|
|
|
|
Renda
Hero Member

Auto: Seat Ibiza TDI
|
 |
« Odgovor #2 na: Prosinac 11, 2008, 10:58:10 » |
|
Ma daj... Neznam od kud im ta cifra od 400.000kn, al kolko znam cijene se kreću oko 35-40.000E.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Seat Ibiza TDI (131+)
|
|
|
|
|
Dare
Hero Member

Auto: Seat Leon 2,0 TFSI+chip (cca 240ks)
|
 |
« Odgovor #4 na: Prosinac 12, 2008, 05:08:22 » |
|
jako ljep autek....al ja mislim da bi STVARNO već bilo vrijeme da promjene taj zadnji kraj na autu....fakat je već dosadan.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.....bolje pet do dvanaest nego nijednu poslije jedan....
|
|
|
drazen991
Hero Member

Auto: TDI Power
|
 |
« Odgovor #5 na: Siječanj 13, 2009, 10:38:48 » |
|
cijena u njemačkoj 33.900 eurića ako se nevaram
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Leo
Hero Member

Auto: Seat Leon 1.6
|
 |
« Odgovor #6 na: Siječanj 14, 2009, 04:41:43 » |
|
da ne otvaram novi topic.....sta mislite o Focusu ST.....
p.s. oce li Focus RS imat ogranicene seriju????
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
bare
potroshach turbina i ostalog materijala
Hero Member

Auto: Altea 2.0TDI DSG F1
|
 |
« Odgovor #7 na: Siječanj 14, 2009, 07:50:33 » |
|
hoće, npr za njemacku samo 1000 kom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 DSG salta brzine: prva-dru-tre-cet-pe-seesttaaaaa
|
|
|
Black
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI
|
 |
« Odgovor #8 na: Siječanj 14, 2009, 08:51:34 » |
|
ST je vrhunski auto, odličan ovjes, motor provjerene kvalitete i s potencijalom za buduće arafljenje. Meni osobno jako lijep izvana i iznutra. RS je u svakoj dravi ograničen.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Leo
Hero Member

Auto: Seat Leon 1.6
|
 |
« Odgovor #9 na: Siječanj 15, 2009, 12:42:50 » |
|
kad se vratim iz australije idem na test voznju ST-a........
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
LaNa
Hero Member

Auto: Seat Leon
|
 |
« Odgovor #12 na: Lipanj 01, 2009, 06:58:55 » |
|
osobno, ni megana ni forda ne bih htjela imati doma, jedino da ih dobijem na poklon. nema to veze što je megane najbolja jurilica ili nije, nije to ono najvažnije kod auta. zbog toga sam napisala to što sam napisala. po tome bi taj ford focus trebao biti svima sad naj naj jer je serijski kompakt s najviše konja. trebalo bi mi puno puno više od jednog usavršenog automobila kao što je taj novi focus rs da bih promijenila mišljenje o fordu. ma neću se prepirati, što žena zna o autima...  btw, da mi se auto ne sviđa, ne bih išla googlati o njemu :)
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 01, 2009, 07:00:58 od LaNa »
|
Evidentirano
|
Osijek, moj lega... ili tako nešto... ;)
|
|
|
Bac
Warned
Sr. Member

Auto: Ibiza SC
|
 |
« Odgovor #13 na: Lipanj 01, 2009, 07:20:26 » |
|
lega, podrzavam te u potpunosti.. ako je auto dobar onda je dobar, pa makar ga i lada proizvela.........
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 VRHUNAC PIJANSTVA vrati se kući sa djevojkom, ena ti otvori vrata a ti joj namigne i kae: pravi se da si mi sestra.
|
|
|
tm40622
Sr. Member

Auto: Leon Cupra (candy white)
|
 |
« Odgovor #14 na: Lipanj 01, 2009, 07:40:28 » |
|
...između Megana i Focusa, uzo bi Focusa svaki dan....po meni puno kompletniji auto, s jako dobrim potencijalom za tuning, ima zadnju klupu, ima momenta na bacanje, za svaki dan puno bolji auto...Megan je čisti track car, rollbar, nema zadnju klupu, uopće nema usporedbe s tim autima....i čito sam da je Megan brutalno tvrd...ta če s tim na cesti....A kao to Black kae, Ford je kvalitetno napravljen auto, a ovaj francuski gnoj, malo, malo, pa nekaj ode...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
..303 hp & 425 Nm of torque, lovin' every minute of it .:-))
|
|
|
pena
Hero Member

Auto: LEON TDi - 110 ks
možda i može trošit 4 litre, al ne meni...
|
 |
« Odgovor #15 na: Lipanj 03, 2009, 07:16:21 » |
|
...između Megana i Focusa, uzo bi Focusa svaki dan....po meni puno kompletniji auto, s jako dobrim potencijalom za tuning, ima zadnju klupu, ima momenta na bacanje, za svaki dan puno bolji auto...Megan je čisti track car, rollbar, nema zadnju klupu, uopće nema usporedbe s tim autima....i čito sam da je Megan brutalno tvrd...ta če s tim na cesti....A kao to Black kae, Ford je kvalitetno napravljen auto, a ovaj francuski gnoj, malo, malo, pa nekaj ode...
malo malo pa nekaj ode pričaju oni koji očito nevoze renault... ja vozam u firmi svaki dan renaulte... megana, lagune, kango dostavni i putnički... to su slubeni auti sa preko 100k svaki, nikada, ali nikada problema s turbinom, podizačima, centralnim... ma ničim... e sad... malo proleti ovaj forum pa pogle kolke su otile turbine, kolki podizači... kolke bravice i mikroprekidači... u privatnom ivotu sam također okruen ekipom clio fanova... brat mi jedan od tih... sad voza megane 2.0 star 12 god... i problem s ovjesom, ili podizačem  nepoznanica... reno je jedna od najsportskijih marki, bacaju kompaktne i male jurilice na cestu kakvima drugi ni prismrdet nemogu. kome je r r prebrutalan, postoji i obični r26, koji i dalje nema konkurencije, osim moda u vidu ovog forda, VW odgovor na te aute nema... ali, malo sam off topic, ali ne bezveze bacat floskule tipa reno se kvari, krama je i sl, vag koncern ima malo vie problema jel... i treba cjenit svaki trud firme koja se potrudi u dananje vrijeme vag i gm klonova ponudit neto posebno, a r modeli renoa, i rs forda su neto posebno... al ja bi svejedno GTI 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
plastikman
Ja sam pjesnik iz Ličkoga kraja...moja inspiracija dolazi iz jaja...
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI-Cupra wanabe
|
 |
« Odgovor #16 na: Lipanj 03, 2009, 08:08:26 » |
|
malo malo pa nekaj ode pričaju oni koji očito nevoze renault... ja vozam u firmi svaki dan renaulte... megana, lagune, kango dostavni i putnički... to su slubeni auti sa preko 100k svaki, nikada, ali nikada problema s turbinom, podizačima, centralnim... ma ničim... e sad... malo proleti ovaj forum pa pogle kolke su otile turbine, kolki podizači... kolke bravice i mikroprekidači... u privatnom ivotu sam također okruen ekipom clio fanova... brat mi jedan od tih... sad voza megane 2.0 star 12 god... i problem s ovjesom, ili podizačem  nepoznanica... reno je jedna od najsportskijih marki, bacaju kompaktne i male jurilice na cestu kakvima drugi ni prismrdet nemogu. kome je r r prebrutalan, postoji i obični r26, koji i dalje nema konkurencije, osim moda u vidu ovog forda, VW odgovor na te aute nema... ali, malo sam off topic, ali ne bezveze bacat floskule tipa reno se kvari, krama je i sl, vag koncern ima malo vie problema jel... i treba cjenit svaki trud firme koja se potrudi u dananje vrijeme vag i gm klonova ponudit neto posebno, a r modeli renoa, i rs forda su neto posebno... al ja bi svejedno GTI  Imao sam megane coupea 16V sa full opremom...nikad nisam imao auto sa vie muha i sitnih problema a navozao sam se svega i svačega. A uz to najbolji auto svih vremena je reno 4 gtl....zakon(popravi ga s komadom ice) On topic ovaj st ili rs su super auti i tko kae da ford ne valja ne zna nita o ovjesu i sitnim stvarima koje vozače vesele (a to jel auto nekome lijep ili nije ne treba uopće raspravljati).
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
pena
Hero Member

Auto: LEON TDi - 110 ks
možda i može trošit 4 litre, al ne meni...
|
 |
« Odgovor #17 na: Lipanj 03, 2009, 08:20:02 » |
|
potpisujem, ljepota je subjektivna... performanse su objektivne, a netrae svi od auta isto... i svako ko neto plati očekuje da mu to i radi kak spada i pričinjava zadovoljstvo, nebitno o marci proizvoda... i ak bu ko imal priliku provozat ovog RSa, biljeim se sa tovanjem za jedan đir 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Hrco
Sr. Member

Auto: Opel Astra 1.9 CDTI
|
 |
« Odgovor #18 na: Lipanj 03, 2009, 04:36:23 » |
|
Renault Megane R27 je jako dobar auto,ima mi ga frend i do sada nije imao ama nikakvih problema sa njim a i čipan je,drugi frend ima peticu gti-a isto čipanog i jednom su se ganjali po staroj cesti kroz gorski kotar i gti je nula spram renaulta jer renault puno bolje dri cestu ima serijsku peru i puno bolji ovjes.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Don't drive faster than your Guardian Angel can fly...
|
|
|
Bac
Warned
Sr. Member

Auto: Ibiza SC
|
 |
« Odgovor #19 na: Lipanj 03, 2009, 05:02:07 » |
|
Svatko ima pravo na svoje misljenje, pa tako i ja!
svi tu se*u o renaultu, a, bez ljutnje, to je auto za seat! o motorima ni necemo jer su neusporedivo bolji, koliko god netko provikavao vw. kolega ima clia sa 15 ks vise od mene.. on ne moze auto natjerat da mu potrosi na 100km 14-15 litara da mu neznam sta napravi! starci mi voze renault vec 10-ak godina i nikad nista nije bilo.. a sta je jedan od tih prosao u mojim prvim vozackim danima, bolje je ni ne pricat! i ja sam sam vec bio narucio renaulta, ali sam odustao zato sto su ovi iz A.K. Lozic neprofesionalni, da neprofesionalniji ne mogu biti! I to je moja jedina zamjerka renaultu.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 VRHUNAC PIJANSTVA vrati se kući sa djevojkom, ena ti otvori vrata a ti joj namigne i kae: pravi se da si mi sestra.
|
|
|
|
|
Kroky
Hero Member

Auto: Leon style redizajn 1.9
They don't make Seat's like they used to
|
 |
« Odgovor #21 na: Srpanj 29, 2009, 10:40:55 » |
|
nije jedan jedini u HR kad smo vidili bijelog na autoputu dok smo isli na dyno prije par tjedana...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ibiza sport tdi '02 RIP Leon top sport 1.8T '02 Ibiza FR tdi '04 Leon tdi '09 Vmaxxcoilovers, rust all the way!
|
|
|
Hrco
Sr. Member

Auto: Opel Astra 1.9 CDTI
|
 |
« Odgovor #22 na: Srpanj 29, 2009, 10:50:37 » |
|
onda jo neki baja iskeirao 50+ milja eura za njega  inače vlasnik ovog ima auto salon i vozi brdo pa lako njemu to kupit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Don't drive faster than your Guardian Angel can fly...
|
|
|
Renda
Hero Member

Auto: Seat Ibiza TDI
|
 |
« Odgovor #23 na: Srpanj 30, 2009, 07:26:37 » |
|
Ima ih 3-4 u Hr. Kolko sam kuio ovaj je jedini zeleni, a 2 ili 3 su bijela. Mislim da je na drugom forumu bilo rečeno da je vlasnik jednog od bijelih rekao da je dao 47500 za njega... Brutalno auto izgleda na cesti! Je da je malo KR odiza sa spojlerima al ajde, nebi se puno alio! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Seat Ibiza TDI (131+)
|
|
|
Black
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI
|
 |
« Odgovor #24 na: Srpanj 30, 2009, 08:04:24 » |
|
Ima ih nekoliko i ziher ne kota 50 000 Eur. Ja sam dobio puuno manju ponudu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|