Blade
Jr. Member

Auto: Seat Altea 2.0 TDI
|
 |
« na: Travanj 15, 2009, 10:37:52 » |
|
...ljut sam ko pas....... frend mi uzeo hondu accord,bijelu,2.0.,140hp.....ja Altea,plava,2.0.,140 hp i supak me dobije......imam ga do 3000rps ali onda mi na 4000 pocne gubit snagu a on je jos ima(prokleti japanci)......jel to do razlike u motoru ili nesto drugo???? Tu smo negdje ali opet mu ja guzicu gledam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
You smell that? Do you smell that? Diesel, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of diesel in the morning. The smell, you know that gasoline smell, smelled like... TDI!!!
|
|
|
|
Vekic
|
 |
« Odgovor #1 na: Travanj 15, 2009, 10:41:12 » |
|
Pa najvise sta mozes je saltat do na 4000 sve iznad nema smisla ,saltaj nedgje na 3900 rpm.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
drazen991
Hero Member

Auto: TDI Power
|
 |
« Odgovor #2 na: Travanj 15, 2009, 10:42:03 » |
|
ima tu vie čimbenika...teina vozila,gume,način altanja brzina....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Blade
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #3 na: Travanj 15, 2009, 10:53:04 » |
|
Pa najvise sta mozes je saltat do na 4000 sve iznad nema smisla ,saltaj nedgje na 3900 rpm.
tu negdje i saltam ali jeb......nakon 4000....on ode a ja plačem  ima tu vie čimbenika...teina vozila,gume,način altanja brzina....
yep...ali boli stari.....boliiiiiiiiiiiiiiiii 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
You smell that? Do you smell that? Diesel, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of diesel in the morning. The smell, you know that gasoline smell, smelled like... TDI!!!
|
|
|
Goby
|
 |
« Odgovor #4 na: Travanj 15, 2009, 10:59:05 » |
|
hmmm postoji jednostavno rjeenje za to,skoči do tibora ili hica ili citiusa,i pozovi ga opet na rejs :cool2:al mu nemoj ni govorit lol,onda kad ga na pere mu reci da si proli put io samo s pol gasa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
akcija007
|
 |
« Odgovor #5 na: Travanj 15, 2009, 11:01:16 » |
|
hmmm postoji jednostavno rjeenje za to,skoči do tibora ili hica ili citiusa,i pozovi ga opet na rejs :cool2:al mu nemoj ni govorit lol,onda kad ga na pere mu reci da si proli put io samo s pol gasa  tak meni fore prodajes hihihi  pol gasa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
099 3323 500 :: 01 3323 371
|
|
|
Blade
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #6 na: Travanj 15, 2009, 11:03:00 » |
|
hehe....tako ce i biti sve mi se cini  kad ga na pere mu reci da si proli put io samo s pol gasa  hahahahha kralju...kao....pa sta se cudis ja vozim Seata,ko ti je kriv sto si Hondu kupio 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tomeck
Full Member

Auto: Seat Leon 20 TFSI
|
 |
« Odgovor #7 na: Travanj 16, 2009, 08:58:49 » |
|
Imal sam isti problem dok nisam čipal leona. Prokleti japanci se vie i bolje vrte. ČIPAJ FRENDE ČIPAJ. Ja svojeg načipal kod Tibora-nebo i zemlja za pol sata posla
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Blade
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #8 na: Travanj 16, 2009, 09:13:37 » |
|
znas da bi bas mogao...koliko te to izaslo kod njega?(....sorry ako je vec bilo ali.....zanima me koliko taj chip steti motoru...svakakvih sam se prica naslusao tip"ma to ti ubije motor kroz godinu dvije"...jel ima istine u tome???..kakva je potrosnja,cuo sam da ode dole....kao sto vidis svasta ja cujem  a nista neznam  )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Goby
|
 |
« Odgovor #9 na: Travanj 16, 2009, 09:22:15 » |
|
Gle ako ideš kod tibora po preporuci,onda ti je to oko 250 eura,i stvarno ok dečko napravi!u glavnom promjeni parametre i auto stvarno osjetno bolje ide..meni je recimo na ibizi pala potrošnja za nekih litru ali samo kod normalne vožnje.Kod divljanja računaj litru gore!razlika se stvarno osjeti!ak hočeš broj samo kaži! i što se tiče trajnosti motora,gle naravno da sve kaj stavljaš dodatno uglavnom šteti,ali jebiga,ak tak gledamo,najviše mu šteti naše gorivo LOL,tak da uz pametnu vožnju,tj ak nečeš ugasit odmah auto nakon ganjanja i ostavit turbinu da se malo ohladi,mislim da nebi trebalo biti nikakvih problema,i da je vjek motora skraćen minimalno !
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 16, 2009, 09:23:59 od Goby »
|
Evidentirano
|
|
|
|
tomeck
Full Member

