Kroky
Hero Member

Auto: Leon style redizajn 1.9
They don't make Seat's like they used to
|
 |
« Odgovor #25 na: Srpanj 30, 2009, 08:06:50 » |
|
50k za focusa? :lol: auto mi hebacki izgleda, al za te pare IMHO ima i bolje...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ibiza sport tdi '02 RIP Leon top sport 1.8T '02 Ibiza FR tdi '04 Leon tdi '09 Vmaxxcoilovers, rust all the way!
|
|
|
fokusicar
Sr. Member

Auto: Seat Leon Cupra R
|
 |
« Odgovor #26 na: Studeni 07, 2009, 08:54:42 » |
|
Ima ih 3-4 u Hr. Kolko sam kuio ovaj je jedini zeleni, a 2 ili 3 su bijela. Mislim da je na drugom forumu bilo rečeno da je vlasnik jednog od bijelih rekao da je dao 47500 za njega... Brutalno auto izgleda na cesti! Je da je malo KR odiza sa spojlerima al ajde, nebi se puno alio!  2 zelena, jedan od dečka iz Zapreića, jedan os Sinija Krainca iz Rijeke...3 bijela (Auto Hrvoje, Saa - frend i jo jedan čovjek) i jedan plavi Grand Auto... Auto ide za 40 000 i da GTI-a nakrca tom opremom ispao bi vie...a napravio sam parsto km u novom RS-u koji smo pripremali za Grobnik i auto je JEBEN! I ide na 390KS.. :)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
fokusicar
Sr. Member

|
 |
« Odgovor #28 na: Studeni 08, 2009, 08:26:55 » |
|
Hajde na jo puno foruma biti i puno topica ćitati da bi postao pravi Internet tuner! mora shvatiti hednu stvar...Megane R26R ima slickove, rollbar, nema nićeg unutra, nema klimu...ne moe uspoređivati taj auto i Focusa RS-a... a i između ostaloga ima staza gdje je i RS bio bri od R26R-a...ovisi kako kome staza pae. A to se tiće ostalih Meganea.... Mi slagali F1 Meganea i Focusa RS-a za Grobnik... RS sa duplo manje preinaka vozi 1.5 sekundi bolje vrijeme...toliko o tome
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bac
Warned
Sr. Member

Auto: Ibiza SC
|
 |
« Odgovor #29 na: Studeni 08, 2009, 01:13:31 » |
|
Hajde na jo puno foruma biti i puno topica ćitati da bi postao pravi Internet tuner!
:S Ma hajde, ako ti tako kazes... samo, primjetio sam da vam renaulti nisu bas legli i da ih ne volite bas nesto pretjerano na ovom forumu.... a omjer ulozeno/dobiveno nitko ne gleda....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 VRHUNAC PIJANSTVA vrati se kući sa djevojkom, ena ti otvori vrata a ti joj namigne i kae: pravi se da si mi sestra.
|
|
|
|
|
fokusicar
Sr. Member

|
 |
« Odgovor #31 na: Studeni 08, 2009, 06:37:50 » |
|
Hajde na jo puno foruma biti i puno topica ćitati da bi postao pravi Internet tuner!
:S Ma hajde, ako ti tako kazes... samo, primjetio sam da vam renaulti nisu bas legli i da ih ne volite bas nesto pretjerano na ovom forumu.... a omjer ulozeno/dobiveno nitko ne gleda.... Renault Megane je preheben auto... počevi od običnog Sporta, preko F1 do R26.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dare
Hero Member

Auto: Seat Leon 2,0 TFSI+chip (cca 240ks)
|
 |
« Odgovor #32 na: Studeni 08, 2009, 08:56:50 » |
|
vozio se jedan novi bijeli focus skroz od podsuseda do granice na harmici iza mene....kako auto preeedobro izgleda to je strano....fakat sam slinio.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.....bolje pet do dvanaest nego nijednu poslije jedan....
|
|
|
Dare
Hero Member

Auto: Seat Leon 2,0 TFSI+chip (cca 240ks)
|
 |
« Odgovor #33 na: Studeni 08, 2009, 08:59:14 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.....bolje pet do dvanaest nego nijednu poslije jedan....
|
|
|
pena
Hero Member

Auto: LEON TDi - 110 ks
možda i može trošit 4 litre, al ne meni...
|
 |
« Odgovor #34 na: Studeni 09, 2009, 10:08:05 » |
|
za početak nema 250 ks nego manje od 230 ( po papirima ), auto JE preheben, ide ko furija, kao i svaki uradak renaul sport odjela i respekt dečkima... focus ima 300 konja i napravljen je samo da bi bil najbolji prednji pogona... http://www.evo.co.uk/carreviews/cargrouptests/234169/ford_focus_rs_v_renaultsport_megane_r26r.htmlu prevodu, ipak je bolji rs the Focus RS is the fastest ever car around the handling circuit at Fords Lommel Proving Ground in Belgium Ford GT included.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
pena
Hero Member

|
 |
« Odgovor #36 na: Studeni 09, 2009, 03:26:44 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

Auto: Leon2 styl. 1.9TDI, Ibiza 6L 1.4 16v
|
 |
« Odgovor #37 na: Studeni 09, 2009, 10:48:40 » |
|
jel budu i na tom novom renolu gumbići na radiju pootpadali ili ventilacija prestala raditi unutar godinu dana? :)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
pena
Hero Member

|
 |
« Odgovor #38 na: Studeni 10, 2009, 08:12:53 » |
|
jel budu i na tom novom renolu gumbići na radiju pootpadali ili ventilacija prestala raditi unutar godinu dana? :)
nije ti to seat 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Renda
Hero Member

Auto: Seat Ibiza TDI
|
 |
« Odgovor #39 na: Studeni 10, 2009, 08:21:06 » |
|
Di je sad lajavi Rene kad ga treba?  Osobno, francuza nebi kupio nikada kolko god da je jeftniji... da je u pola ciujena naprema konkurencije, onda bi moda i razmislio... I to na temelju iskustava drugih sa osobnim autima i na temelju vlastitog iskustva sa dostavnim...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Seat Ibiza TDI (131+)
|
|
|
pena
Hero Member

|
 |
« Odgovor #40 na: Studeni 10, 2009, 08:26:04 » |
|
ja na nae dve lagune, predzadnja linija, 2 kangua, megane, scenici, espace nemam rječ zamjerke, a di su tu jo kliači od buraza i sad cupe sa 150 ks koje on vozi koda su od suseda... kakve servo letve, podizači, turbo, MIKROPREKIDAČI... alo... budimo realni...  vozači renoa bar nelau kad se nekaj pokvari, a vozači vag koncerna ute ko ona stvar, da mu se nebi susjedi smijali  ja iskreno velim kak i kaj i kad mi se pokvari kaj na kojem autu i dam realan sud... kak ima u itu kukolja ima i obratno... i nema smisla pljuvat po renou, jer tak oni pljuju po seatu, opelovci po svima, svi po opelu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI
bacc. ing. techn. inf.
|
 |
« Odgovor #41 na: Studeni 10, 2009, 08:44:30 » |
|
Prekinite sa offtopicom!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam te ptico 
|
|
|
tomo28
Tomislav Krčmar
Jr. Member

Auto: seat ibiza/renault megane
|
 |
« Odgovor #42 na: Prosinac 30, 2009, 02:29:24 » |
|
focus rs na valjcima pokazuje 278 ks
megane 250 pokazuje 270 ks
neki automagazin, ima filmić na jubitu, ako ga nađem postam
focus je jako dobar i hebeno brz auto, sa malo previe kila, po mom ukusu malo nakaradnom izgledu i moda prevelkom cijenom st je bolji izbor, pa onda ulaganje za razliku u cijeni IMHO
ot vezano za renault, u pravilu je najbolje propustit prvo izdanje, pa uzet redizajn ili phII jer su popravljene bolesti takva su iskustva
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
OKO ZA OKO, PASTA ZA ZUBE!!!
|
|
|
turbo
Hero Member

Auto: SEAT LEON
|
 |
« Odgovor #43 na: Prosinac 30, 2009, 06:19:30 » |
|
Od svih novih hot hatchback-ova nova cupra r zaslužuje najveće poštovanje... 265ks od S3 za cijenu od cca. 25 500€, a i evo magazin kaze da bi moga opasno ugrozit megija rs....a njima je renault sport mjerilo za sve.....A focus rs je previse skup za ovu klasu auta cca.40 000€
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 30, 2009, 06:21:29 od turbo »
|
Evidentirano
|
|
|
|
juka gt30