Svibanj 23, 2012, 04:35:57
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: 1 [2]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Focus rs  (Posjeta: 5745 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Kroky
Hero Member

Auto: Leon style redizajn 1.9

They don't make Seat's like they used to

« Odgovor #25 na: Srpanj 30, 2009, 08:06:50 »

50k€ za focusa? :lol: auto mi hebacki izgleda, al za te pare IMHO ima i bolje...
Evidentirano

Ibiza sport tdi '02 RIP
Leon top sport 1.8T '02
Ibiza FR tdi '04
Leon tdi '09

Vmaxxcoilovers, rust all the way!
fokusicar
Sr. Member

Auto: Seat Leon Cupra R

« Odgovor #26 na: Studeni 07, 2009, 08:54:42 »

Ima ih 3-4 u Hr. Kolko sam kužio ovaj je jedini zeleni, a 2 ili 3 su bijela.

Mislim da je na drugom forumu bilo rečeno da je vlasnik jednog od bijelih rekao da je dao 47500€ za njega...

Brutalno auto izgleda na cesti! Je da je malo KR odiza sa spojlerima al ajde, nebi se puno žalio! angel4

2 zelena, jedan od dečka iz Zaprešića, jedan os Sinija Krainca iz Rijeke...3 bijela (Auto Hrvoje, Saša - frend i još jedan čovjek) i jedan plavi Grand Auto...

Auto ide za 40 000 i da GTI-a nakrcaš tom opremom ispao bi više...a napravio sam parsto km u novom RS-u koji smo pripremali za Grobnik i auto je JEBEN!  I ide na 390KS..  :)
Evidentirano
Bac
Warned
Sr. Member

Auto: Ibiza SC

« Odgovor #27 na: Studeni 08, 2009, 02:38:32 »

ma sta im to vrijedi kad uzmes (cak i starog R26, a da ne spominjem R26R) Meganea RS koji ima 250KS i kosta 200.000kn i ide od 2-5 sec po krugu bolje.....
Evidentirano

VRHUNAC PIJANSTVA – vratiš se kući sa djevojkom, žena ti otvori vrata a ti joj namigneš i kažeš: “pravi se da si mi sestra”.
fokusicar
Sr. Member

« Odgovor #28 na: Studeni 08, 2009, 08:26:55 »

ma sta im to vrijedi kad uzmes (cak i starog R26, a da ne spominjem R26R) Meganea RS koji ima 250KS i kosta 200.000kn i ide od 2-5 sec po krugu bolje.....

Hajde na još puno foruma biti i puno topica ćitati da bi postao pravi Internet tuner!

moraš shvatiti hednu stvar...Megane R26R ima slickove, rollbar, nema nićeg unutra, nema klimu...ne možeš uspoređivati taj auto i Focusa RS-a... a i između ostaloga ima staza gdje je i RS bio brži od R26R-a...ovisi kako kome staza paše.

A što se tiće ostalih Meganea....  Mi slagali F1 Meganea i Focusa RS-a za Grobnik...  RS sa duplo manje preinaka vozi 1.5 sekundi bolje vrijeme...toliko o tome
Evidentirano
Bac
Warned
Sr. Member

« Odgovor #29 na: Studeni 08, 2009, 01:13:31 »

Hajde na još puno foruma biti i puno topica ćitati da bi postao pravi Internet tuner!

:S

Ma hajde, ako ti tako kazes... samo, primjetio sam da vam renaulti nisu bas legli i da ih ne volite bas nesto pretjerano na ovom forumu.... a omjer ulozeno/dobiveno nitko ne gleda....
Evidentirano

VRHUNAC PIJANSTVA – vratiš se kući sa djevojkom, žena ti otvori vrata a ti joj namigneš i kažeš: “pravi se da si mi sestra”.
Mec
Hero Member

Auto: Seat Ibiza 1.9 TDI

« Odgovor #30 na: Studeni 08, 2009, 01:31:08 »

ne vjerujem da je on tu mislio da forum ima nešto protiv Renaulta nego je očito rekao sa stajališta firme u kojoj radi i di su slagali ta 2 auta i koji je prema njegovom mišljenju bolji za složiti 

a moje je mišljenje da se protiv niti jednog auta nebi bunio da mi ih netko pokloni      jer para za njih nemam  crybaby2
Evidentirano
fokusicar
Sr. Member

« Odgovor #31 na: Studeni 08, 2009, 06:37:50 »

:S

Ma hajde, ako ti tako kazes... samo, primjetio sam da vam renaulti nisu bas legli i da ih ne volite bas nesto pretjerano na ovom forumu.... a omjer ulozeno/dobiveno nitko ne gleda....

Renault Megane je preheben auto... počevši od običnog Sporta, preko F1 do R26.
Evidentirano
Dare
Hero Member

Auto: Seat Leon 2,0 TFSI+chip (cca 240ks)

« Odgovor #32 na: Studeni 08, 2009, 08:56:50 »

vozio se jedan novi bijeli focus skroz od podsuseda do granice na harmici iza mene....kako auto preeedobro izgleda to je strašno....fakat sam slinio.... notworthy notworthy
Evidentirano

.....bolje pet do dvanaest nego nijednu poslije jedan....
Dare
Hero Member

Auto: Seat Leon 2,0 TFSI+chip (cca 240ks)

« Odgovor #33 na: Studeni 08, 2009, 08:59:14 »

zaboravih napisat da je bio FOCUS RS.... notworthy notworthy notworthy
Evidentirano

.....bolje pet do dvanaest nego nijednu poslije jedan....
pena
Hero Member

Auto: LEON TDi - 110 ks

možda i može trošit 4 litre, al ne meni...

