Svibanj 23, 2012, 04:22:00
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Marin Čolak!!!  (Posjeta: 3832 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
niximus
Hero Member

Auto: Seat Ibiza, 1.9 TDi

One love, one life

« na: Srpanj 29, 2008, 11:50:00 »

Evo ovako, odlučio sam otvoriti novi topic posvećen Marinu i njegovim vožnjama, te svemu vezanom za sve što se momak radi, a i ova posljednja novost je preuzeta sa www.autosport.hr, pa će vam sve biti jasno.

Osobno mi je vrlo drago zbog Marina, Seata i Hrvatske, a posebno mi je zadovoljstvo vidjeti ovako lijepog leona sa našim "kockicama" i to još kao pobjednika...

Pozovimo ga da bude počasni član foruma!?

Čolak u WTCC-u!  29.07.08,10:25   

Ukupnom pobjedom u Seat Leon Eurocupu ovog vikenda na Brands Hatchu, jedan od najboljih mladih hrvatskih vozača, Marin Čolak, dobio je priliku za nastup u WTCC utrci. 24-godišnji hrvatski vozač proteklog je vikenda na engleskom Brands Hatchu ostvario najveći rezultat karijere, a kao nagrada slijedi nastup u Svjetskom prvenstvu turističkih vozila 31. kolovoza u njemačkom Oscherslebenu.

U prvoj utrci Seat Leon Eurocupa na stazi smještenoj nedaleko od Londona, Marin Čolak upisao je peto mjesto, a dan poslije popeo se na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja. Drugom pobjedom u sezoni Čolak je dodatno povećao svoje vodstvo u poretku vozača Seat Leon Eurocupa, a nadamo se da će jednako uspješan biti i krajem kolovoza u svom prvom WTCC nastupu.

Evidentirano
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40

Zovu me i kustos .....

« Odgovor #1 na: Srpanj 29, 2008, 02:55:36 »

Ma zakaj da bude pocasni clan? Daj mi samo jedan razlog!
Samo zato kaj vozi seata?

Jebate led da je i meni tata baja i da ima kenje ko njegov i ja bio vozio od malih nogu karting, pa formulice pa malo bacakao kacige po boksu na Grobniku.....cekaj malo kaj je on napravio za ovaj klub? Nista, jos da i stavi nalju neku gore trazio bi te lovu! jer je to reklama.
Po tome bi onda nekim nasima trebalo dignuti spomenik koliko su napravili a nisu nikakvi pocasni clanovi. koliko je recimo Zivcani napravio, kolike popuste davao za nabavu djelova, pa Dunkic, pa Kroki, pa Štros,....... i kaj su ti ljudi trazili za uzvrat? Skoro pa nista, ok Pifu, kolu, cevape......

Jebiga, mozda ima ljudi koji se ne slazu samnom pa neka zbore. Ovo je demokratska zemlja
Evidentirano

Kreso 9001VG
Seat kolekcionar :-))
Hero Member

Auto: Ibiza 1.9 TDI Sportrider II/Altea 1.9TDI

Driven by Kreso >:-)

« Odgovor #2 na: Srpanj 29, 2008, 03:11:07 »

slazem se s tobom đuro
Evidentirano
kix
Hero Member

Auto: Audi A4 1.9 TDI + :)

« Odgovor #3 na: Srpanj 29, 2008, 03:42:19 »

Jebate led da je i meni tata baja i da ima kenje ko njegov i ja bio vozio od malih nogu karting, pa formulice pa malo bacakao kacige po boksu na Grobniku.....cekaj malo kaj je on napravio za ovaj klub? Nista, jos da i stavi nalju neku gore trazio bi te lovu! jer je to reklama.
Po tome bi onda nekim nasima trebalo dignuti spomenik koliko su napravili a nisu nikakvi pocasni clanovi. koliko je recimo Zivcani napravio, kolike popuste davao za nabavu djelova, pa Dunkic, pa Kroki, pa Štros,....... i kaj su ti ljudi trazili za uzvrat? Skoro pa nista, ok Pifu, kolu, cevape......

Jebiga, mozda ima ljudi koji se ne slazu samnom pa neka zbore. Ovo je demokratska zemlja

Sad si i ti zaslužil pifu i čevape 
Evidentirano
Mucc
Baraba (ali ne biblijski lik...)
Hero Member

Auto: Seat Ibiza Sportrider II 1.4.16V

vmucak@gmail.com

« Odgovor #4 na: Srpanj 29, 2008, 03:54:41 »

Đuro, svaka riječ je na mjestu. slažem se s tobom.
Evidentirano

Ustvari potrebna mi je samo jedna piva da se ubijem. Samo nisam ziher jel to trinaesta ili četrnaesta....
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI

bacc. ing. techn. inf.

« Odgovor #5 na: Srpanj 29, 2008, 06:51:37 »

Colaku za njegovu voznju 

Ali kaj je da je......djuro je potpuno u pravu 
Evidentirano

Znam te ptico  
niximus
Hero Member

One love, one life

« Odgovor #6 na: Srpanj 30, 2008, 09:47:04 »

Sori đuro, ali ne znam čovjeka osobno i ne ulazim jel mu stari ima para ili nema, to je logično ako imaš para da imaš šta i za voziti, a ne treba biti ljubomoran na takve ljude, netko ima više neko manje, netko nema.

Da zato što vozi seata, Da, zato što je hrvat, Da, zato što je postigao rezultat koji se računa!
Evidentirano
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....

« Odgovor #7 na: Srpanj 30, 2008, 11:44:49 »

Sori đuro, ali ne znam čovjeka osobno i ne ulazim jel mu stari ima para ili nema, to je logično ako imaš para da imaš šta i za voziti, a ne treba biti ljubomoran na takve ljude, netko ima više neko manje, netko nema.

Da zato što vozi seata, Da, zato što je hrvat, Da, zato što je postigao rezultat koji se računa!

Ops bratko mislim da si malo fulao. ni u kom pogledu nisam ljubomoran. nemam zasto biti. Imam svoju Arosu i s njom sam zadovoljan.

Sve stoji, da vozi senada, da je Hrvat i da ima rezultat ali ja te pitam zakaj da ga stavimo za pocasnog clana? pa po tome bi mi svi trebali biti pocasni clanovi, vozimo Seate, Hrvati smo, postizemo rezultate  (402 sr.)
Mislim da to kaj si gore napisao po meni nije bas neka referenca da se covijeka stavi kao pocasnog clana.

Sorry frende al mi se neda s tobom prepucavati oko gluposti. Imas svoje misljenje i ja ga postujem takvog kakvo je ali kao sto rekoh, ovo je slobodna zemlja i svatko ima pravo reci ono sto misli a ja sam svoje misljenje jasno iznio.

Evidentirano

niximus
Hero Member

One love, one life

« Odgovor #8 na: Srpanj 30, 2008, 12:19:14 »

Ne želim podcjenjivati 402 sr, ali voziti 402 i utrke po stazi nije ni malo isto, svaka čast dečkima što voze i jedno i drugo, ali nisi me doživio, tj. stavio si se odmah u neki obrambeni stav tipa: "koji će nam kurac on, on je tatin sin", a moj je stav je: Zašto NE? "Ajmo dovest neku poznatu ličnost u klub, bit će dobro za promociju kluba" Možda bi nekada, jednom, imali koristi od čovjeka...

Pa valjda će i on jednom karambolirati svog leonida, pa će biti dijelova.
Evidentirano
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....

« Odgovor #9 na: Srpanj 30, 2008, 01:41:35 »

Ne želim podcjenjivati 402 sr, ali voziti 402 i utrke po stazi nije ni malo isto, svaka čast dečkima što voze i jedno i drugo, ali nisi me doživio, tj. stavio si se odmah u neki obrambeni stav tipa: "koji će nam kurac on, on je tatin sin", a moj je stav je: Zašto NE? "Ajmo dovest neku poznatu ličnost u klub, bit će dobro za promociju kluba" Možda bi nekada, jednom, imali koristi od čovjeka...

Ne, krivo! Moze on biti kaj hoce pa i tatin sin. Nemam ja nis protiv toga da bude clan ovog kluba, to znaci:

Placanje clanarine na godisnjoj bazi, sto vrijedi za sve koji su clanovi Kluba (da se ne mješa clanstvo na forumu i u klubu) Svi smo mi clanovi ovoga foruma ali clanovi kluba su oni ljudi koji imaju placene clanarine i imaju clanske iskaznice sa rednim brojem. Ti ju imas?

Mislim da se nema kaj  koga nagovarati na clanstvo. Svako pristupi sam. I opet govorim po cemu je on bolji od nas svih da bi dobio pocasno mjesto u klubu? Po nicemu.

Ljudi, jesam li u pravu ili nisam?

Evidentirano

v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5

kapitulirao

« Odgovor #10 na: Srpanj 30, 2008, 02:17:13 »

Ja iskreno ne vidim što bi mi to dobili povlačenjem Čolaka ovdje?
Neki od nas ga znaju uživo Nix, i sve je to divno i krasno,al vjeruj mi nit ga mi zanimamo,nit ga zanima seat , sve što ga zanima je trkanje u bilo kakvom autu u kojem će se probati probiti što dalje.
I nek mu je sa srećom
Evidentirano
Mucc
Baraba (ali ne biblijski lik...)
Hero Member

Auto: Seat Ibiza Sportrider II 1.4.16V

vmucak@gmail.com

« Odgovor #11 na: Srpanj 30, 2008, 08:36:17 »

Ne, krivo! Moze on biti kaj hoce pa i tatin sin. Nemam ja nis protiv toga da bude clan ovog kluba, to znaci:

Placanje clanarine na godisnjoj bazi, sto vrijedi za sve koji su clanovi Kluba (da se ne mješa clanstvo na forumu i u klubu) Svi smo mi clanovi ovoga foruma ali clanovi kluba su oni ljudi koji imaju placene clanarine i imaju clanske iskaznice sa rednim brojem. Ti ju imas?

Mislim da se nema kaj  koga nagovarati na clanstvo. Svako pristupi sam. I opet govorim po cemu je on bolji od nas svih da bi dobio pocasno mjesto u klubu? Po nicemu.

Ljudi, jesam li u pravu ili nisam?

Imaš potpuno pravo. slažem se s tobom.
Evidentirano

Ustvari potrebna mi je samo jedna piva da se ubijem. Samo nisam ziher jel to trinaesta ili četrnaesta....
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI

bacc. ing. techn. inf.

« Odgovor #12 na: Srpanj 31, 2008, 10:10:22 »

Djuro i v.d. 
Evidentirano

Znam te ptico  
Black
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI

« Odgovor #13 na: Srpanj 31, 2008, 10:15:39 »

Kakav počasni član. Svaka njemu čast za uspjeh al njemu je SeatClub zadnji na pameti, ako uopće zna da tak nekaj postoji.
Evidentirano
niximus
Hero Member

One love, one life

« Odgovor #14 na: Srpanj 31, 2008, 10:57:11 »

Eto hvala v.d. - u , Evo to je ono što mi je trebalo na početku reći, da ga znate i da je takva situacija da ga ne zanima ništa, samo da vozi bilo što. I to je ono što ste vi svi sa foruma tamo u ZG i okolici i svi se znate i družite privatno, pa onda znate neke stvari koje mi istočnije ne znamo kao npr. da osobno poznate Čolaka, pa onda mi to i kažite odmah, a ne da ja dobronamjerno potaknem temu da ga se uključi u klub zbog promocije ili slično. Trebali ste odma reći, lik nema u sebi "AUTO EMOCION", ne zanima ga SEAT, upravo je pao u mojim očima, mislio sam da je drugačije...

Ko ga jebe!
Evidentirano
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5

kapitulirao

« Odgovor #15 na: Srpanj 31, 2008, 11:39:06 »

Ma Čolak je super, davao je ekipi iz teretane da probaju njegovu Modenu i takve spike.
Al njega Senat ne zanima , samo utrke ....u seatu,ladi il bmw-u njemu svejedno.
Evidentirano
šošo
Hero Member

Auto: Sportbackdrek

« Odgovor #16 na: Srpanj 31, 2008, 09:45:14 »

Vidim da nitko nije napiso pa ću ja:

"Daj meni tog Leona pa da vidiš kak tata vozi najbrži krug" 

Evidentirano

U prolazu ko Meri Cetinić :)
Goby
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI

« Odgovor #17 na: Kolovoz 01, 2008, 12:42:37 »

neznam zakaj se opće vodi rasprava o njemu
Evidentirano
Blade
Jr. Member
**

Auto: Seat Altea 2.0 TDI

« Odgovor #18 na: Travanj 15, 2009, 11:23:43 »

stari.....ja sam ga upozno...i vjeruj mi....decko super vozi ali brate mili....

svaka tebi cas sta zelis uzdizat nase sveto hrvatsko ime....ali.....Colaka ti boli ku..... i za Seata i za Hrvate i za  Hrvatskom.....
« Zadnja izmjena: Travanj 15, 2009, 11:26:55 od BLADE » Evidentirano

You smell that? Do you smell that? Diesel, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of diesel in the morning. The smell, you know that gasoline smell, smelled like... TDI!!!
 Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na: