Dare
Hero Member

Auto: Seat Leon 2,0 TFSI+chip (cca 240ks)
|
 |
« Odgovor #25 na: Srpanj 01, 2008, 09:12:02 » |
|
a je... dizel u krvi. akcija je, dobijes goriva za 15000 km, a poslije se ne vozis vise i dobro  poslije ga gura he he  e koju boju si naručio?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.....bolje pet do dvanaest nego nijednu poslije jedan....
|
|
|
black773
Jr. Member

Auto: Kia pro_cee'd
|
 |
« Odgovor #26 na: Srpanj 01, 2008, 09:33:36 » |
|
nisam ja, stari je  pa ta misli...crnu naravno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dare
Hero Member

Auto: Seat Leon 2,0 TFSI+chip (cca 240ks)
|
 |
« Odgovor #27 na: Srpanj 02, 2008, 03:24:46 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.....bolje pet do dvanaest nego nijednu poslije jedan....
|
|
|
foggy_du
Hero Member

Auto: Mazda 3 sedan
|
 |
« Odgovor #28 na: Kolovoz 07, 2008, 04:58:33 » |
|
Iao sa enom na probu, oduevio se sa autom...za te novce, pre dobar autić...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
There's a hierarchy of insanity in motor sports. Normal people think all racers are crazy. Folks who race sedans think people in open-wheel cars are nuts. They all think motoracers are absolutely off theirs meds. But everyone agrees who are absolutely craziest people in racing - rally racers."
|
|
|
Kroky
Hero Member

Auto: Leon style redizajn 1.9
They don't make Seat's like they used to
|
 |
« Odgovor #29 na: Kolovoz 07, 2008, 06:23:39 » |
|
koju si vozio?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ibiza sport tdi '02 RIP Leon top sport 1.8T '02 Ibiza FR tdi '04 Leon tdi '09 Vmaxxcoilovers, rust all the way!
|
|
|
foggy_du
Hero Member

|
 |
« Odgovor #30 na: Kolovoz 07, 2008, 08:29:14 » |
|
2.0 benzin, ne toliko po performansama koliko sa komforom, opremom (sport leadher)...sigurno da ne ide ni blizu ko tvoj leon, ali za te novce...super autić!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
There's a hierarchy of insanity in motor sports. Normal people think all racers are crazy. Folks who race sedans think people in open-wheel cars are nuts. They all think motoracers are absolutely off theirs meds. But everyone agrees who are absolutely craziest people in racing - rally racers."
|
|
|
Kroky
Hero Member

Auto: Leon style redizajn 1.9
They don't make Seat's like they used to
|
 |
« Odgovor #31 na: Kolovoz 07, 2008, 09:04:26 » |
|
ma zato i pitam jer sam gledao 2.0 sa tim najjacim paketom, al su za vozit imali samo sutni me u dupe da krenem "1.6"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ibiza sport tdi '02 RIP Leon top sport 1.8T '02 Ibiza FR tdi '04 Leon tdi '09 Vmaxxcoilovers, rust all the way!
|
|
|
foggy_du
Hero Member

|
 |
« Odgovor #32 na: Kolovoz 08, 2008, 09:09:25 » |
|
Ide 2.0 benzin, a 2.0 dizel (isto ga probao) mi je nekako trom...benzin ide, ali tek kad ga se zavrti, nii okretaji banana, ispod 3000 je skroz uguen. Sreća da znam lika koji je bio samnom u autu pa mi je dao da ga razvrtim, onda je već druga priča, ali se osjeti da je malo tei...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Tom
Hero Member

Auto: Leon 1M 1,9 TDI Emotion
|
 |
« Odgovor #33 na: Kolovoz 12, 2008, 12:41:59 » |
|
Ja sam vozio, kum mi je ima. Io sam s njom u Zadar. Čudno radi, dosta je "slaba" i troma za tolku snagu, treba je dignut prek 3000 da bi ila. Njegova je imala oko 30000 km i dosta je troila. Nisam se ba mogal "namjestiti" za volanom i kad sam vozil prek 150 imal sam osjećaj da se njie i čulo se pucketanje iz sjedala (valjda zato jer sam imal 112 kg). Lijepi auto, ima dosta opreme za tu cijenu, ali dizel mi se ne sviđa, jednostavno je slab
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
niti izgleda... niti ide... niti troši... 
|
|
|
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5
kapitulirao
|
 |
« Odgovor #34 na: Kolovoz 12, 2008, 12:48:52 » |
|
vjerovali il ne ja sam isto probao ProCeed sa dizlom....naspram naih VAGovih dizla , ovaj djeluje ko da ima 30% manje snage i elje za ivotom... e da i bučan je i trese , a vele da nai ne valjaju...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
foggy_du
Hero Member

|
 |
« Odgovor #35 na: Kolovoz 18, 2008, 06:44:21 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
black773
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #36 na: Rujan 04, 2008, 12:37:07 » |
|
evo meni je moja stigla, ne znam jel se smijem tu pohvaliti poto nema kia kluba u hr  a uglavnom, ja sam prezadovoljan, ima nekih stvari koje mi nisu po volji al ok. auto dobro ide, i sorry al nije ba bučan i ne trese, stari i ja se vozili 2 glave po autoputu i normalno razgovarali u autu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Tomek
Hero Member

Auto: Seat Leon SDI remap
|
 |
« Odgovor #37 na: Rujan 06, 2008, 07:11:38 » |
|
moda nije razrađena jo?! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Goli Kuhar
|
|
|
sime
Full Member

Auto: Ibiza SC
|
 |
« Odgovor #38 na: Rujan 28, 2008, 09:43:43 » |
|
Izgleda mrak, a brijem da je KIA sredila svoje tvornice jer koliko vidim po Sorentu od starog auto mu je prva liga, nema razlike od ML-a (naravno osim to puno manje kota),
Ipak si malo pretjerao :) Svaka cast sorentu, ok je auto, al necemo ipak pretjerivati :) ML je ipak jedan drugi svijet u odnosu na sorenta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
black773
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #39 na: Rujan 28, 2008, 09:55:58 » |
|
sve to stoji da su sredili tvornice i da su auti ok naspram onih prije ali i slaem se da nije za usporedbu ml i sorento. ima i moj stari sorento, auto je super ali opet ml je ml, ne moe to ba uspoređivati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
King
Hero Member

Auto: Altea 1.9TDi Stylance
|
 |
« Odgovor #40 na: Siječanj 06, 2009, 10:48:26 » |
|
Svaka čast Kijama i Hyundaima i ostalim korenacima, al ja ga nebi imao. Da ga i dobijem na lutriji prodao bi ga i kupio SEAT ili Opel ili kodu ili Ford, ma bilo kaj samo da ima vapske korijene, čak bi i Fiata radije. Svi ih hvale i pljuju ove nae vabe, al kaj je sa dijelovima? Ak ga nedaj boe razbije ili ti se kaj pokvari sjedi i plači. Nema anse kaj nabavit preko otpada ili kaj popraviti u kućnoj radinosti preko svojih seoskih mehaničara. Sorry ak sam koga uvrijedio, ali to kaj govorim je moje miljenje, a govorim to i iz iskustva....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Tomek
Hero Member

|
 |
« Odgovor #41 na: Siječanj 06, 2009, 10:51:12 » |
|
braco,davno su prosla vremena kad nije bilo kod nas dijelova za kiu. sad smo u 21. stoljecu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Goli Kuhar
|
|
|
King
Hero Member

|
 |
« Odgovor #42 na: Siječanj 06, 2009, 11:13:43 » |
|
Ima dijelova samo koliko ih čeka i koliko kotaju? Kolegi s posla je tuča u 8mj razbila novog i30 i naravno ima kasko. Vele da je lim premekan i da ni od izvlačenja i ravnanja, nego treba novi krov i haubu i jo ga čeka. 5mj za prolo i jo nema krova na lageru... Filter zraka veli da kota 350Kn, jebate ja ih za Alteu kupim 5 za te pare. O tom ti ja ptičam Braco. Neznam moda sam u krivu, aj ja te kikiriki aute neki imao..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Tomek
Hero Member

|
 |
« Odgovor #43 na: Siječanj 06, 2009, 11:44:16 » |
|
ja sam imao atosa pa su dijelovi bili za nijansu skuplji od yugica,far je kostao 500kn komad,hauba 1300 i 60000km mu nisam mjenjao ulje i auto je palio sa ko vurica i nikad mi nis nije riknulo na njemu.a ubijao sam ga.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Goli Kuhar
|
|
|
King
Hero Member

|
 |
« Odgovor #44 na: Siječanj 06, 2009, 11:51:34 » |
|
Tomek sve 5 i kuim te kaj ti priča. Ja tu nisam htel pljuvati niti kuditi koreance,a pogotovo nisam pisao niti mislio ni loe o njihovoj kvaliteti, nego samo o dijelovima. Htio sam samo reći da ima recimo jednu Kiu Ceed i nedaj boe da ju razbije, mora narućivati dijelove samo iz dućana i čekati ih mjesecima, a da ima Astru ili Golfa ili Focusa, samo otvori plavi oglasnik i za 5 min si nael i haube i lampe i branik i to naravno RABLJENO , i to po 30% cijene novoga i o tome ja tu pričam, ak me sad kui?????
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Tomek
Hero Member

|
 |
« Odgovor #45 na: Siječanj 06, 2009, 12:16:18 » |
|
ma kuzim te,sve jasno,ali kaj se pouzdanosti tice,radije bi koreanca nego opel.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Goli Kuhar
|
|
|
grga22
Hero Member

Auto: Skoda Octavia Combi TDI
|
 |
« Odgovor #46 na: Siječanj 06, 2009, 12:19:16 » |
|
A s druge strane koliko često ljudi mijenjaju krovove na autima?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
King
Hero Member

|
 |
« Odgovor #47 na: Siječanj 06, 2009, 12:20:58 » |
|
Svaki dan ga mijenjaju i skidaju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
black773
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #48 na: Siječanj 06, 2009, 08:15:57 » |
|
evo 10.000 km je prela i nikakvih problema, a sorento od starog 180.000, također bez problema tak da sam ja zadovoljan  a ako se neto sje... ja javim kolko para i kolko dugo traje popravak pa da svima bude srce na mjestu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
robi7007
Gost
|
 |
« Odgovor #49 na: Siječanj 23, 2009, 12:18:30 » |
|
Ima dijelova samo koliko ih čeka i koliko kotaju? Kolegi s posla je tuča u 8mj razbila novog i30 i naravno ima kasko. Vele da je lim premekan i da ni od izvlačenja i ravnanja, nego treba novi krov i haubu i jo ga čeka. 5mj za prolo i jo nema krova na lageru... Filter zraka veli da kota 350Kn, jebate ja ih za Alteu kupim 5 za te pare. O tom ti ja ptičam Braco. Neznam moda sam u krivu, aj ja te kikiriki aute neki imao..
Ista stvar s Seat-om jednom Seat i nikad vie Seat i sva sreća da nisam poslije Ibize uzeo Leona jer sam bio jako zagrijan za Leona sva sreća a to se tiče cijena *ebeni servis za Ibizu na 30 000 1800 kn wtf. a na Mazdi koja je skoro troduplo skuplja od Ibize dođe me servis 1100kn naravno u Mazdi je litra ulja za Mazdu 65kn a za Ibizu 140kn.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|