« Odgovor #34 na: Studeni 09, 2009, 10:08:05 »

za početak nema 250 ks nego manje od 230 ( po papirima ), auto JE preheben, ide ko furija, kao i svaki uradak renaul sport odjela i respekt dečkima...

focus ima 300 konja i napravljen je samo da bi bil najbolji prednji pogonaš...

http://www.evo.co.uk/carreviews/cargrouptests/234169/ford_focus_rs_v_renaultsport_megane_r26r.html

u prevodu, ipak je bolji rs    the Focus RS is the fastest ever car around the handling circuit at Ford’s Lommel Proving Ground in Belgium – Ford GT included.
Evidentirano

Bac
Warned
Sr. Member

« Odgovor #35 na: Studeni 09, 2009, 01:48:34 »

za početak nema 250 ks nego manje od 230 ( po papirima ), auto JE preheben, ide ko furija, kao i svaki uradak renaul sport odjela i respekt dečkima...

focus ima 300 konja i napravljen je samo da bi bil najbolji prednji pogonaš...

http://www.evo.co.uk/carreviews/cargrouptests/234169/ford_focus_rs_v_renaultsport_megane_r26r.html

u prevodu, ipak je bolji rs    the Focus RS is the fastest ever car around the handling circuit at Ford’s Lommel Proving Ground in Belgium – Ford GT included.

kad sam napisao 250 ks, mislio sam na ovog novog sto sad izlazi...

http://www.automanija.com/super-automobili/renault-megane-sport-250-stize-pocetkom-2010.html

Evidentirano

pena
Hero Member

« Odgovor #36 na: Studeni 09, 2009, 03:26:44 »

R26 i R26R nije isto ko ovaj novi kaj izlazi 

al da mi je bilo koji od ta 3 
Evidentirano

damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

Auto: Leon2 styl. 1.9TDI, Ibiza 6L 1.4 16v

« Odgovor #37 na: Studeni 09, 2009, 10:48:40 »

jel budu i na tom novom renolu gumbići na radiju pootpadali ili ventilacija prestala raditi unutar godinu dana? :)
Evidentirano

• web
  • grafika
  • dizajn
pena
Hero Member

« Odgovor #38 na: Studeni 10, 2009, 08:12:53 »

jel budu i na tom novom renolu gumbići na radiju pootpadali ili ventilacija prestala raditi unutar godinu dana? :)

nije ti to seat 
Evidentirano

Renda
Hero Member

Auto: Seat Ibiza TDI

« Odgovor #39 na: Studeni 10, 2009, 08:21:06 »

Di je sad lajavi Rene kad ga trebaš?

Osobno, francuza nebi kupio nikada kolko god da je jeftniji... da je u pola ciujena naprema konkurencije, onda bi možda i razmislio...
I to na temelju iskustava drugih sa osobnim autima i na temelju vlastitog iskustva sa dostavnim...
Evidentirano

Seat Ibiza TDI (131+)
pena
Hero Member

« Odgovor #40 na: Studeni 10, 2009, 08:26:04 »

ja na naše dve lagune, predzadnja linija, 2 kangua, megane, scenici, espace nemam rječ zamjerke, a di su tu još kliači od buraza i sad cupe sa 150 ks koje on vozi koda su od suseda... kakve servo letve, podizači, turbo, MIKROPREKIDAČI... alo... budimo realni... 

vozači renoa bar nelažu kad se nekaj pokvari, a vozači vag koncerna šute ko ona stvar, da mu se nebi susjedi smijali 

ja iskreno velim kak i kaj i kad mi se pokvari kaj na kojem autu i dam realan sud... kak ima u žitu kukolja ima i obratno... i nema smisla pljuvat po renou, jer tak oni pljuju po seatu, opelovci po svima, svi po opelu 
Evidentirano

prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI

bacc. ing. techn. inf.

« Odgovor #41 na: Studeni 10, 2009, 08:44:30 »

Prekinite sa offtopicom!!!!!
Evidentirano

Znam te ptico  
tomo28
Tomislav Krčmar
Jr. Member
**

Auto: seat ibiza/renault megane

« Odgovor #42 na: Prosinac 30, 2009, 02:29:24 »

focus rs na valjcima pokazuje 278 ks

megane 250 pokazuje 270 ks 

neki automagazin, ima filmić na jubitu, ako ga nađem postam

focus je jako dobar i hebeno brz auto, sa malo previše kila, po mom ukusu malo nakaradnom izgledu i možda prevelkom cijenom
st je bolji izbor, pa onda ulaganje za razliku u cijeni IMHO

ot
vezano za renault, u pravilu je najbolje propustit prvo izdanje, pa uzet redizajn ili phII jer su popravljene bolesti
takva su iskustva
Evidentirano

OKO ZA OKO, PASTA ZA ZUBE!!!
turbo
Hero Member

Auto: SEAT LEON

« Odgovor #43 na: Prosinac 30, 2009, 06:19:30 »

Od  svih novih hot hatchback-ova nova cupra r zaslužuje najveće poštovanje... 265ks od S3 za cijenu od cca. 25 500€, a i evo magazin kaze da bi moga opasno ugrozit megija rs....a njima je renault sport mjerilo za sve.....A focus rs je previse  skup za ovu klasu auta  cca.40 000€
« Zadnja izmjena: Prosinac 30, 2009, 06:21:29 od turbo » Evidentirano
juka gt30
Jr. Member
**

Auto: audi a3 1.8t gt30

« Odgovor #44 na: Siječanj 18, 2010, 08:40:01 »

doista lijep auto ali slabo u usporedbi sa dosta slabijim autima u klasi
Evidentirano
 Str: 1 [2]   Gore
Ispis
Skoči na: