evo mi se vratili s ovog cirkusa
taj citav motorsport se definitivno raspada od F1 pa na dalje
ne znam odakle da pocnem
najbolje iz svog dvorista
napravili smo 3 dosta razlicita set-upa i opet banana
auto je jako zaje.... a mi sporo ucimo :lol: i ne ide :doh:
za 1 krug se i nekako pripremimo, ali za 19 nikako :yucky:
staza u Pau je vise nego katastroficna, od 6. zavoja do 15. je sve nizbrdo i lijevo desno po rinzolima a retrovizore ostavljate na fasadama kuca ako imate srece, ako ne onda pola auta
sve u svemu moramo jos puno, puno uciti i voziti se
nadalje sto se ostatka ekipe tice, BMW je ulozio protest na seate cadjavce u Marrakechu i nakon detaljne analize je ustvrdjeno da je Monteiro imao u nekoliko navrata veci boost od dopustenog i to u najvecem prekrsaju za cak punih 7 mbara :lol:, nakon cega je slijedila diskvalifikacija
Seatov odgovor je slijedio u Pau, protest na sve BMW i okretaje i genijalci iz FIA-e poniste sve krugove u Q2 gdj su BMW imali prijelaz preko 8500 rpm pa cak i na downshiftu :lol::lol:, jer su pravila napisana da se tumace kako god kom pase, zato su s Q2 ostali samo Farfus,Engstler i J.Muller
obaranje rekorda parc fermea nakon kvalifikacija uspjeva 4h auti ne izlaze van
Seatovci cadjavci su bili spori jer su im smanjili boost na 2,4 bara, jer su navodno bili prebrzi u maroccu i s dodanih 60kg kao i bmw
onda ove famozne utrke
u 1. se svi cuvaju, a u 2. mozak ostave u boxu i samo gas i razbijanja
izvjesce da je safety car na stazi se pojavljuje na ekranu, u istoj sekundi javljamo Marinu da je sranje i ni 5sec nije proslo vodeci Engstler napucava Chevca - moje osobno misljenje je da je Freiteas ( direktor utrke ) debelo pogrijesio, a jadni Engstler ni kriv ni duzan ostao bez ogromnih bodova
za svaki ovakv prelazak preko bijele linije kod izlaska iz boxa, na bilo kojem eventu vas isti taj Freitas kazni s laganih od 400-2000 eura, sto je u redu, a kako ce ovo zavrsiti samo bog zna
nakon nastavka utrke mi smo i dalje klasicno katastrofalni ali Larini i Cayrolle se razbijaju u predzadnjem krugu i direktor utrke prekida sve, jel vise nema safety carova :lol::lol: i pobjedu u Independentima osvaja vozac koji nije prosao ciljem
eto pa sad sami prosudite tko je tu lud i tko koga jeb......
naravno opet nakon utrke protesti i obaranje parc fermea u vremenu od 5h
kakvi ce rezultati biti mislim da nikoga previse niti ne zanima
Seat i BMW su posvadjani, tj.FIA je ta koja ne zna sta je pravilo a sta nije i sapunica se i dalje nastavlja, samo ne znamo ni sami sta donosi slijedeca epizoda
informacije koje kruze su, ako se tako nastavi Seat se povlaci i WTCC se raspada