prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI
bacc. ing. techn. inf.
|
 |
« na: Kolovoz 23, 2008, 12:04:58 » |
|
S obzirom na eksponencijalno rastuchi broj clanova foruma...od kojih je aktivno nekakvih 50%, a 10% su stvarno clanovi kluba....dajem ovaj prijedlog na razmatranje: Mozda bi bilo dobro svim clanovima foruma dozvoliti pisanje u npr. svastara, predstavite se, clanstvo u klubu i sl....a samo clanovima kluba koji su platili clanarinu, dozvoliti pristup svim ostalim topicima. Jer ovako se samo gomilaju gluposti padobranaca i slicnih likova za koje niko ne zna ko su i sta su. Dalje, mislim isto da mozda nije bash u redu da mi, clanovi kluba placamo clanarinu i za to dobivamo krcat forum glupostima. Jer ovako covjek izgubi volju za citanjem i pisanjem bilo cega, kad dodje na forum, i vidi hiljadu postova...od kojih mozda jedan pametan. A takvih je clanova nazalost sve vishe. Sve gore navedeno nije nikakav problem sloziti sa grupama u smf-u. Nadam se da nisam nikog uvrijedio gore navedenim......ali samo iznosim svoje misljenje......pa nek glas naroda odluci (v.d. ti nisi "glas naroda"  ) Ak neko od admina misli da je ovo kretenizam kaj sam napisao, nek obrise.......i sve 5.  Josh jednom, NHF evribadi  p.s. E da, black da te preduhitrim.........jesam....na drogama sam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam te ptico 
|
|
|
Mucc
Baraba (ali ne biblijski lik...)
Hero Member

Auto: Seat Ibiza Sportrider II 1.4.16V
vmucak@gmail.com
|
 |
« Odgovor #1 na: Kolovoz 23, 2008, 08:11:50 » |
|
Ajde jedna pametna i od tebe, potpuno se slaem.  POTPIS! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ustvari potrebna mi je samo jedna piva da se ubijem. Samo nisam ziher jel to trinaesta ili četrnaesta....
|
|
|
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

bacc. ing. techn. inf.
|
 |
« Odgovor #2 na: Kolovoz 23, 2008, 03:18:00 » |
|
Kaj niko drugi nema nikakvog komentara?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam te ptico 
|
|
|
Kreso 9001VG
Seat kolekcionar :-))
Hero Member

Auto: Ibiza 1.9 TDI Sportrider II/Altea 1.9TDI
Driven by Kreso >:-)
|
 |
« Odgovor #3 na: Kolovoz 23, 2008, 03:23:26 » |
|
Prx, imas i moj glas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

bacc. ing. techn. inf.
|
 |
« Odgovor #4 na: Kolovoz 23, 2008, 03:26:42 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam te ptico 
|
|
|
Mik@
Hero Member

Auto: Audi A3 2.0 TDI
Seat Toledo TDI ecu remap - Ex.
|
 |
« Odgovor #5 na: Kolovoz 23, 2008, 04:20:55 » |
|
Prkica i ja sam za. I meni se u zadnje vrijeme neda sve postove pregledavat jer ih ima brdo, a opet mozda bas zbog toga ne vidim nesto vazno i korisno.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
šošo
Hero Member

Auto: Sportbackdrek
|
 |
« Odgovor #6 na: Kolovoz 23, 2008, 05:08:04 » |
|
PRX-a za direktora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma to buraz 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
U prolazu ko Meri Cetinić :)
|
|
|
bado666
:::::LPG:::::
Hero Member

Auto: Seat Ibiza
:-D
|
 |
« Odgovor #7 na: Kolovoz 23, 2008, 06:50:34 » |
|
Moj glaS!!!!!!!! Ba sad stisnem sve ne pročitane postove i imam 3 stranice od PETKA POPODNE!!!!!! SAD JE SUBOTA NAVECE!!!! Prx for prsident!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Tomek
Hero Member

Auto: Seat Leon SDI remap
|
 |
« Odgovor #8 na: Kolovoz 23, 2008, 09:49:45 » |
|
potpisujem! teta prx to nisi resorni ministar,gdje bi nam bio kraj.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Goli Kuhar
|
|
|
Kroky
Hero Member

Auto: Leon style redizajn 1.9
They don't make Seat's like they used to
|
 |
« Odgovor #9 na: Kolovoz 23, 2008, 10:22:03 » |
|
haha pravi se javio, pa imas preko 3k postova 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ibiza sport tdi '02 RIP Leon top sport 1.8T '02 Ibiza FR tdi '04 Leon tdi '09 Vmaxxcoilovers, rust all the way!
|
|
|
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

bacc. ing. techn. inf.
|
 |
« Odgovor #10 na: Kolovoz 24, 2008, 12:20:17 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam te ptico 
|
|
|
bare
potroshach turbina i ostalog materijala
Hero Member

Auto: Altea 2.0TDI DSG F1
|
 |
« Odgovor #11 na: Kolovoz 24, 2008, 10:13:09 » |
|
ak ja imam pravo glasa (član sam kluba par mjeseci) onda je taj glas za tvoj prijedlog 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 DSG salta brzine: prva-dru-tre-cet-pe-seesttaaaaa
|
|
|
plastikman
Ja sam pjesnik iz Ličkoga kraja...moja inspiracija dolazi iz jaja...
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI-Cupra wanabe
|
 |
« Odgovor #12 na: Kolovoz 24, 2008, 11:19:02 » |
|
Da razjasnimo neto klub i forum nisu ista stvar. Članovi foruma nemaju nikakva prava za razliku od članova kluba koji imaju i prava i nke sitne obaveze. Dok se god svi na forumu ponaaju u skladu sa regulama foruma dotle su dobrodoli. A to se tiče bespotrebnih topica i komentara kao to su ili ja isto mislim-slaem se... jednostavno preskočite te topice i označite ih svaki put kao pročitane. Za članove kluba će se sad poslije godinjeg organizirati nekakav jedno ili dvodnevni event sa zabavom i klopom...jo nita nije definirano tako da mi članovi kluba slobodno na PM mogu dati prijedlog. Lijep pozdrav Plastik aka neslubeni glasnogovornik kluba
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
LaNa
Hero Member

Auto: Seat Leon
|
 |
« Odgovor #13 na: Kolovoz 24, 2008, 11:21:30 » |
|
za tako nešto bi bilo potrebno onda imati barem shoutbox da ljudi koji nisu članovi kluba (zbog njihovih osobnih razloga) mogu i pitati nešto ili komentirati, zar ne?! a ne da se otvara hrpa novih topica u svaštari u kojoj oni mogu postati. jer ako se otvori nova tema u nekom topicu samo za članove kluba, a netko ko nije član, ali ima osobno iskustvo ili može pomoći odgovorom, ne može postati, onda to baš i nije nešto pametno...ne? možda sam u krivu...  to što sam ja član kluba, mogu po tome svuda postati, a netko ko zna puno više od mene o nečemu i hoće pomoći odgovorom, a nije član, ne može... jbg, uvijek ima ljudi koji će otvarati zaboravljene topice jer im se nešto tamo učinilo zgodnim. sve ima svoje prednosti i nedostatke. IMHO 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Kolovoz 24, 2008, 11:23:15 od LaNa »
|
Evidentirano
|
Osijek, moj lega... ili tako nešto... ;)
|
|
|
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

bacc. ing. techn. inf.
|
 |
« Odgovor #14 na: Kolovoz 24, 2008, 11:41:57 » |
|
2 Plastik --> Ma ne velim ja nish protiv vodstva kluba...stvarno ste svi 5  Ali svakim danom ima sve vishe indijanaca na forumu......i tolko postova da kad kliknem na unread topics.....da od njih 150 nemam pojma di pishe kaj pametno, a nemam svaki dan 3 sata za citat to sve. Samo velim da bi se mozda to sve dalo nekak bolje organizirat. Mozda blacklista nepozheljnih clanova?  2 Lana --> Ja nisam nigdje napiso da ono gore moje rijeshenje mora biti tocno takvo. Samo sam se nado da bi moglo doci bar do malih promjena. A kaj se tiche shoutboxa, smf-a i tih gluposti, znam kaj pricham i nije problem slozhiti niti shoutbox niti malo preorganizirati forum. I normalno, ovo kaj si ti rekla, da kaj ak dodje neko ko moze pomoci nekim savjetom ili bilo kaj drugo.......uvijek mu admin moze dozvoliti ulaz u druge rasprave, a promjena grupe u smf-u traje 5 sekundi. Ma vishe ni sam ne znam kaj sam htel rechi  Ali znam da sa kim god pricham iz kluba, svima je pun kurac hrpetine postova svaki dan.....padobranaca i indijanaca.......a ima barem 20tak clanova foruma, kojima bash i nije mjesto tu. Ali svejedno...kak plastik veli, dok admini nemaju nish protiv, kaj im ja mogu...... Viva la revolucion  p.s. v.d. Ajd probaj slozhiti da se mogu neki clanovi staviti na ignore listu, ali ne samo pm, nego da uopce ne vidim njihove postove, i da ak je njihov post "new", da mi ne izbacuje te topice kao unread posts since last visit. Bila bi to dobra opcija 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam te ptico 
|
|
|
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5
kapitulirao
|
 |
« Odgovor #15 na: Kolovoz 25, 2008, 07:45:32 » |
|
prx. ovaj forum je otvorenog tipa i tu je kraj priče. Ono to moemo napraviti je podforum u kome bi raspravljali članovi kluba, onda recimo neke korisne stvar ili interesante nebi vidjeli nai hmm "nečlanovi"... Ne razumijem potrebu za separacijom,jednostavno uključi manualni filter i preskoči sve ono to vidi da te ne zanima.Mislim pazi ti to samo čita, ekipa moderatora to i mora moderirati...i nije istina da dnevno mora potroiti 3 sata samo na ovaj forum, moda na sve forume na koje si regan zajedno toliko potroi :P
to se tiče ignore liste , budem izvidio to se moe napraviti po tom pitanju. Ali neću nita obećati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Black
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI
|
 |
« Odgovor #16 na: Kolovoz 25, 2008, 07:57:18 » |
|
Slaem se s Plastikom i v.d.-om.
A prx moram priznati da mi je jako smjeno da ovakav prijedlog dolazi ba od tebe koji si majka OT i smajlić postova ili da citiram Kroky-a: "haha pravi se javio, pa imas preko 3k postova "
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

bacc. ing. techn. inf.
|
 |
« Odgovor #17 na: Kolovoz 25, 2008, 08:36:37 » |
|
Bash ste cicije  v.d. --> regan sam samo tu i na hrawebu (ali tam sam davno odustao od citanja svih postova  ) Ali ovo sa ignore listom bi bilo ok......  Ak uspijem ja kaj skuziti...bum ti javil  black --> Nemoj se zajebavat sa zivotom! Josh ti pamtim onu lubenicu  i btw. imas pm. Naslov topica je "Prijedlog", tak da, ja sam samo iznio nekaj i trazhio misljenje. I ak mozda neko ima kakav bolji prijedlog ili rjeshenje. U globalu: clanovi ZA, ne-clanovi i upravni odbor PROTIV. Tak da izgleda da nish od prijedloga 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam te ptico 
|
|
|
tomeck
Full Member

Auto: Seat Leon 20 TFSI
|
 |
« Odgovor #18 na: Kolovoz 25, 2008, 08:48:58 » |
|
Dakle ako sam dobro razumio ti bi htio da NEČLANOVI nemogu razmijenjivati svoja iskustva, traiti pomoć, kupovati, prodavati...etc? Evo moj prijedlog. Neregistrirani korisnici neka imaju ograničeni pristup. Kada kliknu na forum mogu vidjeti samo prvu masku ali nemogu otvarati teme. To je moj skromni prijedlog. Time se smanjuje broj čitača a povećava broj registriranih korisnika. Tak smo mi napravili.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cupra_RI
Full Member

Auto: ibiza TDI _Cupra
cupra_RI_Tdi
|
 |
« Odgovor #19 na: Kolovoz 25, 2008, 08:54:05 » |
|
''prx. ovaj forum je otvorenog tipa i tu je kraj priče'' glas za v.d.-a ...  sory prx...  forum nije samo za vas( ne mislim na nikoga konkretno) nekolicinu..koji ste stalno skupa i na kavi i cugi... nego za sve seatiste i sličnu ekipu...  .. ja, konkretno jo nisam slubeno član kluba(nemam iskaznicu i ostalo) ali ne vidim razlog zato nebi bio na forumu...tu i tamo.  i nadam se da koga ne zanimaju moji postovi, da ih ne čita... a sad radit tu neku selekciju,ovi ,oni...mislim da bi se ovo brzo raspalo.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

bacc. ing. techn. inf.
|
 |
« Odgovor #20 na: Kolovoz 25, 2008, 08:57:58 » |
|
Dakle ako sam dobro razumio ti bi htio da NEČLANOVI nemogu razmijenjivati svoja iskustva, traiti pomoć, kupovati, prodavati...etc? Evo moj prijedlog. Neregistrirani korisnici neka imaju ograničeni pristup. Kada kliknu na forum mogu vidjeti samo prvu masku ali nemogu otvarati teme. To je moj skromni prijedlog. Time se smanjuje broj čitača a povećava broj registriranih korisnika. Tak smo mi napravili.
Neregistrirani korisnici imaju ogranichenje da ne mogu otvarati nove teme...ali mogu citati postojece (i mislim da ne mogu vidjeti slike aploudane tocno na forum). A i da si procitao gore sve, znao bi da problem nije u neregistriranim clanovima foruma. Vidim da ovo ne vodi bash nikud......pa ak niko nema neki konkretan prijedlog, mozhe lock. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam te ptico 
|
|
|
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5
kapitulirao
|
 |
« Odgovor #21 na: Kolovoz 25, 2008, 09:14:31 » |
|
Prx da , upravi odbor vodi klub i sve u svezi njega... e sad ako se zainatite i pročitate statut kluba vidjet ćete da članovi kluba mogu smjeniti upravni odbor ako vam ne pae. Ja osobno smatram da na ovom forumu nema previe baljezgarija kao na nekim drugim forumima. I da ovo ne vodi ba nikud jer forum nije namjenjen za 30ak članova KLUBA već za sve vlasnike SEATA i dobronamjerne prolaznike.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

bacc. ing. techn. inf.
|
 |
« Odgovor #22 na: Kolovoz 25, 2008, 10:08:28 » |
|
Prx da , upravi odbor vodi klub i sve u svezi njega... e sad ako se zainatite i pročitate statut kluba vidjet ćete da članovi kluba mogu smjeniti upravni odbor ako vam ne pae. Ja osobno smatram da na ovom forumu nema previe baljezgarija kao na nekim drugim forumima. I da ovo ne vodi ba nikud jer forum nije namjenjen za 30ak članova KLUBA već za sve vlasnike SEATA i dobronamjerne prolaznike.
Sve 5 stari.  Budemo nekaj popili, i svi sretni i zadovoljni 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam te ptico 
|
|
|
Kroky
Hero Member

Auto: Leon style redizajn 1.9
They don't make Seat's like they used to
|
 |
« Odgovor #23 na: Kolovoz 25, 2008, 10:17:22 » |
|
IMHO stavit da moderatori budu oni koji su malo duze na forumu i vise vecinu dana na kompu, pa kad neko pocne kenjat otvarat topice stare 2 godine da bi stavio smajlic, ili pricat o tome kak si je susjed jucer strgal nogu u topicu o predstavljanju auta, te postove brisat, a autoru doticnih bananu na par dana...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ibiza sport tdi '02 RIP Leon top sport 1.8T '02 Ibiza FR tdi '04 Leon tdi '09 Vmaxxcoilovers, rust all the way!
|
|
|
13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

Auto: Beverly 250
|
 |
« Odgovor #24 na: Kolovoz 25, 2008, 03:38:10 » |
|
slazem se sa UO... uvijek imas dolje "mark all as read" kad procitas sto te zanima i ciao! mislim da bi se smanjio broj smeca u postovima kad bi shoutbox radio.. dosta nebitnih stvari bi se rijesilo, dogovorilo na taj nacin... kuzim da je webmaster nedostupan.. ali zasto on mora bit jedini, sto ce nam kad ga nikad nema.... evo Prx vec par puta govori kako nije problem slozit SB... pa Prx kad se vec nudis, daj napravi to.. a v.d. ti mu naravno omoguci... da tu pricu privedemo kraju.. jer ovoga docekat.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|