Svibanj 23, 2012, 05:27:22
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1] 2   Dolje
Ispis
Autor Tema: Header  (Posjeta: 2364 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

Auto: Leon2 styl. 1.9TDI, Ibiza 6L 1.4 16v

« na: Svibanj 09, 2009, 12:27:52 »

Postao sam prošle godine ideju da se doda neki novi leon u header,
sad mislim da je stvarno vrijeme :)

Ima stvarno dobrih novih leona sredjenih na forumu, predlazem da se poduzme nešto.... jer... na neki način vrijeđate vlasnike ovih novih sređenih pila, a i živite u prošlosti. Puuuustii brate.....

pošto vidim da je cijeli header jedan jpeg može se napraviti javascript koji će vrtiti par headera na random tako da ne treba nikoga makivati, jednostavno se napravi još jedan header.

(http://www.seatclubcroatia.com/smf/Themes/SeatClub_II/images/light/header.jpg)
« Zadnja izmjena: Svibanj 09, 2009, 12:29:49 od Damo » Evidentirano

• web
  • grafika
  • dizajn
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI

bacc. ing. techn. inf.

« Odgovor #1 na: Svibanj 09, 2009, 01:02:37 »

Napravi pa postaj tu prijedlog   angel4 
Evidentirano

Znam te ptico  
damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

« Odgovor #2 na: Svibanj 09, 2009, 01:06:58 »

treba aute poslikati dobro ko ove gore :)
Evidentirano

• web
  • grafika
  • dizajn
Lela
Hero Member

Auto: Ibiza FR 1.8 20VT

« Odgovor #3 na: Svibanj 09, 2009, 05:36:33 »

ako vec mislis da se vrte slike u headeru onda mogu bit i odvojena auta,netribaju bit svi skupa to jedino ako ce jedan stat stalno
Evidentirano
plastikman
Ja sam pjesnik iz Ličkoga kraja...moja inspiracija dolazi iz jaja...
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI-Cupra wanabe

« Odgovor #4 na: Svibanj 10, 2009, 11:36:13 »

Kao što je rekao Prx kome se radi neka napravi a ne samo nekakvo kukanje...napravi pa daj prijedlog i ako je slika ok nema razloga da se ne stavi.
A za slikanje...i ovo slikanje smo jedva uspjeli organizirati.

Jer kao što primjećujem a i tad je bilo tako...svi su glasni za stvari treba ovo treba ono a kad dođe do organizacije nečegga svi muk nema ni mušice da bi se pojavila...kao ovaj roštilj (čast iznimkama)ali opet muk i nigdje nikog tj. opet isti ljudi koji se oko svega nađu i oko svega potrude.

Koda nam država ima milijun km pa se ne može potegnuti 200-300km na neko dobro druženjem
Evidentirano

13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

Auto: Beverly 250

« Odgovor #5 na: Svibanj 10, 2009, 12:39:38 »

ako moj auto ne bude u headeru.. ispisujem se iz kluba i kupujem fiat! Salim se, meni je ovaj prejeben i imamo najbolji izgled foruma od svih prisutnih na netu.. Al ako ste vec zapeli vlasnici 1P pojavite se u sto vecem broju u Karlovac za mjesec dana pa cemo okinut koju.. A koliko je uopce novih leona sa jebenim felgama zabijenih u pod?
A sto je s ibizama i alteama? Ja nisam za flash header.. Nego mozemo imat ih 3-4 na lageru pa svako malo promjenit
Evidentirano

SeatClubCroatia Promo 1 ¤ @VWTS2007 ¤ @VWTS2008 jubito
Rainmaker
Hero Member

Auto: Seat Ibiza 1.4 16v

Plavuša!! Molim pišite polako....

« Odgovor #6 na: Svibanj 10, 2009, 01:01:04 »

ako moj auto ne bude u headeru.. ispisujem se iz kluba i kupujem fiat! Salim se, meni je ovaj prejeben i imamo najbolji izgled foruma od svih prisutnih na netu.. Al ako ste vec zapeli vlasnici 1P pojavite se u sto vecem broju u Karlovac za mjesec dana pa cemo okinut koju.. A koliko je uopce novih leona sa jebenim felgama zabijenih u pod?
A sto je s ibizama i alteama? Ja nisam za flash header.. Nego mozemo imat ih 3-4 na lageru pa svako malo promjenit

mudro zboris 13snc..... ja valjda dolazimu karlovec jer nemrem sad na rostilj jer mi se motorijada poklapa jedna koju sam davno vec isplaniral....

