji imali smo kao test vozila slijedeće aute (uz osvrt), sa opremom i motorima priblinim ovom Exeu. Iz perspektive i terminima vozača a ne seatovog savjetnika  , konkurencija je: Citroen C5 - puno lijepih aruljica, malo bolje ubrzanje nego Exeo, sve dok ti na 4 000 okretaja auto ne počne skvičati kao prase Toyota Avensis - e, sad, toyota je kvalitetan auto, ne mogu autu prigovoriti ničemu osim masnoj cijeni, ia exea za cca 80.000 kuna. Opel Insignia - Opel Govnaria bilo bi bolje ime. 280.000 kuna za industrijsku plastiku, kripi, cvili, u leru vibrira cijeli auto. Napredna tehnologija? Ma koga Opel zaje..va?! Ne bih dao za njega lovu ni da kota kao Dacia. Veliko razočaranje, toliko su ga razvikali u medijima da sam očekivao leteći auto, a kad ono, smeće. Nedorađeno, neobrađeno, ali svaki će seljo htjeti jednu. Priznajte - reklama je fora  Ford Mondeo - interijer kao u Kia Ceed-u, vrlo trom, skup, inače vizualno lijep... izvana. Renault Laguna - Kupujem ju odmah. Mami. Tačke, a ne auto. Sve divno i krasno na prvi pogled, a na prvih 20 kilometara big faking mistejk. Auto je OK ljubiteljima renaulta, pretpostavljam. Onima koji su navikli na VW, ovo je... ispodprosječni auto. Passat CC i koda Superb - to nam je familija  Dobro, Passat CC je ipak luksuz, ali sa superbicom se Exeo nosi bez problema. Motori isti, interijeri radikalno drukčiji, nemam prigovora ni na jednog. Par fotki uivo, s parkiralita hotela Aristos   
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

Auto: Beverly 250
|
 |
« Odgovor #1 na: Svibanj 13, 2009, 07:38:11 » |
|
jedino mi je ova maska napred malo too much.. ogromna je..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Svig
Sr. Member

Auto: Leon 1.9-110 & Altea 1.6,twingo
Quality is the only option
|
 |
« Odgovor #2 na: Svibanj 13, 2009, 08:14:22 » |
|
Danas vidio bijelog i moram priznat da sam se ugodno iznenadio!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
VRHUNSKA NJEGA VOZILA
|
|
|
Tomek
Hero Member

Auto: Seat Leon SDI remap
|
 |
« Odgovor #3 na: Svibanj 16, 2009, 07:38:26 » |
|
vidio sam ih kad su dolazili pred aristos, PREDOBRI SU U SVIM BOJAMA. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Goli Kuhar
|
|
|
|
dare2be
Gost
|
 |
« Odgovor #4 na: Svibanj 16, 2009, 09:27:25 » |
|
...prvi exeo u slav. brodu, slika je koma jer je ajba zmazana... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
akcija007
|
 |
« Odgovor #6 na: Svibanj 19, 2009, 05:50:52 » |
|
sjeo danas u njega... sve u svemu ok auto. nekako mislim da ga ipak nebi kupio, prije leona nego njega. unutrasnjost je cisto solidna al materijali nisu kao u passatu, o cc-u necu ni pricat. iza ima ipak premalo mjesta.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
099 3323 500 :: 01 3323 371
|
|
|
bumbar
Jr. Member

Auto: seat
|
 |
« Odgovor #7 na: Svibanj 20, 2009, 07:49:32 » |
|
moje misljenje je isto ko tvoje akcija.....bolje leona....auto mi nije bas nesto prelijep iz vana ali iznutra je ok...ona sredisnja konzola je malo glupo napravljena jer ide ukoso prema mjenjaču a instrumenti ravno unutra...???'iza ima malo mjesta a materijali su koma za tu klasu auta i te pare.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5
kapitulirao
|
 |
« Odgovor #8 na: Svibanj 21, 2009, 01:54:51 » |
|
za sljedeći vikend 29.05. vozim ovog bijelog gore sa 2.0tdi CR motorom i koicom tranu (hehe ipak vozim jedan par na vjenčanje....pa nek bude bijeli seat ), tko hoće vidjet nek se pojavi u subotu u 20h na billi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
i.t.a.
Hero Member

Auto: Seat Ibiza 1.6 16v sport
Just Do It na silu
|
 |
« Odgovor #9 na: Lipanj 03, 2009, 08:28:54 » |
|
  iz Osijeka slikice :)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
plastikman
Ja sam pjesnik iz Ličkoga kraja...moja inspiracija dolazi iz jaja...
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI-Cupra wanabe
|
 |
« Odgovor #10 na: Lipanj 03, 2009, 08:48:42 » |
|
Zasad mi nije ba legao...ono nit smrdi nit mirii...moda dođe kakva sport oprema kasnije 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

Auto: Beverly 250
|
 |
« Odgovor #11 na: Lipanj 03, 2009, 09:10:39 » |
|
Zasad mi nije ba legao...ono nit smrdi nit mirii...moda dođe kakva sport oprema kasnije  potpis... vidio sam ga nekidan u Porschea..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

kapitulirao
|
 |
« Odgovor #12 na: Lipanj 03, 2009, 09:14:42 » |
|
nakon provedenog vikenda sa jednim exeom...zaključak je sljedeći. apsolutno ogroman napredak u kvaliteti izrade unutranjosti u odnosu na bilo koji drugi model seata. takvu plastiku,kou i imitaciju aluminija nema niti passat. seat je zadrao kompletno sve od audija a4. ono to se meni ne sviđa je poloaj sjedenje, previsok je i kad se sic spusti do kraja, mjenjač je spor,gumen i zapinje . sjedala su preuska tako da me tipaju za guzicu. dizajn volana je katafakingstrofa uas fuj fuj fuj.
al svakako najbolji seat do sada
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

Auto: Leon2 styl. 1.9TDI, Ibiza 6L 1.4 16v
|
 |
« Odgovor #13 na: Lipanj 03, 2009, 11:39:07 » |
|
nakon provedenog vikenda sa jednim exeom...zaključak je sljedeći. apsolutno ogroman napredak u kvaliteti izrade unutranjosti u odnosu na bilo koji drugi model seata. takvu plastiku,kou i imitaciju aluminija nema niti passat. seat je zadrao kompletno sve od audija a4. ono to se meni ne sviđa je poloaj sjedenje, previsok je i kad se sic spusti do kraja, mjenjač je spor,gumen i zapinje . sjedala su preuska tako da me tipaju za guzicu. dizajn volana je katafakingstrofa uas fuj fuj fuj.
al svakako najbolji seat do sada
sad uz sve to zamisli da si kupio A4 taj model i da te problemiraju te stvari, a iskeirao i ruku i nogu za auto :)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

kapitulirao
|
 |
« Odgovor #14 na: Lipanj 03, 2009, 11:39:59 » |
|
damo upravo to velim, najbolji auto u u toj klasi to se tiče omjera uloeno/dobiveno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Brne Samurai
Cordobica
Sr. Member

Auto: SEAT CORDOBA SAMURAI
SEAT SAMURAI XXX
|
 |
« Odgovor #15 na: Srpanj 23, 2009, 07:23:23 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Renda
Hero Member

Auto: Seat Ibiza TDI
|
 |
« Odgovor #16 na: Srpanj 23, 2009, 07:35:43 » |
|
Za razliku kak inače izgledaju njihovi dodaci, ovo izgleda čisto pristojno. Malo su ga usrali sa 4 ispuha i ova ogromna maska izgleda čudno bez znaka, ali sve skupa meni i vie nego dobro! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Seat Ibiza TDI (131+)
|
|
|
bare
potroshach turbina i ostalog materijala
Hero Member

Auto: Altea 2.0TDI DSG F1
|
 |
« Odgovor #17 na: Srpanj 23, 2009, 10:03:14 » |
|
ok izgleda, jo da su smislili neke druge retrovizore ili samo da su ih stavili sa zadnjeg leona bilo bi jo bolje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 DSG salta brzine: prva-dru-tre-cet-pe-seesttaaaaa
|
|
|
|
|
pena
Hero Member

Auto: LEON TDi - 110 ks
možda i može trošit 4 litre, al ne meni...
|
 |
« Odgovor #19 na: Srpanj 27, 2009, 01:17:09 » |
|
o dizajnu nema nekog smisla raspravljat, ljepota je subjektivna i individualni je izbor 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Görtosing
Jr. Member

Auto: Audi A4 Q
|
 |
« Odgovor #20 na: Veljača 23, 2010, 11:35:54 » |
|
Da li tko na forumu ima Exea?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Görtosing
Jr. Member

Auto: Audi A4 Q
|
 |
« Odgovor #22 na: Veljača 24, 2010, 12:17:03 » |
|
zanimalo me kako je rijesen prednji ovjes, tj. da li je isti ko na audiu A4 B6 / B7 nadam se da ce ga netko uskoro kupiti :D
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
mario84
Hero Member

Auto: golf mkV
|
 |
« Odgovor #24 na: Veljača 24, 2010, 01:52:17 » |
|
tog bijelog i ja znam vidjet i neki dan sam vidio exeo karavan al nisu nae tablice bile,ba teta kaj ih nema po cesti jer mi je super auto,a i omjer uloeno-dobiveno je na njegovoj strani..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|