Auto: Seat Leon 20 TFSI
|
 |
« Odgovor #10 na: Travanj 16, 2009, 09:26:19 » |
|
Goby je sve rekao. Ja bum samo rekel ovo: Tvornički 0,7 bara jedva pa pad na 0,3 0,4 bara Nakon Tibora 1,5 bara pad na 1,0 1,1 185 ks tvornički, nakon 240 ks. Potronja ista. Jdino savjet kod seatovih i drugih akcija po pitanju software kad imaju updatanja da ide nekom poznatom da ti ne obriu mapu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Blade
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #11 na: Travanj 16, 2009, 09:39:23 » |
|
250 eura....pa to je razumno......bas se budem raspitao sad mi je malo jasnije sve to..tnx a sto se tice goriva...u potpunosti se slazem....prosli mjesec sam uso na INI gorivo i odmah me auto poceo zajebavat(na 2100 do 2500-2800 motor pocne zezat...bas kao da mu nesto zacepi dovod goriva pa pusti...naznam kako bi ti to opiso) i sad kad sam natocio na Tifonu ide ko beba...nikad vise mene INA nece vidjet..... altea 2.0-14.000.00 eura cipiranje kod tibora:250.00 eura potrosnja:400,00 kn oprat hondu i gledat zacudjeno lice frenda:NEPROCJENIVO  Tibor here I come 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Antonio
Clan kluba
Hero Member
Auto: Volvo S40 T4
Volvo S40 T4
|
 |
« Odgovor #12 na: Travanj 16, 2009, 09:57:46 » |
|
250 eura....pa to je razumno......bas se budem raspitao sad mi je malo jasnije sve to..tnx a sto se tice goriva...u potpunosti se slazem....prosli mjesec sam uso na INI gorivo i odmah me auto poceo zajebavat(na 2100 do 2500-2800 motor pocne zezat...bas kao da mu nesto zacepi dovod goriva pa pusti...naznam kako bi ti to opiso) i sad kad sam natocio na Tifonu ide ko beba...nikad vise mene INA nece vidjet..... altea 2.0-14.000.00 eura cipiranje kod tibora:250.00 eura potrosnja:400,00 kn oprat hondu i gledat zacudjeno lice frenda:NEPROCJENIVO  Tibor here I come  danas ja idem kod njega sa jednim kolegom sa foruma... pa ako hoće, moemo ti odmah rezervirat termin 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Antonio
Clan kluba
Hero Member
Auto: Volvo S40 T4
Volvo S40 T4
|
 |
« Odgovor #13 na: Travanj 16, 2009, 10:10:59 » |
|
to se tiče motora, moj je auto čipan isto kod tibora, ima već cca godina i pol... i nikada nita nije bilo... turbinu jo uvijek zdrava, a kolege znaju kako se ja vozim... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
go-go
Hero Member

Auto: ibiza tdi
|
 |
« Odgovor #14 na: Travanj 16, 2009, 10:50:28 » |
|
samo ako ne pazis na auto ce ti masina reci kabum, goby ti je sve napisao, identicna stvar kao i ko mene kada sam isao do tibora! nikada ganjati na hladno, nakon ganjanja, provozas se par min i nemas brige!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dado_666
i ja zelim biti blagajnik
Hero Member

Auto: Ibiza
Tko je bri ili zec??
|
 |
« Odgovor #15 na: Travanj 16, 2009, 11:12:18 » |
|
inače hondin dizela se vrti do 5 i ne tisuća okretaja..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
S-tvarno E-normno A-uto T-roi ....ali.. T-ako D-obro i-de
|
|
|
plastikman
Ja sam pjesnik iz Ličkoga kraja...moja inspiracija dolazi iz jaja...
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI-Cupra wanabe
|
 |
« Odgovor #16 na: Travanj 16, 2009, 11:45:24 » |
|
samo ako ne pazis na auto ce ti masina reci kabum, goby ti je sve napisao, identicna stvar kao i ko mene kada sam isao do tibora! nikada ganjati na hladno, nakon ganjanja, provozas se par min i nemas brige!
Ja se na Tiborovom remapu vozim cca 60k km i osim to čujem non stop neke zvukove (ali mislim da to nije do auta  ) jednako se motor ponaa kao i kad je bio serijala...osim naravno to ide znatno bolje te kad pazi potronja ide dole za cca 1.5-1.8l/100km s obzirom na serijalu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Blade
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #17 na: Travanj 16, 2009, 01:18:36 » |
|
[/quote] danas ja idem kod njega sa jednim kolegom sa foruma... pa ako hoće, moemo ti odmah rezervirat termin  [/quote] nista ovaj mjesec...imam puno PDV-a za platit u firmi  np.....bit ce,sljedeci mjesec nastancat cu hrpu gotovinski racuna da odem u pretplatu pa ce biti za chipiranje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Zoran
Sr. Member

Auto: Ibiza TDI SPORT
|
 |
« Odgovor #18 na: Studeni 06, 2009, 10:06:11 » |
|
a da se kladi da će izgubit??????????
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
LaNa
Hero Member

Auto: Seat Leon
|
 |
« Odgovor #19 na: Studeni 07, 2009, 12:39:16 » |
|
mala pomoć: ubuduće pogledaj malo datume prije neg pie neto... ovo ba nema smisla
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Osijek, moj lega... ili tako nešto... ;)
|
|
|
dario_fr
Hero Member

Auto: Passat 2.0 TDI 3C SKNiran
|
 |
« Odgovor #20 na: Studeni 07, 2009, 08:18:33 » |
|
fakat nemas osjecaj za vrijeme 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

Auto: Beverly 250
|
 |
« Odgovor #21 na: Studeni 07, 2009, 10:46:10 » |
|
Zorane.. nemamo bas obicaj dizat topice iz naftaline... pogotovo sto te sam forum upozori da se nije pisalo 100dana... osim ako je nesto zbog cega je glupo otvarat novi topic.. sto ovdje nije slucaj... vec nesto sto nije aktualno i mi smo to vec prozvakali... tamo si u drugom topicu isto svasta nadrobio, a o naljepnicama je vec bilo nebrojeno puta rijec ...koristi search! novi si.. ne znas.. u redu je..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|