mislim da bi ova ideja sa 3-4 na lageru najbolje funkcjonirala jer flas neznam bas kak bi bilo....
Evidentirano

v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5

kapitulirao

« Odgovor #7 na: Svibanj 10, 2009, 06:12:02 »

imho na forumu/klubu nema niti jedan 1p leon koji bi mogao konkurirati ijednom od ovih gore leona.
Evidentirano
13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #8 na: Svibanj 10, 2009, 07:16:49 »

imho na forumu/klubu nema niti jedan 1p leon koji bi mogao konkurirati ijednom od ovih gore leona.

here we go again...  ovako iz ovog kuta.. ova fotografija gore.. tri serijske cupre sa dobrim 18kama zgewindani u pod..  niti se vidi Blackov crni krov, niti big brake od sva tri.. ni sto je ispod haube ili unutra..
druga prica je kome se koji model svidja pa vise "vuce" na tu stranu.. recimo tm40622 ima 300ks.. izgleda serijski.. zabijen.. nista vise ili manje po izgledu ne odskace od ovih 1M.. koji su egzotika i jedino za Fokusicara znam da ima Cupru 1M u HR...
Lovrek... cupra/fr look.. 18ke... zabijen... xenon..   Prx aero... 18.. takodjer spusten...
ne razumijem sto to treba bit 1P da konkurira ovima gore? da li je toliko i toliko novaca ulupano u cijelokupno auto?? pa nije "zasluzio" da bude gore ili sto?  ..ne vidim kakve za header ima veze sto je unutra, muzika i ostalo.. bitno je samo kako izgleda izvana i to je to..   i po meni da je clan kluba..

ponovit cu sto sam rekao i zadnji put kad je bilo govora o ovome..      ..meni je izgled foruma prejeben, fotka je odlicna.. ova kombinacija boja auti.. predobro.. sto se mene tice..ne mjenjat...

ali isto tako ne vidim razlog zasto ne mozemo na slicnu shemu imat i 1P (bar cupra look kao i 1M) kao top ponude SEAT-a pa mjenjat svako mjesec dana ili kad nam dopizdi.. kao sto je nekim ljubomornima dopizdilo ovo gore..
Evidentirano

grga22
Hero Member

Auto: Skoda Octavia Combi TDI

« Odgovor #9 na: Svibanj 10, 2009, 07:25:14 »

Ja osobno, ne bih zamijenio 1m sa 1p... Ovo je SEAT klub/forum. Ima još modela, također lijepo sređenih. Možda razmislit da se poslika i posloži nešto sa više modela...

Ne vozim Seat niti sam član kluba, pa se ne bih htio previše miješat, samo bacam bubu u uho... NHF...  angel4
Evidentirano
13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #10 na: Svibanj 10, 2009, 07:30:07 »

Ja osobno, ne bih zamijenio 1m sa 1p... Ovo je SEAT klub/forum. Ima još modela, također lijepo sređenih. Možda razmislit da se poslika i posloži nešto sa više modela...

Ne vozim Seat niti sam član kluba, pa se ne bih htio previše miješat, samo bacam bubu u uho... NHF...  angel4

a.. Cupra 1M je trenutno top ponuda od SEAT-a, pa po meni bi trebalo bit to.. Altea je obiteljski monovolumen, Ibiza je mali gradski auto, Freetrack je SUV amo rec.. a CUPRA je sportski auto..

http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,3219.0.html   <-- originalni topic od istog autora.. samo ponavljamo pricu... isto sam i tamo rekao.. :)

lijepo sam vam rekao.. u sto vecem broju u karlovac.. DSLR se nosi.. pa ako napravimo dobre fotke.. mozda UO i uvazi prosvjed.. od prosle rasprave imamo jednog 1P vlasnika vise i jednog vlasnika 1M manje u UO 
Evidentirano

Dare
Hero Member

Auto: Seat Leon 2,0 TFSI+chip (cca 240ks)

« Odgovor #11 na: Svibanj 10, 2009, 07:40:09 »

iskreno ja dosad nisam ni znao da su ovi gore leoni od ekipe sa foruma.....uglavnom.....stavite neko glasanje pa šta bude bude....
Evidentirano

.....bolje pet do dvanaest nego nijednu poslije jedan....
13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #12 na: Svibanj 10, 2009, 08:10:10 »

gore... sam mislio napisat CUPRA 1P je top model trenutno...
Evidentirano

Lela
Hero Member

Auto: Ibiza FR 1.8 20VT

« Odgovor #13 na: Svibanj 11, 2009, 01:40:12 »

a CUPRA je sportski auto..

namazem je 
Evidentirano
damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

« Odgovor #14 na: Svibanj 11, 2009, 01:43:18 »

kaj fali 1p leonu od Dareta? (npr)
Evidentirano

• web
  • grafika
  • dizajn
plastikman
Hero Member

« Odgovor #15 na: Svibanj 11, 2009, 01:53:20 »

kaj fali 1p leonu od Dareta? (npr)

Nijednom autu ništa nefali...
...kad si tako zapeo eto ide uskoro Karlovac ili organizirajte se pa napravi(ili napravite) fotkanje i drage volje se stavi u header dobra fotka novih leona od članova kluba
Evidentirano

prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI

bacc. ing. techn. inf.

« Odgovor #16 na: Svibanj 11, 2009, 02:25:35 »

U karlovcu cemo napraviti par fotki, by 13snc, i stavit cemo ih ovdje i onda ti daj sve od sebe i napravi najbolje kaj mozes   
Ali kao sto je plastik reko, u header mogu samo auti ciji vlasnici su clanovi kluba!!!!! Ne foruma!
Evidentirano

Znam te ptico  
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

kapitulirao

« Odgovor #17 na: Svibanj 11, 2009, 02:49:55 »

13snc, go suck on a kiwi again,
jerbo...sva tri gore auta nisu na serijskim felgama, a kad se netko od naših udostoji staviti leona 1p na 21" kako bi popunio onu kamionsku rupu za kotaže i zagevinda ga u pod , ja ću organizirati slikanje...opet
Evidentirano
13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #18 na: Svibanj 11, 2009, 03:04:36 »

v.d. smell my finger!
 ja uopce nisam za promjenu headera.. nego samo reagiram na tvoju izjavu i nije mi jasno sto to mora bit 1P da bude dostojan ova gore dva FR-a i Cupra..   vizualno..

znaci 21" i moze.. ajde.. bar smo to rijesili...

Damo.. aj podsjeti nas opet za godinu dana..
Evidentirano

damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

« Odgovor #19 na: Svibanj 11, 2009, 09:28:45 »

Lolčina 
tak ste ko djeca

NHF svima, ali to je ko da honda klub ima u headeru samo jedan model civica iz 1996. i nedajbože da se stavi neki drugi :)

over & out, do svibnja 2010. :)
Evidentirano

• web
  • grafika
  • dizajn
Skec
Gost
« Odgovor #20 na: Svibanj 11, 2009, 10:47:58 »

ajde ajde........bumo se dogovorili u karlovcu nakon roštilja i par litara pivi i -inih alkohola....
Evidentirano
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

kapitulirao

« Odgovor #21 na: Svibanj 12, 2009, 07:02:19 »

damo nije...
evo što moraš napraviti.
1.) skupiš vozila članova kluba
2.) poslikaš ih
3.) napraviš headere
4.) staviš na glasanje

simple ko pasulj,velim ti
Evidentirano
plastikman
Hero Member

« Odgovor #22 na: Svibanj 12, 2009, 07:30:04 »

damo nije...
evo što moraš napraviti.
1.) skupiš vozila članova kluba
2.) poslikaš ih
3.) napraviš headere
4.) staviš na glasanje

simple ko pasulj,velim ti

To mu i ja pokušavam objasniti ali u zadnje vrijeme bi svi nešto a bez trunke truda...odi riješi brate pa ako valja ja ću sliku čavlima na monitor zakucati samo da ti odam počast na trudu
Evidentirano

Black
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI

« Odgovor #23 na: Svibanj 12, 2009, 07:52:24 »

Opet ova tema, moram priznati da sam već alergičan na ovakve stvari.
Ne zato kaj je moj auto u headeru, to me uopće ne jebe, nit mi to kaj znači u životu. Ali realno i objektivno ne vidim novija tri leona ili općenito seata koja bi zamjenili ovaj header koji i dalje izgleda odlično.

2 Damo> Svi puno predlažete ali kad ti mi kažemo što treba organizirati da se napravi nekaj novo odmah prekinete daljnju diskusiju jer vam se nikom neda zajebavati s tim.
v.d. ti je lijepo napisao kaj moraš napraviti, meni je podosta vremena trebalo da sve to uskladim, a pogotovo da nađem kvalitetnog fotografa (znači ne digitalac nego netko s slr-om, itd.)
Evidentirano
13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

« Odgovor #24 na: Svibanj 12, 2009, 08:09:23 »

<a href="http://www.youtube.com/v/us8IxotbjoY&amp;hl=en&amp;fs=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/us8IxotbjoY&amp;hl=en&amp;fs=1</a>
Evidentirano

Str: [1] 2   Gore
Ispis
Skoči na: