Svibanj 23, 2012, 03:15:56
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: SEAT CLUB CROATIA - podružnica SPLIT  (Posjeta: 1310 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
djjosa
Full Member

Auto: Seat Ibiza 1.9 SDI

« na: Siječanj 15, 2008, 11:11:25 »

Evo bilo bi lipo kad bi se napravile podružnice SCC-a,za početak bar na Split(za Dalmaciju),Rijeka(Istra i Primorje)i Osijek(Slavonija).
Mislim da bi to bilko dobro jer nama koji nismo iz Zagreba i okolice bilo bi dosta stvari jednostavnije.Npr. predsjednik podružnice Split bi dobio iz Zagreba(sjedište SCC-a)neke promo materijale Seata za prodaju i omogućio i nama da možemo kupit majce,kišobrane i slične stvari.Ima tu još dosta stvari koje mi iz ostale Hrvatske nismo u mogućnosti ako nismo iz zg ili okolice.Pa ako je moguće nešto ovako realizirat bilo bio lipo.Mislim da bi se i ostali članovi složili s menom u pogledu ovoga prijedloga.Ja bi osobno za presidentea SCC podružnica Split predložio 13snc .
Evidentirano

SEAT-auto emocion
Madfish
Hero Member

Auto: Leon 1.9 TDi

« Odgovor #1 na: Siječanj 15, 2008, 12:15:55 »

hm, kolko ja znam, svi koji se uclane u klub dobiju isti paket, bili oni u zg-u, ili negdje izvan zg-a.

a ove ostale stvari bi se eventualno mogle kupiti u salonima gdje se prodaju seat vozila
Evidentirano
plastikman
Ja sam pjesnik iz Ličkoga kraja...moja inspiracija dolazi iz jaja...
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI-Cupra wanabe

« Odgovor #2 na: Siječanj 15, 2008, 12:18:23 »

Neznam sad statut napamet ali nema takve opcije...a i kud ćeš na podružnice ni za kavu se niste uspjeli dogovoriti u Dalmaciji
Evidentirano

djjosa
Full Member

« Odgovor #3 na: Siječanj 15, 2008, 12:47:55 »

zašto bi vades folia centar triba otvorit u splitu centar?pa šta će nam kad za stavit dobru foliu možemo potegnut 800 km u Zagreb u vades!
a neznan šta radi podružnica croatia osiguranja u splitu kad ima u zagrebu centrala toothy9
a evo v.d. je iz zubaka nudio neke promo stvari članovima da se kupi ali samo onima iz zagreba jer na ove ostale se to ne odnosi jer se nešalje itd.
i tako ima još par stvari čini mi se......
recimo vama svima odgore ako triba ovo ili ono donese vam se na bilu i riješi u par sati.nama sve triba slat,čekat........ovako bi sve išlo priko presidentea podružnice koji bi to članovima s područja dalmacije dalje dilio.
ali ako nema ništa od toga onda i dalje ostajemo provincija šta se tiče i SCC-a.
Evidentirano

SEAT-auto emocion
plastikman
Hero Member

« Odgovor #4 na: Siječanj 15, 2008, 01:05:21 »

Ajmo od početka:

-jesi li član kluba??

-promo stvari su se kupovale dok klub nije ni postojao(svaki član foruma je to mogao kupiti-a te stvari se mogu naručiti u svakom ovlaštenom zastupniku)

-ovo donošenje na Billu je samo za privatne dogovore-a te pakete od kluba za članove su se slali na kućne adrese(neki su malo kasnili iz objektivnih razloga)

-kad se je prvi meet kluba organizirao je bio u Lici ispod Velebita tako da mi niko ne kuka kako je neki dio Hrvatske zapostavljen....kako je Lika jednako daleko iz Zg i St nije bio problem doći.

-popusti se riješavaju u svim trgovinama i servisima gdje se može...ne samo u Zg(a to nije samo na članovima odbora i precjedniku da mole i kume za to nego na svim članovima-a onda se s tima istima ako nude nekakav popust dogovaraju detalji)

-I ZAPAMTITE DA SMO MI SVI VOLONTERI I DA IMAMO PRIVATNE OBAVEZE TE NESTIGNEMO SVE RIJEŠAVATI U ROKU PAR DANA
Evidentirano

Mucc
Baraba (ali ne biblijski lik...)
Hero Member

Auto: Seat Ibiza Sportrider II 1.4.16V

vmucak@gmail.com

« Odgovor #5 na: Siječanj 15, 2008, 01:09:31 »

Ajmo od početka:

-jesi li član kluba??

-promo stvari su se kupovale dok klub nije ni postojao(svaki član foruma je to mogao kupiti-a te stvari se mogu naručiti u svakom ovlaštenom zastupniku)

-ovo donošenje na Billu je samo za privatne dogovore-a te pakete od kluba za članove su se slali na kućne adrese(neki su malo kasnili iz objektivnih razloga)

-kad se je prvi meet kluba organizirao je bio u Lici ispod Velebita tako da mi niko ne kuka kako je neki dio Hrvatske zapostavljen....kako je Lika jednako daleko iz Zg i St nije bio problem doći.

-popusti se riješavaju u svim trgovinama i servisima gdje se može...ne samo u Zg(a to nije samo na članovima odbora i precjedniku da mole i kume za to nego na svim članovima-a onda se s tima istima ako nude nekakav popust dogovaraju detalji)

-I ZAPAMTITE DA SMO MI SVI VOLONTERI I DA IMAMO PRIVATNE OBAVEZE TE NESTIGNEMO SVE RIJEŠAVATI U ROKU PAR DANA

svaka cast plastikman. sve stoji.  thumbsup
Evidentirano

Ustvari potrebna mi je samo jedna piva da se ubijem. Samo nisam ziher jel to trinaesta ili četrnaesta....
plastikman
Hero Member

« Odgovor #6 na: Siječanj 15, 2008, 01:12:02 »

ISPRAVKA NETOČNOG NAVODA

-predsjednik-ne-precjednik-

Lapsus lingue et calami
Evidentirano

plastikman
Hero Member

« Odgovor #7 na: Siječanj 15, 2008, 01:14:33 »

Član jesi...jesi li dobio promo materijal???

Ako nisi uskoro bi se to trebalo riješiti!!!

Evidentirano

Mucc
Baraba (ali ne biblijski lik...)
Hero Member

Auto: Seat Ibiza Sportrider II 1.4.16V

vmucak@gmail.com

« Odgovor #8 na: Siječanj 15, 2008, 01:18:41 »

Član jesi...jesi li dobio promo materijal???

Ako nisi uskoro bi se to trebalo riješiti!!!

ak mene pitas ,jesam clan sam, a materijali ce doc. znam kak je, polako. nece svijet propast. 
Evidentirano

Ustvari potrebna mi je samo jedna piva da se ubijem. Samo nisam ziher jel to trinaesta ili četrnaesta....
Mrle
Hero Member

Auto: Leon 1.8 20v turbo sport

« Odgovor #9 na: Siječanj 15, 2008, 01:33:39 »

Osobno mislim da je rano za neke podružnice,al, evo idem ovaj vikend najvjerojatnije upoznat novog pridsidnika u karlovac,pa ako nešto triba dobaciti nekome ,nekakav materijal,iskaznicu,naljepnicu tu sam na usluzi.
Evidentirano

ONLY FOOLS AND HORSES
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI

bacc. ing. techn. inf.

« Odgovor #10 na: Siječanj 15, 2008, 05:36:37 »

Ajmo od početka:

-jesi li član kluba??

notworthy notworthy notworthy notworthy
Evidentirano

Znam te ptico  
Stros
Sr. Member

Auto: Leon Top Sport

Di je dizlo ??? di,di!!!?

« Odgovor #11 na: Siječanj 15, 2008, 11:52:35 »

Slažem se u potpunosti s Plastikom !!

Ako dogovoriš popust s nekim OZBILJNIM u Splitu ili bilo gdje u hrvatskoj ,javi poslat cemo ljudima ugovore!!! Pa cete prvenstveno vi ,a na kraju krajeva i svi članovi imat popuste dolje!!!!

Da pače nebi bio prvi put da se sjetim izmišljat neku toplu vodu oko auta kad sam na moru i neki konkretan popust  nikako nebi smetao !!!!!!
Al za to nam ne treba podružnica nego ,neko ko će takve stvari dogovarat!!!
Evidentirano

Diesel nitrous sistems!
091/3636-384
13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

Auto: Beverly 250

« Odgovor #12 na: Siječanj 16, 2008, 12:15:04 »

Neznam sad statut napamet ali nema takve opcije...a i kud ćeš na podružnice ni za kavu se niste uspjeli dogovoriti u Dalmaciji

a bas.. dobro i govoris...     djjosa.. hvala ti na kandidaturi... al mislim da nema potrebe za podruznicama ..jer nema nas ni blizu 100 u klubu... i sad da se radi nas npr. 7 radi podruznica... sto.. da oni salju meni pa da ja vama donesem??  

a sto se tice trgovina i popusta ..ko ti brani dogovorit s nekim nesto ..ako koga i poznajes pa u dogovoru sa clanovima upravnog odbora dogovoris neki popust.. mislim da nitko ne bi imao nista protiv..  hm?
Evidentirano

SeatClubCroatia Promo 1 ¤ @VWTS2007 ¤ @VWTS2008 jubito
13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

Auto: Beverly 250

« Odgovor #13 na: Siječanj 16, 2008, 12:16:09 »

evo i predsjednik mi ukrade rijec iz usta!
Evidentirano

SeatClubCroatia Promo 1 ¤ @VWTS2007 ¤ @VWTS2008 jubito
timmy
Hero Member

Auto: seat altea XL 1.9 TDI

« Odgovor #14 na: Siječanj 16, 2008, 10:40:52 »

mislim da nema potrebe za podružnicom... koliko nas je stvarno učlanjeno u ovaj klub, koliko je ljudi uplatilo članarinu?
Evidentirano
djjosa
Full Member

« Odgovor #15 na: Siječanj 18, 2008, 12:23:17 »

dobro,kad tako kaže većina.
pitanje za šefove SCC-a,imate li vi gotove memorandume s nekim ispisanim riječima zamolbe(kao ponuda suradnje),pa da nam pošaljete mailom,jer prije ugovora s nekim za popuste seatistima bi bilo dobro poslat ponudu mailom,fax-om.......
Evidentirano

SEAT-auto emocion
Stros
Sr. Member

Auto: Leon Top Sport

Di je dizlo ??? di,di!!!?

« Odgovor #16 na: Siječanj 18, 2008, 12:48:31 »

Imamo !!! Ako riješiš nešto javi se i sve cemo se dogovorit!!!
Evidentirano

Diesel nitrous sistems!
091/3636-384
djjosa
Full Member

« Odgovor #17 na: Siječanj 18, 2008, 01:00:42 »

aj pošalji ti meni na mail u pa ću ja potrudit se štogod pronać po Splitu.
Evidentirano

SEAT-auto emocion
Mrle
Hero Member

Auto: Leon 1.8 20v turbo sport

« Odgovor #18 na: Siječanj 21, 2008, 03:23:09 »

Hajde pošaljite te zamolbe i meni ,znam neke ljude u porsche split , marjan auto,itd pa se potrudim da izbijemo nešto.
Evidentirano

ONLY FOOLS AND HORSES
kantara
Hero Member

Auto: Leon 20VT

« Odgovor #19 na: Veljača 01, 2008, 12:35:10 »

Koju korist oni imaju od toga? dontknow
Evidentirano

Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na: