Svibanj 23, 2012, 03:49:28
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: U vezi naših ljubimaca...  (Posjeta: 775 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Punisher
Gost
« na: Travanj 13, 2008, 09:40:54 »

Ovako... vidio sam dosta tema di ljudi govore i opisuju kako su recimo skinuli tapecirung sa vrata, promijenili žaruljicu ili nešto... negdi i vidim da se slike vrte samo kada se zatraži i čak tada se samo pošalju toj osobi na mail a vidim opet ništa od toga da slike vide i ostali...

Što mislite o tome da se malo doda tim stvarima dodatnu pozornost, tipa da se potpomogne ako treba u stavljanju/slikanju pa da se podforum DIY/FAQ malo više napuni, pa makar bile male stvari ali sigurno će se desiti da će nekoj osobi ta mala stvar značiti puno...

A sada da ne bude prekrcano da se opet pazi i na to i brišu nepotrebne stvari, te da se i u spomenutom podforumu dodaju još podforumi kao što je i na root-u (Altea, Ibiza i Cordoba, Leon i Toledo) da ne bude samo šuma tema i da se nitko ne može snaći...

Nisam dugo na ovom forumu pa samo govorim svoje mišljenje, ako mislite da stvari funkcioniraju ok onda dobro, just my idea  toothy9
Evidentirano
cordobac
Gost
« Odgovor #1 na: Travanj 14, 2008, 12:39:30 »

ja sam već pitao za to isto ,pa ništa.
Evidentirano
Kroky
Hero Member

Auto: Leon style redizajn 1.9

They don't make Seat's like they used to

« Odgovor #2 na: Travanj 14, 2008, 12:47:12 »

ko ce zrtvovat ibizu i slikat foticem?
Evidentirano

Ibiza sport tdi '02 RIP
Leon top sport 1.8T '02
Ibiza FR tdi '04
Leon tdi '09

Vmaxxcoilovers, rust all the way!
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5

kapitulirao

« Odgovor #3 na: Travanj 14, 2008, 01:39:37 »

ja ću žrtvovat ako ćeš raditi epizodu "lemljenje kontakta na skretnici u desnim vratima " :)
Daklem , nismo mi krivi što ljudi eto trpaju sve na jedno mjesto.
isto kao što nismo krivi kad kažemo da treba upisati ime i prezime i auto pa mi se registrira "riki martin"...
Što se tiče šume tema , napraviti podforume je najmanji problem ....
Evidentirano
Punisher
Gost
« Odgovor #4 na: Travanj 14, 2008, 11:13:58 »

Ne treba nitko ništa žrtvovati, ali vidim dosta ljudi dampaju svoje seatiće, skidaju tapecirung da bi stavili druge zvučnike, buše, pilaju, što ja znam što još, pa ako već to rade da malo dokumentiraju... bilo bi super za vidit da znaju drugi da bezveze ne postavljaju pitanja i 500 tema...
Evidentirano
Skec
Gost
« Odgovor #5 na: Travanj 17, 2008, 08:20:47 »

ali ako se to napravi onda nebi bilo ovakvih nama slatkih rasprava što,kako i kada sa čim...ne bi se više pisalo ovoliko puno.... angel4
Evidentirano
t.r.
Muška sponzoruša
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Ibiza Sport 1.4 16v

« Odgovor #6 na: Travanj 17, 2008, 09:39:16 »

Uvijek bi ih bilo, uvijek ima onih koji nečitaju i nevide ili neznaju ehhhhhh.......... 
Evidentirano

Yellow Ibiza Sport 1.4 16v 100KS
 Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na: