Veljača 07, 2012, 02:07:22
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Još jedna obavijest - attachment slike na forumu  (Posjeta: 7661 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5

kapitulirao

« na: Studeni 10, 2008, 07:44:38 »

U suradnji sa Slike.hr postavili smo plugin na forum koji vam pojednostavljuje upload i postavljanje slika na forum. Nasa je preporuka da svoje slike uploadate na taj besplatni servis. Evo nesto o njima.

Slike.hr – besplatan upload slika

Nedavno je otvoren novi hrvatski besplatni servis za upload i razmjenu slika - Slike.hr. Zasad podržani formati su: .jpg, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .swf, .psd. Ukoliko se registrirate, vaše slike se pohranjuju u album. Limit uploada je 15mb, što je daleko više od ostalih alternativih servisa u RH. Servis je smješten na brzom serveru u Zagrebu, što omoguauje brz upload i prikaz slika. Uskoro stiže još nekoliko korisnih opcija i moguanost kreiranja galerija za reg. korisnike. Još neke od vrlo važnih stvari koje krase ovaj servis su resize(smanjivanje) slika, tako?er i na željenu dimenziju, te upload više slika odjednom. Na kraju bismo izdvojili 3 stvari zbog kojih mislimo da je Slike.hr bolje koristit od ostalih servisa:

1. jednostavna, kratka i lakopamtljiva .hr domena
2. brz server smješten u Zagrebu
3. napredne opcije, limit od 15mb

www.slike.hr

Sve slike sada morate uploadati preko novog modula koji izgleda ovako

Morate tipkom browse odabrati sliku koju želite i stisnuti tipku "upload" , ovoriti će vam se novi prozor  na www.slike.hr gdje će vam se pokazati kod za thumbnail koji trebate kopirati u "post" kućicu na forumu dakle ovaj

Od danas upload slika na direktno na forum pomoću attachment managera forum nije moguć ,molim vas da koristitie modul www.slike.hr  a u slučaju poteškoća slobodno me kontatirajte
« Zadnja izmjena: Studeni 10, 2008, 07:50:36 od v.d. » Evidentirano
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40

Zovu me i kustos .....

« Odgovor #1 na: Studeni 10, 2008, 10:38:54 »

ma vidio sam to danas ali mi nije bilo jasno kaj je to sad. Ma znas da bum te zvao za te novotarije 
Evidentirano

Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na: