Svibanj 23, 2012, 04:28:33
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1] 2   Dolje
Ispis
Autor Tema: Prijedlog  (Posjeta: 1679 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI

bacc. ing. techn. inf.

« na: Kolovoz 23, 2008, 12:04:58 »

S obzirom na eksponencijalno rastuchi broj clanova foruma...od kojih je aktivno nekakvih 50%, a 10% su stvarno clanovi kluba....dajem ovaj prijedlog na razmatranje:
Mozda bi bilo dobro svim clanovima foruma dozvoliti pisanje u npr. svastara, predstavite se, clanstvo u klubu i sl....a samo clanovima kluba koji su platili clanarinu, dozvoliti pristup svim ostalim topicima. Jer ovako se samo gomilaju gluposti padobranaca i slicnih likova za koje niko ne zna ko su i sta su. Dalje, mislim isto da mozda nije bash u redu da mi, clanovi kluba placamo clanarinu i za to dobivamo krcat forum glupostima. Jer ovako covjek izgubi volju za citanjem i pisanjem bilo cega, kad dodje na forum, i vidi hiljadu postova...od kojih mozda jedan pametan. A takvih je clanova nazalost sve vishe.
Sve gore navedeno nije nikakav problem sloziti sa grupama u smf-u.

Nadam se da nisam nikog uvrijedio gore navedenim......ali samo iznosim svoje misljenje......pa nek glas naroda odluci (v.d. ti nisi "glas naroda"    )

Ak neko od admina misli da je ovo kretenizam kaj sam napisao, nek obrise.......i sve 5. 

Josh jednom, NHF evribadi 

p.s. E da, black da te preduhitrim.........jesam....na drogama sam  angel4 
Evidentirano

Znam te ptico  
Mucc
Baraba (ali ne biblijski lik...)
Hero Member

Auto: Seat Ibiza Sportrider II 1.4.16V

vmucak@gmail.com

« Odgovor #1 na: Kolovoz 23, 2008, 08:11:50 »

Ajde jedna pametna i od tebe, potpuno se slažem.  angel4
POTPIS! 
Evidentirano

Ustvari potrebna mi je samo jedna piva da se ubijem. Samo nisam ziher jel to trinaesta ili četrnaesta....
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

bacc. ing. techn. inf.

« Odgovor #2 na: Kolovoz 23, 2008, 03:18:00 »

Kaj niko drugi nema nikakvog komentara?
Evidentirano

Znam te ptico  
Kreso 9001VG
Seat kolekcionar :-))
Hero Member

Auto: Ibiza 1.9 TDI Sportrider II/Altea 1.9TDI

Driven by Kreso >:-)

« Odgovor #3 na: Kolovoz 23, 2008, 03:23:26 »

Prx, imas i moj glas 
Evidentirano
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

bacc. ing. techn. inf.

« Odgovor #4 na: Kolovoz 23, 2008, 03:26:42 »

Jeee  toothy9 toothy9 toothy9

Ak se i skupi dovoljno glasova...opet sumnjam da bu to neko uvazhio  crybaby2
Evidentirano

Znam te ptico  
Mik@
Hero Member

Auto: Audi A3 2.0 TDI

Seat Toledo TDI ecu remap - Ex.

« Odgovor #5 na: Kolovoz 23, 2008, 04:20:55 »

Prkica i ja sam za. I meni se u zadnje vrijeme neda sve postove pregledavat jer ih ima brdo, a opet mozda bas zbog toga ne vidim nesto vazno i korisno.....
Evidentirano

šošo
Hero Member

Auto: Sportbackdrek

« Odgovor #6 na: Kolovoz 23, 2008, 05:08:04 »

PRX-a za direktora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma to buraz notworthy
Evidentirano

U prolazu ko Meri Cetinić :)
bado666
:::::LPG:::::
Hero Member

Auto: Seat Ibiza

:-D

« Odgovor #7 na: Kolovoz 23, 2008, 06:50:34 »

Moj glaS!!!!!!!! Baš sad stisnem sve ne pročitane postove i imam 3 stranice od PETKA POPODNE!!!!!! SAD JE SUBOTA NAVECE!!!!

Prx for prsident!!! 
Evidentirano
Tomek
Hero Member

Auto: Seat Leon SDI remap

« Odgovor #8 na: Kolovoz 23, 2008, 09:49:45 »

potpisujem!
šteta prx što nisi resorni ministar,gdje bi nam bio kraj.
Evidentirano

Goli Kuhar
Kroky
Hero Member

Auto: Leon style redizajn 1.9

They don't make Seat's like they used to

« Odgovor #9 na: Kolovoz 23, 2008, 10:22:03 »

haha pravi se javio, pa imas preko 3k postova
Evidentirano

Ibiza sport tdi '02 RIP
Leon top sport 1.8T '02
Ibiza FR tdi '04
Leon tdi '09

Vmaxxcoilovers, rust all the way!
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

bacc. ing. techn. inf.

« Odgovor #10 na: Kolovoz 24, 2008, 12:20:17 »

haha pravi se javio, pa imas preko 3k postova
Pa upravo takvih se treba rijeshit  angel4 

Evidentirano

Znam te ptico  
bare
potroshach turbina i ostalog materijala
Hero Member

Auto: Altea 2.0TDI DSG F1

« Odgovor #11 na: Kolovoz 24, 2008, 10:13:09 »

ak ja imam pravo glasa (član sam kluba par mjeseci) onda je taj glas za tvoj prijedlog
Evidentirano

DSG salta brzine: prva-dru-tre-cet-pe-seesttaaaaa
plastikman
Ja sam pjesnik iz Ličkoga kraja...moja inspiracija dolazi iz jaja...
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI-Cupra wanabe

« Odgovor #12 na: Kolovoz 24, 2008, 11:19:02 »

Da razjasnimo nešto klub i forum nisu ista stvar.

Članovi foruma nemaju nikakva prava za razliku od članova kluba koji imaju i prava i nke sitne obaveze.

Dok se god svi na forumu ponašaju u skladu sa regulama foruma dotle su dobrodošli.

A što se tiče bespotrebnih topica i komentara kao što su  ili ja isto mislim-slažem se... jednostavno preskočite te topice i označite ih svaki put kao pročitane.

Za članove kluba će se sad poslije godišnjeg organizirati nekakav jedno ili dvodnevni event sa zabavom i klopom...još ništa nije definirano tako da mi članovi kluba slobodno na PM mogu dati prijedlog.

Lijep pozdrav Plastik aka neslužbeni glasnogovornik kluba
Evidentirano

LaNa
Hero Member

Auto: Seat Leon

« Odgovor #13 na: Kolovoz 24, 2008, 11:21:30 »

za tako nešto bi bilo potrebno onda imati barem shoutbox da ljudi koji nisu članovi kluba (zbog njihovih osobnih razloga) mogu i pitati nešto ili komentirati, zar ne?! a ne da se otvara hrpa novih topica u svaštari u kojoj oni mogu postati. jer ako se otvori nova tema u nekom topicu samo za članove kluba, a netko ko nije član, ali ima osobno iskustvo ili može pomoći odgovorom, ne može postati, onda to baš i nije nešto pametno...ne?
možda sam u krivu...  dontknow   to što sam ja član kluba, mogu po tome svuda postati, a netko ko zna puno više od mene o nečemu i hoće pomoći odgovorom, a nije član, ne može...
jbg, uvijek ima ljudi koji će otvarati zaboravljene topice jer im se nešto tamo učinilo zgodnim. sve ima svoje prednosti i nedostatke. IMHO 
« Zadnja izmjena: Kolovoz 24, 2008, 11:23:15 od LaNa » Evidentirano

Osijek, moj lega... ili tako neššto...  ;)
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

bacc. ing. techn. inf.

« Odgovor #14 na: Kolovoz 24, 2008, 11:41:57 »

2 Plastik --> Ma ne velim ja nish protiv vodstva kluba...stvarno ste svi 5 
Ali svakim danom ima sve vishe indijanaca na forumu......i tolko postova da kad kliknem na unread topics.....da od njih 150 nemam pojma di pishe kaj pametno, a nemam svaki dan 3 sata za citat to sve. Samo velim da bi se mozda to sve dalo nekak bolje organizirat.
Mozda blacklista nepozheljnih clanova? 

2 Lana --> Ja nisam nigdje napiso da ono gore moje rijeshenje mora biti tocno takvo. Samo sam se nado da bi moglo doci bar do malih promjena. A kaj se tiche shoutboxa, smf-a i tih gluposti, znam kaj pricham i nije problem slozhiti niti shoutbox niti malo preorganizirati forum. I normalno, ovo kaj si ti rekla, da kaj ak dodje neko ko moze pomoci nekim savjetom ili bilo kaj drugo.......uvijek mu admin moze dozvoliti ulaz u druge rasprave, a promjena grupe u smf-u traje 5 sekundi.

Ma vishe ni sam ne znam kaj sam htel rechi  angel4

Ali znam da sa kim god pricham iz kluba, svima je pun kurac hrpetine postova svaki dan.....padobranaca i indijanaca.......a ima barem 20tak clanova foruma, kojima bash i nije mjesto tu. Ali svejedno...kak plastik veli, dok admini nemaju nish protiv, kaj im ja mogu......

Viva la revolucion  angel4 

p.s. v.d. Ajd probaj slozhiti da se mogu neki clanovi staviti na ignore listu, ali ne samo pm, nego da uopce ne vidim njihove postove, i da ak je njihov post "new", da mi ne izbacuje te topice kao unread posts since last visit. Bila bi to dobra opcija 
Evidentirano

Znam te ptico  
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5

kapitulirao

« Odgovor #15 na: Kolovoz 25, 2008, 07:45:32 »

prx. ovaj forum je otvorenog tipa i tu je kraj priče.
Ono što možemo napraviti je podforum u kome bi raspravljali članovi kluba, onda recimo neke korisne stvar ili interesante nebi vidjeli naši hmm "nečlanovi"...
Ne razumijem potrebu za separacijom,jednostavno uključiš manualni filter i preskočiš sve ono što vidiš da te ne zanima.Mislim pazi ti to samo čitaš, ekipa moderatora to i mora moderirati...i nije istina da dnevno moraš potrošiti 3 sata samo na ovaj forum, možda na sve forume na koje si regan zajedno toliko potrošiš :P

Što se tiče ignore liste , budem izvidio što se može napraviti po tom pitanju. Ali neću ništa obećati.
Evidentirano
Black
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI

« Odgovor #16 na: Kolovoz 25, 2008, 07:57:18 »

Slažem se s Plastikom i v.d.-om.

A prx moram priznati da mi je jako smješno da ovakav prijedlog dolazi baš od tebe koji si majka OT i smajlić postova ili da citiram Kroky-a: "haha pravi se javio, pa imas preko 3k postova "
Evidentirano
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

bacc. ing. techn. inf.

« Odgovor #17 na: Kolovoz 25, 2008, 08:36:37 »

Bash ste cicije 

v.d. --> regan sam samo tu i na hrawebu (ali tam sam davno odustao od citanja svih postova  angel4 )  Ali ovo sa ignore listom bi bilo ok......     Ak uspijem ja kaj skuziti...bum ti javil  angel4

black --> Nemoj se zajebavat sa zivotom! Josh ti pamtim onu lubenicu 
                    i btw. imas pm.

Naslov topica je "Prijedlog", tak da, ja sam samo iznio nekaj i trazhio misljenje. I ak mozda neko ima kakav bolji prijedlog ili rjeshenje.

U globalu: clanovi ZA, ne-clanovi i upravni odbor PROTIV.  Tak da izgleda da nish od prijedloga 
Evidentirano

Znam te ptico  
tomeck
Full Member

Auto: Seat Leon 20 TFSI

« Odgovor #18 na: Kolovoz 25, 2008, 08:48:58 »

Dakle ako sam dobro razumio ti bi htio da NEČLANOVI nemogu razmijenjivati svoja iskustva, tražiti pomoć, kupovati, prodavati...etc?
Evo moj prijedlog.
Neregistrirani korisnici neka imaju ograničeni pristup.
Kada kliknu na forum mogu vidjeti samo prvu masku ali nemogu otvarati teme.
To je moj skromni prijedlog. Time se smanjuje broj čitača a povećava broj registriranih korisnika. Tak smo mi napravili.
Evidentirano
cupra_RI
Full Member

Auto: ibiza TDI _Cupra

cupra_RI_Tdi

« Odgovor #19 na: Kolovoz 25, 2008, 08:54:05 »

''prx. ovaj forum je otvorenog tipa i tu je kraj priče''

glas za v.d.-a ...  hello2

sory prx...

forum nije samo za  vas( ne mislim na nikoga konkretno)  nekolicinu..koji ste stalno skupa i na kavi i cugi... nego za sve seatiste i sličnu ekipu... ..
ja, konkretno još nisam službeno član kluba(nemam  iskaznicu i ostalo) ali ne vidim razlog zašto nebi bio na forumu...tu i tamo. i nadam se da koga ne zanimaju moji postovi, da ih  ne čita... a sad radit tu neku selekciju,ovi ,oni...mislim da bi se ovo brzo raspalo..

Evidentirano
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

bacc. ing. techn. inf.

« Odgovor #20 na: Kolovoz 25, 2008, 08:57:58 »

Dakle ako sam dobro razumio ti bi htio da NEČLANOVI nemogu razmijenjivati svoja iskustva, tražiti pomoć, kupovati, prodavati...etc?
Evo moj prijedlog.
Neregistrirani korisnici neka imaju ograničeni pristup.
Kada kliknu na forum mogu vidjeti samo prvu masku ali nemogu otvarati teme.
To je moj skromni prijedlog. Time se smanjuje broj čitača a povećava broj registriranih korisnika. Tak smo mi napravili.
Neregistrirani korisnici imaju ogranichenje da ne mogu otvarati nove teme...ali mogu citati postojece (i mislim da ne mogu vidjeti slike aploudane tocno na forum).
A i da si procitao gore sve, znao bi da problem nije u neregistriranim clanovima foruma.

Vidim da ovo ne vodi bash nikud......pa ak niko nema neki konkretan prijedlog, mozhe lock.  angel4
Evidentirano

Znam te ptico  
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5

kapitulirao

« Odgovor #21 na: Kolovoz 25, 2008, 09:14:31 »

Prx da , upravi odbor vodi klub i sve u svezi njega...
e sad ako se zainatite i pročitate statut kluba vidjet ćete da članovi kluba mogu smjeniti upravni odbor ako vam ne paše.
Ja osobno smatram da na ovom forumu nema previše baljezgarija kao na nekim drugim forumima.
I da ovo ne vodi baš nikud jer forum nije namjenjen za 30ak članova KLUBA već za sve vlasnike SEATA i dobronamjerne prolaznike.
Evidentirano
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

bacc. ing. techn. inf.

« Odgovor #22 na: Kolovoz 25, 2008, 10:08:28 »

Prx da , upravi odbor vodi klub i sve u svezi njega...
e sad ako se zainatite i pročitate statut kluba vidjet ćete da članovi kluba mogu smjeniti upravni odbor ako vam ne paše.
Ja osobno smatram da na ovom forumu nema previše baljezgarija kao na nekim drugim forumima.
I da ovo ne vodi baš nikud jer forum nije namjenjen za 30ak članova KLUBA već za sve vlasnike SEATA i dobronamjerne prolaznike.
Sve 5 stari. 
Budemo nekaj popili, i svi sretni i zadovoljni  angel4
Evidentirano

Znam te ptico  
Kroky
Hero Member

Auto: Leon style redizajn 1.9

They don't make Seat's like they used to

« Odgovor #23 na: Kolovoz 25, 2008, 10:17:22 »

IMHO stavit da moderatori budu oni koji su malo duze na forumu i vise vecinu dana na kompu, pa kad neko pocne kenjat otvarat topice stare 2 godine da bi stavio smajlic, ili pricat o tome kak si je susjed jucer strgal nogu u topicu o predstavljanju auta, te postove brisat, a autoru doticnih bananu na par dana...

Evidentirano

Ibiza sport tdi '02 RIP
Leon top sport 1.8T '02
Ibiza FR tdi '04
Leon tdi '09

Vmaxxcoilovers, rust all the way!
13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

Auto: Beverly 250

« Odgovor #24 na: Kolovoz 25, 2008, 03:38:10 »

slazem se sa UO...   uvijek imas dolje "mark all as read" kad procitas sto te zanima i ciao!

mislim da bi se smanjio broj smeca u postovima kad bi shoutbox radio.. dosta nebitnih stvari bi se rijesilo, dogovorilo na taj nacin... kuzim da je webmaster nedostupan.. ali zasto on mora bit jedini, sto ce nam kad ga nikad nema....   evo Prx vec par puta govori kako nije problem slozit SB... pa Prx kad se vec nudis, daj napravi to.. a v.d. ti mu naravno omoguci... da tu pricu privedemo kraju.. jer ovoga docekat.... 
Evidentirano

SeatClubCroatia Promo 1 ¤ @VWTS2007 ¤ @VWTS2008 jubito
 Str: [1] 2   Gore
Ispis
Skoči na: