Black
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI
|
 |
« Odgovor #25 na: Veljača 12, 2008, 08:14:52 » |
|
Evo večeras smo pričali Đuro i ja (po dogovoru ajte mi smo neki organizatori) za sad tucite prijedloge...uglavnom nas dva smo za ator opciju  ...i svi su dobrodoli Znači vi ziher idete u ator ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dragon
Hero Member

Auto: Ibiza 1.2 12v
|
 |
« Odgovor #26 na: Veljača 12, 2008, 10:10:15 » |
|
ja ak ću ić (moram vidit kaj će bit sa parama i faksom) idem sa atorom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Osim ta sam ruan, tuan i duan, ja sam zaista krasan dečko
|
|
|
|
Zero
Gost
|
 |
« Odgovor #27 na: Veljača 12, 2008, 10:26:55 » |
|
Ja sam gore od 17-22.5. "Pravi" auti dolaze vec 7 dana prije i vracaju se kuci prije nego susret uopce pocinje. Evo jos slike prije susreta, od 9-14.5.2007, gallery, vw meetings http://www.cult-classic.com/ poz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40
Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #28 na: Veljača 12, 2008, 01:41:20 » |
|
Evo večeras smo pričali Đuro i ja (po dogovoru ajte mi smo neki organizatori) za sad tucite prijedloge...uglavnom nas dva smo za ator opciju  ...i svi su dobrodoli Znači vi ziher idete u ator ? kak sad stvari stoje ici cemo u sator. Plastia je neto pricao o renti neke sobe ali kaj ak se natulimo tko ce takav jos i sobu traziti, ovak samo zalegnes pod ceradu i lafen
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Black
Hero Member

|
 |
« Odgovor #29 na: Veljača 12, 2008, 04:25:54 » |
|
Evo večeras smo pričali Đuro i ja (po dogovoru ajte mi smo neki organizatori) za sad tucite prijedloge...uglavnom nas dva smo za ator opciju  ...i svi su dobrodoli Znači vi ziher idete u ator ? kak sad stvari stoje ici cemo u sator. Plastia je neto pricao o renti neke sobe ali kaj ak se natulimo tko ce takav jos i sobu traziti, ovak samo zalegnes pod ceradu i lafen Neznam, ja sam pod stare dane postao fina guza, tak da ja nebi u ator. Nemam se di ni podaprati a vas dvojica usaftani u atoru skup samnom...uff boe nam pomozi, jo samo tros fali i alkoholne pare od utog majmuna A opet s druge strane, brijem da je sad krajnje vrijeme da se rezervira soba a ja nisam ziher oću ići, makar ako rezerviram to će me u jednu ruku prisiliti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #30 na: Veljača 14, 2008, 08:35:47 » |
|
Evo večeras smo pričali Đuro i ja (po dogovoru ajte mi smo neki organizatori) za sad tucite prijedloge...uglavnom nas dva smo za ator opciju  ...i svi su dobrodoli Znači vi ziher idete u ator ? kak sad stvari stoje ici cemo u sator. Plastia je neto pricao o renti neke sobe ali kaj ak se natulimo tko ce takav jos i sobu traziti, ovak samo zalegnes pod ceradu i lafen Neznam, ja sam pod stare dane postao fina guza, tak da ja nebi u ator. Nemam se di ni podaprati a vas dvojica usaftani u atoru skup samnom...uff boe nam pomozi, jo samo tros fali i alkoholne pare od utog majmuna A opet s druge strane, brijem da je sad krajnje vrijeme da se rezervira soba a ja nisam ziher oću ići, makar ako rezerviram to će me u jednu ruku prisiliti. Joj ti fina guzooooo  ajde ne kokoi se, bumo nabavili veliki ator tak da bu imal mjesta. Mislim ja da je tebe prije frka spavati na boku da nebi bilo wu skwizzzzzz jajksssssss  Plastia je tako i tako priznao da voli zagrliti svakoga tko mu dodje pod ruku Dogovorit cemo se za spavanje več nekako bitno je da se izdogovaramo tko ide a da ne ostane sve na pustim pričama
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dragon
Hero Member

|
 |
« Odgovor #31 na: Veljača 16, 2008, 12:34:52 » |
|
Evo da malo osvjeim temu...
ja sam prodao čizme za motor tako da imam neto para i 90:10 da idem
za sad zainteresirani su:
1.Plastikman 2.Đuro 3.Dragon - nisam siguran 4.Black (nisam siguran) 5. Prx - nisam siguran
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
biondic
Gost
|
 |
« Odgovor #32 na: Veljača 24, 2008, 03:21:34 » |
|
Ja sam bio prosle godine sa ekipom iz vwcc-a i bilo je odlicno tak da planiram ic i ove godine. Isli smo u koloni do tamo, spavali vecinom u satorima na livadici uz neki motel gdje smo rostiljali i cugali... uglavnom zajebancija. Popodne bi otisli sa busom u mjesto na meet vidjet aute i tak. Sam se nadam da ce nas bit ove godine vise seatovaca pa da se zavijori i nasa klupska zastava  [attachment deleted by admin]
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
biondic
Gost
|
 |
« Odgovor #33 na: Veljača 24, 2008, 03:30:51 » |
|
Znači:
1.Plastikman 2.Đuro 3.Dragon - nisam siguran 4.Black (nisam siguran) 5. Prx - nisam siguran 6. Biondic (ako ce mi subota bit neradna)
p.s. tad sam bio bez auta tak da nisam nis kupovo i nisam potrosio puno vise nego bi potrosio u Zagrebu petak i subotu vani. Uglavnom smo klopu i cugu ponesli iz Zagreba + podjelili lovu za put na cetvero i mislim da nisam potrosio vise od 50e.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dragon
Hero Member

|
 |
« Odgovor #34 na: Veljača 24, 2008, 04:02:22 » |
|
jesu to Toma i Bićo na 2. slici (crni audi A3)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
biondic
Gost
|
 |
« Odgovor #35 na: Veljača 24, 2008, 06:25:09 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dragon
Hero Member

|
 |
« Odgovor #36 na: Veljača 24, 2008, 08:31:44 » |
|
da to je on...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dragon
Hero Member

|
 |
« Odgovor #37 na: Ožujak 26, 2008, 08:55:13 » |
|
ja naalost ipak neću moć ić...
evo C/P od onog gore bez mene
1.Plastikman 2.Đuro 3.Black (nisam siguran) 4. Prx - nisam siguran
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Black
Hero Member

|
 |
« Odgovor #38 na: Ožujak 27, 2008, 07:13:59 » |
|
2 Plastik i Đuro> Jer vi i dalje ziher idete ili ?
Meni su se anse popravile, mislim da ću ja ziher ići ali 100% ću znati kroz mjesec dana.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
plastikman
Ja sam pjesnik iz Ličkoga kraja...moja inspiracija dolazi iz jaja...
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI-Cupra wanabe
|
 |
« Odgovor #39 na: Ožujak 27, 2008, 08:21:24 » |
|
99%
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #40 na: Ožujak 27, 2008, 09:12:49 » |
|
2 Plastik i Đuro> Jer vi i dalje ziher idete ili ?
Meni su se anse popravile, mislim da ću ja ziher ići ali 100% ću znati kroz mjesec dana.
Ak se mene pita ja idem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #41 na: Travanj 12, 2008, 09:14:14 » |
|
Deco kaj sa Austrijom? Jel se ide ili ne?!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Black
Hero Member

|
 |
« Odgovor #42 na: Travanj 14, 2008, 10:05:25 » |
|
Ja idem 100%. Kaj je s drugima: Plastik, tros, Soso, ostali ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #43 na: Travanj 14, 2008, 10:07:36 » |
|
Ja idem 100%. Kaj je s drugima: Plastik, tros, Soso, ostali ? Ma niko nis ne prica! Kad bi isli i kako ? Mislim cemo rentati neka kola ili idemo sa kolicima gore?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5
kapitulirao
|
 |
« Odgovor #44 na: Travanj 14, 2008, 10:32:41 » |
|
ja neću ići ali imam vam par savjeta. 1.) nemojte ići autoputom jer a)plaća se b) lokalna cesta je full zabavna 2.) spavanje u atorima vam sigurno neće biti spavanje nego mučenje budući da ekipa tulumari 0/24 , spavati u autu moda je i bolja solucija
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Black
Hero Member

|
 |
« Odgovor #45 na: Travanj 14, 2008, 10:39:18 » |
|
ja neću ići ali imam vam par savjeta. 1.) nemojte ići autoputom jer a)plaća se b) lokalna cesta je full zabavna 2.) spavanje u atorima vam sigurno neće biti spavanje nego mučenje budući da ekipa tulumari 0/24 , spavati u autu moda je i bolja solucija
Konstruktivno. Autoput vjerujem da nije neka velika lova, a meni osobno se neda trkeljati po lokalnima. Kaj se spavanja tiče ni meni atori i vreće en zvuče prihvatljivo, a ni auto nije bolji. Jebemu kad soba nema ni za kruh kak ljudi vele
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #46 na: Travanj 14, 2008, 11:50:06 » |
|
Konstruktivno. Autoput vjerujem da nije neka velika lova, a meni osobno se neda trkeljati po lokalnima. Kaj se spavanja tiče ni meni atori i vreće en zvuče prihvatljivo, a ni auto nije bolji. Jebemu kad soba nema ni za kruh kak ljudi vele Koja si ti picajzla pa zakaj treba spavati, zalegnes kam got i hrklju. Pa di ti je mladost?  Ostala u Aquarijusu  Ja idem ziher. Ak nis drugo idem naci gore slovenca i nalampat ga ko mazgu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Black
Hero Member

|
 |
« Odgovor #47 na: Travanj 14, 2008, 12:08:41 » |
|
Konstruktivno. Autoput vjerujem da nije neka velika lova, a meni osobno se neda trkeljati po lokalnima. Kaj se spavanja tiče ni meni atori i vreće en zvuče prihvatljivo, a ni auto nije bolji. Jebemu kad soba nema ni za kruh kak ljudi vele Koja si ti picajzla pa zakaj treba spavati, zalegnes kam got i hrklju. Pa di ti je mladost?  Ostala u Aquarijusu  Ja idem ziher. Ak nis drugo idem naci gore slovenca i nalampat ga ko mazgu Lol, za to sam uvijek. Ajd da se nađemo ovaj vikend pa se dogovorimo u detalje. Ja sa svojim autom idem ziher, a rado bi da svi idemo sa svojima, da malo vide kak se to radi. Budem iznazivao sad ove majmune da pitam jer idu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI
bacc. ing. techn. inf.
|
 |
« Odgovor #48 na: Travanj 14, 2008, 12:30:47 » |
|
Mozda bi isao i ja...ak nis drugo bar na jedan dan......samo ne znam da li smijem ja sa ovom kramom sa vama tjunerima? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam te ptico 
|
|
|
v.d.
King without a crown
Administrator
Hero Member

Auto: Mazda MX-5
kapitulirao
|
 |
« Odgovor #49 na: Travanj 14, 2008, 01:15:27 » |
|
ok blek , obraćao sam se ekpi koja vozi svoje aute , a ne parkira ih ispred aquariusa i vozi ga samo na promjenu guma ljeto/zima :P fakat da ste vidjeli cestu od slo do klagenfurta odvozili bi je 5 puta simo tamo , prekrasno neto
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|