niximus
Hero Member

Auto: Seat Ibiza, 1.9 TDi
One love, one life
|
 |
« na: Srpanj 29, 2008, 11:50:00 » |
|
Evo ovako, odlučio sam otvoriti novi topic posvećen Marinu i njegovim vonjama, te svemu vezanom za sve to se momak radi, a i ova posljednja novost je preuzeta sa www.autosport.hr, pa će vam sve biti jasno. Osobno mi je vrlo drago zbog Marina, Seata i Hrvatske, a posebno mi je zadovoljstvo vidjeti ovako lijepog leona sa naim "kockicama" i to jo kao pobjednika... Pozovimo ga da bude počasni član foruma!? Čolak u WTCC-u! 29.07.08,10:25 Ukupnom pobjedom u Seat Leon Eurocupu ovog vikenda na Brands Hatchu, jedan od najboljih mladih hrvatskih vozača, Marin Čolak, dobio je priliku za nastup u WTCC utrci. 24-godinji hrvatski vozač proteklog je vikenda na engleskom Brands Hatchu ostvario najveći rezultat karijere, a kao nagrada slijedi nastup u Svjetskom prvenstvu turističkih vozila 31. kolovoza u njemačkom Oscherslebenu. U prvoj utrci Seat Leon Eurocupa na stazi smjetenoj nedaleko od Londona, Marin Čolak upisao je peto mjesto, a dan poslije popeo se na najviu stepenicu pobjedničkog postolja. Drugom pobjedom u sezoni Čolak je dodatno povećao svoje vodstvo u poretku vozača Seat Leon Eurocupa, a nadamo se da će jednako uspjean biti i krajem kolovoza u svom prvom WTCC nastupu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40
Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #1 na: Srpanj 29, 2008, 02:55:36 » |
|
Ma zakaj da bude pocasni clan? Daj mi samo jedan razlog! Samo zato kaj vozi seata?
Jebate led da je i meni tata baja i da ima kenje ko njegov i ja bio vozio od malih nogu karting, pa formulice pa malo bacakao kacige po boksu na Grobniku.....cekaj malo kaj je on napravio za ovaj klub? Nista, jos da i stavi nalju neku gore trazio bi te lovu! jer je to reklama. Po tome bi onda nekim nasima trebalo dignuti spomenik koliko su napravili a nisu nikakvi pocasni clanovi. koliko je recimo Zivcani napravio, kolike popuste davao za nabavu djelova, pa Dunkic, pa Kroki, pa tros,....... i kaj su ti ljudi trazili za uzvrat? Skoro pa nista, ok Pifu, kolu, cevape......
Jebiga, mozda ima ljudi koji se ne slazu samnom pa neka zbore. Ovo je demokratska zemlja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Kreso 9001VG
Seat kolekcionar :-))
Hero Member

Auto: Ibiza 1.9 TDI Sportrider II/Altea 1.9TDI
Driven by Kreso >:-)
|
 |
« Odgovor #2 na: Srpanj 29, 2008, 03:11:07 » |
|
slazem se s tobom đuro
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
kix
Hero Member

Auto: Audi A4 1.9 TDI + :)
|
 |
« Odgovor #3 na: Srpanj 29, 2008, 03:42:19 » |
|
Ma zakaj da bude pocasni clan? Daj mi samo jedan razlog! Samo zato kaj vozi seata?
Jebate led da je i meni tata baja i da ima kenje ko njegov i ja bio vozio od malih nogu karting, pa formulice pa malo bacakao kacige po boksu na Grobniku.....cekaj malo kaj je on napravio za ovaj klub? Nista, jos da i stavi nalju neku gore trazio bi te lovu! jer je to reklama. Po tome bi onda nekim nasima trebalo dignuti spomenik koliko su napravili a nisu nikakvi pocasni clanovi. koliko je recimo Zivcani napravio, kolike popuste davao za nabavu djelova, pa Dunkic, pa Kroki, pa tros,....... i kaj su ti ljudi trazili za uzvrat? Skoro pa nista, ok Pifu, kolu, cevape......
Jebiga, mozda ima ljudi koji se ne slazu samnom pa neka zbore. Ovo je demokratska zemlja
Sad si i ti zasluil pifu i čevape 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Mucc
Baraba (ali ne biblijski lik...)
Hero Member

Auto: Seat Ibiza Sportrider II 1.4.16V
vmucak@gmail.com
|
 |
« Odgovor #4 na: Srpanj 29, 2008, 03:54:41 » |
|
Đuro, svaka riječ je na mjestu. slaem se s tobom. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ustvari potrebna mi je samo jedna piva da se ubijem. Samo nisam ziher jel to trinaesta ili četrnaesta....
|
|
|
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI
bacc. ing. techn. inf.
|
 |
« Odgovor #5 na: Srpanj 29, 2008, 06:51:37 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam te ptico 
|
|
|
niximus
Hero Member

One love, one life
|
 |
« Odgovor #6 na: Srpanj 30, 2008, 09:47:04 » |
|
Sori đuro, ali ne znam čovjeka osobno i ne ulazim jel mu stari ima para ili nema, to je logično ako ima para da ima ta i za voziti, a ne treba biti ljubomoran na takve ljude, netko ima vie neko manje, netko nema.
Da zato to vozi seata, Da, zato to je hrvat, Da, zato to je postigao rezultat koji se računa!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #7 na: Srpanj 30, 2008, 11:44:49 » |
|
Sori đuro, ali ne znam čovjeka osobno i ne ulazim jel mu stari ima para ili nema, to je logično ako ima para da ima ta i za voziti, a ne treba biti ljubomoran na takve ljude, netko ima vie neko manje, netko nema.
Da zato to vozi seata, Da, zato to je hrvat, Da, zato to je postigao rezultat koji se računa!
Ops bratko mislim da si malo fulao. ni u kom pogledu nisam ljubomoran. nemam zasto biti. Imam svoju Arosu i s njom sam zadovoljan. Sve stoji, da vozi senada, da je Hrvat i da ima rezultat ali ja te pitam zakaj da ga stavimo za pocasnog clana? pa po tome bi mi svi trebali biti pocasni clanovi, vozimo Seate, Hrvati smo, postizemo rezultate (402 sr.) Mislim da to kaj si gore napisao po meni nije bas neka referenca da se covijeka stavi kao pocasnog clana. Sorry frende al mi se neda s tobom prepucavati oko gluposti. Imas svoje misljenje i ja ga postujem takvog kakvo je ali kao sto rekoh, ovo je slobodna zemlja i svatko ima pravo reci ono sto misli a ja sam svoje misljenje jasno iznio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
niximus
Hero Member

One love, one life
|
 |
« Odgovor #8 na: Srpanj 30, 2008, 12:19:14 » |
|
Ne elim podcjenjivati 402 sr, ali voziti 402 i utrke po stazi nije ni malo isto, svaka čast dečkima to voze i jedno i drugo, ali nisi me doivio, tj. stavio si se odmah u neki obrambeni stav tipa: "koji će nam kurac on, on je tatin sin", a moj je stav je: Zato NE? "Ajmo dovest neku poznatu ličnost u klub, bit će dobro za promociju kluba" Moda bi nekada, jednom, imali koristi od čovjeka...
Pa valjda će i on jednom karambolirati svog leonida, pa će biti dijelova.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #9 na: Srpanj 30, 2008, 01:41:35 » |
|
Ne elim podcjenjivati 402 sr, ali voziti 402 i utrke po stazi nije ni malo isto, svaka čast dečkima to voze i jedno i drugo, ali nisi me doivio, tj. stavio si se odmah u neki obrambeni stav tipa: "koji će nam kurac on, on je tatin sin", a moj je stav je: Zato NE? "Ajmo dovest neku poznatu ličnost u klub, bit će dobro za promociju kluba" Moda bi nekada, jednom, imali koristi od čovjeka...
Ne, krivo! Moze on biti kaj hoce pa i tatin sin. Nemam ja nis protiv toga da bude clan ovog kluba, to znaci: Placanje clanarine na godisnjoj bazi, sto vrijedi za sve koji su clanovi Kluba (da se ne mjea clanstvo na forumu i u klubu) Svi smo mi clanovi ovoga foruma ali clanovi kluba su oni ljudi koji imaju placene clanarine i imaju clanske iskaznice sa rednim brojem. Ti ju imas? Mislim da se nema kaj koga nagovarati na clanstvo. Svako pristupi sam. I opet govorim po cemu je on bolji od nas svih da bi dobio pocasno mjesto u klubu? Po nicemu. Ljudi, jesam li u pravu ili nisam?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5
kapitulirao
|
 |
« Odgovor #10 na: Srpanj 30, 2008, 02:17:13 » |
|
Ja iskreno ne vidim to bi mi to dobili povlačenjem Čolaka ovdje? Neki od nas ga znaju uivo Nix, i sve je to divno i krasno,al vjeruj mi nit ga mi zanimamo,nit ga zanima seat , sve to ga zanima je trkanje u bilo kakvom autu u kojem će se probati probiti to dalje. I nek mu je sa srećom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Mucc
Baraba (ali ne biblijski lik...)
Hero Member

Auto: Seat Ibiza Sportrider II 1.4.16V
vmucak@gmail.com
|
 |
« Odgovor #11 na: Srpanj 30, 2008, 08:36:17 » |
|
Ne, krivo! Moze on biti kaj hoce pa i tatin sin. Nemam ja nis protiv toga da bude clan ovog kluba, to znaci: Placanje clanarine na godisnjoj bazi, sto vrijedi za sve koji su clanovi Kluba (da se ne mjea clanstvo na forumu i u klubu) Svi smo mi clanovi ovoga foruma ali clanovi kluba su oni ljudi koji imaju placene clanarine i imaju clanske iskaznice sa rednim brojem. Ti ju imas? Mislim da se nema kaj koga nagovarati na clanstvo. Svako pristupi sam. I opet govorim po cemu je on bolji od nas svih da bi dobio pocasno mjesto u klubu? Po nicemu. Ljudi, jesam li u pravu ili nisam? Ima potpuno pravo. slaem se s tobom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ustvari potrebna mi je samo jedna piva da se ubijem. Samo nisam ziher jel to trinaesta ili četrnaesta....
|
|
|
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI
bacc. ing. techn. inf.
|
 |
« Odgovor #12 na: Srpanj 31, 2008, 10:10:22 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam te ptico 
|
|
|
Black
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI
|
 |
« Odgovor #13 na: Srpanj 31, 2008, 10:15:39 » |
|
Kakav počasni član. Svaka njemu čast za uspjeh al njemu je SeatClub zadnji na pameti, ako uopće zna da tak nekaj postoji.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
niximus
Hero Member

One love, one life
|
 |
« Odgovor #14 na: Srpanj 31, 2008, 10:57:11 » |
|
Eto hvala v.d. - u , Evo to je ono to mi je trebalo na početku reći, da ga znate i da je takva situacija da ga ne zanima nita, samo da vozi bilo to. I to je ono to ste vi svi sa foruma tamo u ZG i okolici i svi se znate i druite privatno, pa onda znate neke stvari koje mi istočnije ne znamo kao npr. da osobno poznate Čolaka, pa onda mi to i kaite odmah, a ne da ja dobronamjerno potaknem temu da ga se uključi u klub zbog promocije ili slično. Trebali ste odma reći, lik nema u sebi "AUTO EMOCION", ne zanima ga SEAT, upravo je pao u mojim očima, mislio sam da je drugačije...
Ko ga jebe!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5
kapitulirao
|
 |
« Odgovor #15 na: Srpanj 31, 2008, 11:39:06 » |
|
Ma Čolak je super, davao je ekipi iz teretane da probaju njegovu Modenu i takve spike. Al njega Senat ne zanima , samo utrke ....u seatu,ladi il bmw-u njemu svejedno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
šošo
Hero Member

Auto: Sportbackdrek
|
 |
« Odgovor #16 na: Srpanj 31, 2008, 09:45:14 » |
|
Vidim da nitko nije napiso pa ću ja: "Daj meni tog Leona pa da vidi kak tata vozi najbri krug" 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
U prolazu ko Meri Cetinić :)
|
|
|
Goby
|
 |
« Odgovor #17 na: Kolovoz 01, 2008, 12:42:37 » |
|
neznam zakaj se opće vodi rasprava o njemu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Blade
Jr. Member

Auto: Seat Altea 2.0 TDI
|
 |
« Odgovor #18 na: Travanj 15, 2009, 11:23:43 » |
|
stari.....ja sam ga upozno...i vjeruj mi....decko super vozi ali brate mili.... svaka tebi cas sta zelis uzdizat nase sveto hrvatsko ime....ali.....Colaka ti boli ku..... i za Seata i za Hrvate i za Hrvatskom.....
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 15, 2009, 11:26:55 od BLADE »
|
Evidentirano
|
You smell that? Do you smell that? Diesel, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of diesel in the morning. The smell, you know that gasoline smell, smelled like... TDI!!!
|
|
|
|