Svibanj 23, 2012, 03:37:05
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: 1 2 [3]   Dolje
Ispis
Autor Tema: stari leoni u headeru  (Posjeta: 3880 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
turbo
Hero Member

Auto: SEAT LEON

« Odgovor #50 na: Ožujak 19, 2008, 09:46:02 »

turski mi je najbolji pravi tim
meni je ovaj nas odlican samo bi uvalija jos darijevu ibizu
Evidentirano
Kreso 9001VG
Seat kolekcionar :-))
Hero Member

Auto: Ibiza 1.9 TDI Sportrider II/Altea 1.9TDI

Driven by Kreso >:-)

« Odgovor #51 na: Ožujak 19, 2008, 09:47:29 »

da njegova je fakat zasluzila, one njegove fotke su 
Evidentirano
niximus
Hero Member

Auto: Seat Ibiza, 1.9 TDi

One love, one life

« Odgovor #52 na: Ožujak 21, 2008, 03:05:46 »

Ajoj još se vodi rasprava, ali ja bi još jednom podvukao crtu i kazao činjenice:

1. Mađari i ostali narodi nemaju ni malo ukusa što se tiče dizajna web stranica, tuninga, dresova, oblačenje... (osim talijana koji imaju stila) čim vidiš njihove stranice, forume, aute i žene, dođe ti da ih odvedeš kod Nevena Ciganovića na makeover

2. Slika u headeru je odlično i profesionalno napravljena, izgleda lijepo i privlačno

3. Na slici su 3 ista auta starijeg godišta koja izgledaju kao serijske cupre/fr sa drugačijim felgama, jel kao što je netko rekao, otkud mi znamo što oni imaju ispod haube i koliko je truda uloženo u njih.

4. Isto tako bi izgledao i novi leon cupra/fr (gmajna,prx...) ili ibiza (dario,renda...)

5. Drago mi je što vlada demokracija, prijedlog je odbijen, a v.d. pomišlja na samoubojstvo da smo ruzni ko mađari

6. Vuk je čovjeku najbolji prijatelj

7. Ako netko želi nešto mijenjati neka ponudi neke kvalitetne i dobre slike, ja mislim da bi trebali napraviti nešto kao npr. Alien vs. Predator foršpan, onako Novi Leon vs. stari, zajebavam se...

8. Što se tiče tehničke prirode, mislim da je u headeru odličan raspored logotipa kluba i 3 autića, a dodavanjem još kojeg auta morali bi se smanjivati svi, tako da bi izgubilo na veličini i nebi više bilo čarolije...
Evidentirano
plastikman
Ja sam pjesnik iz Ličkoga kraja...moja inspiracija dolazi iz jaja...
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI-Cupra wanabe

« Odgovor #53 na: Ožujak 21, 2008, 04:45:07 »

Ajoj još se vodi rasprava, ali ja bi još jednom podvukao crtu i kazao činjenice:

1. Mađari i ostali narodi nemaju ni malo ukusa što se tiče dizajna web stranica, tuninga, dresova, oblačenje... (osim talijana koji imaju stila) čim vidiš njihove stranice, forume, aute i žene, dođe ti da ih odvedeš kod Nevena Ciganovića na makeover

2. Slika u headeru je odlično i profesionalno napravljena, izgleda lijepo i privlačno

3. Na slici su 3 ista auta starijeg godišta koja izgledaju kao serijske cupre/fr sa drugačijim felgama, jel kao što je netko rekao, otkud mi znamo što oni imaju ispod haube i koliko je truda uloženo u njih.

4. Isto tako bi izgledao i novi leon cupra/fr (gmajna,prx...) ili ibiza (dario,renda...)

5. Drago mi je što vlada demokracija, prijedlog je odbijen, a v.d. pomišlja na samoubojstvo da smo ruzni ko mađari

6. Vuk je čovjeku najbolji prijatelj

7. Ako netko želi nešto mijenjati neka ponudi neke kvalitetne i dobre slike, ja mislim da bi trebali napraviti nešto kao npr. Alien vs. Predator foršpan, onako Novi Leon vs. stari, zajebavam se...

8. Što se tiče tehničke prirode, mislim da je u headeru odličan raspored logotipa kluba i 3 autića, a dodavanjem još kojeg auta morali bi se smanjivati svi, tako da bi izgubilo na veličini i nebi više bilo čarolije...

Ma kakva demokracija...idol mi je Đorđe Debuš pravi demokrata
Evidentirano

kix
Hero Member

Auto: Audi A4 1.9 TDI + :)

« Odgovor #54 na: Ožujak 22, 2008, 04:45:32 »

Ja bi umjesto žutog stavio Leona od Prx-a, a umjesto crvenog Dariovu Ibizu.

Uostalom nije samo Leon od Seata.....  svaka čast svoj trojici gore al su fakat osim boje potpuno isti.... 
Evidentirano
plastikman
Hero Member

« Odgovor #55 na: Ožujak 22, 2008, 07:06:48 »

pa možda na kraju ispadne nekakav konkretan i kvalitetan prijedlog.
činjenica je da na forumu nitko nema novog leona koji bi se mogao nostiti sa bilo kojim od gornja tri stara leona. što se tiče rotirajućeg headera to forum software kao i joomla cms ne dozvoljavaju.
raspravu slobodno nastavite i dajte konkretne prijedloge u obliku kvalitetnih slika ,a možda nešto i napravimo.
p.s. što se tiče mađarskog kluba , onog trena kad upravni odbor izglasa da nam stranica i forum izgledaju i približno tako kičasto , ja se bacam sa savskog mosta. btw forum im ne radi.
i da , jako sam ponosan i mislim da bi svi trebali biti na to kako nam forum i stranica izgledaju.

Koji dio ovoga niste razumijeli...napravite nešto a ne samo trebalo bi ovo trebalo bi ono...potrudite se napraviti nešto a ne samo kvocanje.

Uostalom nije samo Leon od Seata.....  svaka čast svoj trojici gore al su fakat osim boje potpuno isti.... 

Ko je rekao da je samo Leon bitan...a što se tiče Dariove Ibize sve 5 auto dobro izgleda ali čovjek nije član kluba i s tim smo stavili točku na i
Evidentirano

niximus
Hero Member

Auto: Seat Ibiza, 1.9 TDi

One love, one life

« Odgovor #56 na: Ožujak 22, 2008, 07:31:11 »

Kak nije član kluba, aha kontam, na forumu je, a učlanjen u klubu nije, aha sve jasno...
Evidentirano
13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

Auto: Beverly 250

« Odgovor #57 na: Ožujak 22, 2008, 07:39:45 »

predosadan topic...
Evidentirano

SeatClubCroatia Promo 1 ¤ @VWTS2007 ¤ @VWTS2008 jubito
plastikman
Hero Member

« Odgovor #58 na: Ožujak 22, 2008, 07:52:57 »

predosadan topic...

Evidentirano

šošo
Hero Member

Auto: Sportbackdrek

« Odgovor #59 na: Travanj 15, 2008, 07:41:45 »

a koja je razlika između tvoje i 200 drugih ibizi s foruma
Evidentirano

U prolazu ko Meri Cetinić :)
kix
Hero Member

Auto: Audi A4 1.9 TDI + :)

« Odgovor #60 na: Travanj 16, 2008, 06:28:27 »

Npr. između moje i od Darija... hmmmmmmm          nemam pojma  dontknow
Evidentirano
v.d.
King without a crown
Administrator