Mnogo fala drugovi!

A svi vi koji ste se bunili, kad mi dokazete da niste bili u totalnom offtopicu, micem vam istu sekundu warn.
Ako netko napishe nesto offtopic, nema se ko sta za njim povlaciti i kretati u raspravu nevezano o temi topica. Za takve stvari imate birtiju.
2 capri--> Da , istina je da si ti trazio lock, ali da li ti stvarno vidish smisla da pokrenesh neki topic, sve super objasnish i onda slijede postovi o desetim temama i prepucavanja sa drugim clanovima (bez obzira ko je sada u pravu), i onda napishes molim lock?!?!?!
A sto se tice lockanja vlastitog topica, nisam ziher da je moguce. Predlozio sam to v.d.-u pa je reko da nema potrebe za tim, a sada mi je i jasno zasto. Admini i moderatori ce zakljuciti kad se topic mora lockati. Kome ne pashe, nek shuti i trpi. (tako je to u ovoj drzavi

)
2 all--> Najte se srditi kad dobijete upozorenje. Nemam ja nish protiv nikog, ali posel mi je da pazim kolko tolko na red

U globalu nitko nema nista protiv nikog......svima nam je samo bitno da kad citamo o ciscenju turbine, da ne citamo prepucavanja ciji auto ide bolje, ko ima jeceg tatu

, ko laze itd.
Ne znam za vas, ali ja idem sada zuriti u sunce...ili tako nesto

p.s. Warn je najblazi nacin kazne....ima njih josh