djjosa
Full Member

Auto: Seat Ibiza 1.9 SDI
|
 |
« na: Siječanj 15, 2008, 11:11:25 » |
|
Evo bilo bi lipo kad bi se napravile podrunice SCC-a,za početak bar na Split(za Dalmaciju),Rijeka(Istra i Primorje)i Osijek(Slavonija). Mislim da bi to bilko dobro jer nama koji nismo iz Zagreba i okolice bilo bi dosta stvari jednostavnije.Npr. predsjednik podrunice Split bi dobio iz Zagreba(sjedite SCC-a)neke promo materijale Seata za prodaju i omogućio i nama da moemo kupit majce,kiobrane i slične stvari.Ima tu jo dosta stvari koje mi iz ostale Hrvatske nismo u mogućnosti ako nismo iz zg ili okolice.Pa ako je moguće neto ovako realizirat bilo bio lipo.Mislim da bi se i ostali članovi sloili s menom u pogledu ovoga prijedloga.Ja bi osobno za presidentea SCC podrunica Split predloio 13snc .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
SEAT-auto emocion
|
|
|
Madfish
Hero Member

Auto: Leon 1.9 TDi
|
 |
« Odgovor #1 na: Siječanj 15, 2008, 12:15:55 » |
|
hm, kolko ja znam, svi koji se uclane u klub dobiju isti paket, bili oni u zg-u, ili negdje izvan zg-a.
a ove ostale stvari bi se eventualno mogle kupiti u salonima gdje se prodaju seat vozila
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
plastikman
Ja sam pjesnik iz Ličkoga kraja...moja inspiracija dolazi iz jaja...
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI-Cupra wanabe
|
 |
« Odgovor #2 na: Siječanj 15, 2008, 12:18:23 » |
|
Neznam sad statut napamet ali nema takve opcije...a i kud će na podrunice ni za kavu se niste uspjeli dogovoriti u Dalmaciji
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
djjosa
Full Member

|
 |
« Odgovor #3 na: Siječanj 15, 2008, 12:47:55 » |
|
zato bi vades folia centar triba otvorit u splitu centar?pa ta će nam kad za stavit dobru foliu moemo potegnut 800 km u Zagreb u vades! a neznan ta radi podrunica croatia osiguranja u splitu kad ima u zagrebu centrala  a evo v.d. je iz zubaka nudio neke promo stvari članovima da se kupi ali samo onima iz zagreba jer na ove ostale se to ne odnosi jer se nealje itd. i tako ima jo par stvari čini mi se...... recimo vama svima odgore ako triba ovo ili ono donese vam se na bilu i rijei u par sati.nama sve triba slat,čekat........ovako bi sve ilo priko presidentea podrunice koji bi to članovima s područja dalmacije dalje dilio. ali ako nema nita od toga onda i dalje ostajemo provincija ta se tiče i SCC-a.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
SEAT-auto emocion
|
|
|
plastikman
Hero Member

|
 |
« Odgovor #4 na: Siječanj 15, 2008, 01:05:21 » |
|
Ajmo od početka:
-jesi li član kluba??
-promo stvari su se kupovale dok klub nije ni postojao(svaki član foruma je to mogao kupiti-a te stvari se mogu naručiti u svakom ovlatenom zastupniku)
-ovo donoenje na Billu je samo za privatne dogovore-a te pakete od kluba za članove su se slali na kućne adrese(neki su malo kasnili iz objektivnih razloga)
-kad se je prvi meet kluba organizirao je bio u Lici ispod Velebita tako da mi niko ne kuka kako je neki dio Hrvatske zapostavljen....kako je Lika jednako daleko iz Zg i St nije bio problem doći.
-popusti se rijeavaju u svim trgovinama i servisima gdje se moe...ne samo u Zg(a to nije samo na članovima odbora i precjedniku da mole i kume za to nego na svim članovima-a onda se s tima istima ako nude nekakav popust dogovaraju detalji)
-I ZAPAMTITE DA SMO MI SVI VOLONTERI I DA IMAMO PRIVATNE OBAVEZE TE NESTIGNEMO SVE RIJEAVATI U ROKU PAR DANA
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Mucc
Baraba (ali ne biblijski lik...)
Hero Member

Auto: Seat Ibiza Sportrider II 1.4.16V
vmucak@gmail.com
|
 |
« Odgovor #5 na: Siječanj 15, 2008, 01:09:31 » |
|
Ajmo od početka:
-jesi li član kluba??
-promo stvari su se kupovale dok klub nije ni postojao(svaki član foruma je to mogao kupiti-a te stvari se mogu naručiti u svakom ovlatenom zastupniku)
-ovo donoenje na Billu je samo za privatne dogovore-a te pakete od kluba za članove su se slali na kućne adrese(neki su malo kasnili iz objektivnih razloga)
-kad se je prvi meet kluba organizirao je bio u Lici ispod Velebita tako da mi niko ne kuka kako je neki dio Hrvatske zapostavljen....kako je Lika jednako daleko iz Zg i St nije bio problem doći.
-popusti se rijeavaju u svim trgovinama i servisima gdje se moe...ne samo u Zg(a to nije samo na članovima odbora i precjedniku da mole i kume za to nego na svim članovima-a onda se s tima istima ako nude nekakav popust dogovaraju detalji)
-I ZAPAMTITE DA SMO MI SVI VOLONTERI I DA IMAMO PRIVATNE OBAVEZE TE NESTIGNEMO SVE RIJEAVATI U ROKU PAR DANA
svaka cast plastikman. sve stoji. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ustvari potrebna mi je samo jedna piva da se ubijem. Samo nisam ziher jel to trinaesta ili četrnaesta....
|
|
|
plastikman
Hero Member

|
 |
« Odgovor #6 na: Siječanj 15, 2008, 01:12:02 » |
|
ISPRAVKA NETOČNOG NAVODA -predsjednik-ne-precjednik-  Lapsus lingue et calami
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
plastikman
Hero Member

|
 |
« Odgovor #7 na: Siječanj 15, 2008, 01:14:33 » |
|
Član jesi...jesi li dobio promo materijal???
Ako nisi uskoro bi se to trebalo rijeiti!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Mucc
Baraba (ali ne biblijski lik...)
Hero Member

Auto: Seat Ibiza Sportrider II 1.4.16V
vmucak@gmail.com
|
 |
« Odgovor #8 na: Siječanj 15, 2008, 01:18:41 » |
|
Član jesi...jesi li dobio promo materijal???
Ako nisi uskoro bi se to trebalo rijeiti!!!
ak mene pitas ,jesam clan sam, a materijali ce doc. znam kak je, polako. nece svijet propast. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ustvari potrebna mi je samo jedna piva da se ubijem. Samo nisam ziher jel to trinaesta ili četrnaesta....
|
|
|
Mrle
Hero Member

Auto: Leon 1.8 20v turbo sport
|
 |
« Odgovor #9 na: Siječanj 15, 2008, 01:33:39 » |
|
Osobno mislim da je rano za neke podrunice,al, evo idem ovaj vikend najvjerojatnije upoznat novog pridsidnika u karlovac,pa ako neto triba dobaciti nekome ,nekakav materijal,iskaznicu,naljepnicu tu sam na usluzi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ONLY FOOLS AND HORSES
|
|
|
prx
Jebach rumene kadulje
Administrator
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI
bacc. ing. techn. inf.
|
 |
« Odgovor #10 na: Siječanj 15, 2008, 05:36:37 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Znam te ptico 
|
|
|
Stros
Sr. Member

Auto: Leon Top Sport
Di je dizlo ??? di,di!!!?
|
 |
« Odgovor #11 na: Siječanj 15, 2008, 11:52:35 » |
|
Slaem se u potpunosti s Plastikom !!
Ako dogovori popust s nekim OZBILJNIM u Splitu ili bilo gdje u hrvatskoj ,javi poslat cemo ljudima ugovore!!! Pa cete prvenstveno vi ,a na kraju krajeva i svi članovi imat popuste dolje!!!!
Da pače nebi bio prvi put da se sjetim izmiljat neku toplu vodu oko auta kad sam na moru i neki konkretan popust nikako nebi smetao !!!!!! Al za to nam ne treba podrunica nego ,neko ko će takve stvari dogovarat!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Diesel nitrous sistems! 091/3636-384
|
|
|
13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

Auto: Beverly 250
|
 |
« Odgovor #12 na: Siječanj 16, 2008, 12:15:04 » |
|
Neznam sad statut napamet ali nema takve opcije...a i kud će na podrunice ni za kavu se niste uspjeli dogovoriti u Dalmaciji
 a bas.. dobro i govoris... djjosa.. hvala ti na kandidaturi... al mislim da nema potrebe za podruznicama ..jer nema nas ni blizu 100 u klubu... i sad da se radi nas npr. 7 radi podruznica... sto.. da oni salju meni pa da ja vama donesem??  a sto se tice trgovina i popusta ..ko ti brani dogovorit s nekim nesto ..ako koga i poznajes pa u dogovoru sa clanovima upravnog odbora dogovoris neki popust.. mislim da nitko ne bi imao nista protiv.. hm?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

Auto: Beverly 250
|
 |
« Odgovor #13 na: Siječanj 16, 2008, 12:16:09 » |
|
evo i predsjednik mi ukrade rijec iz usta!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
timmy
Hero Member

Auto: seat altea XL 1.9 TDI
|
 |
« Odgovor #14 na: Siječanj 16, 2008, 10:40:52 » |
|
mislim da nema potrebe za podrunicom... koliko nas je stvarno učlanjeno u ovaj klub, koliko je ljudi uplatilo članarinu?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
djjosa
Full Member

|
 |
« Odgovor #15 na: Siječanj 18, 2008, 12:23:17 » |
|
dobro,kad tako kae većina. pitanje za efove SCC-a,imate li vi gotove memorandume s nekim ispisanim riječima zamolbe(kao ponuda suradnje),pa da nam poaljete mailom,jer prije ugovora s nekim za popuste seatistima bi bilo dobro poslat ponudu mailom,fax-om.......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
SEAT-auto emocion
|
|
|
Stros
Sr. Member

Auto: Leon Top Sport
Di je dizlo ??? di,di!!!?
|
 |
« Odgovor #16 na: Siječanj 18, 2008, 12:48:31 » |
|
Imamo !!! Ako rijei neto javi se i sve cemo se dogovorit!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Diesel nitrous sistems! 091/3636-384
|
|
|
djjosa
Full Member

|
 |
« Odgovor #17 na: Siječanj 18, 2008, 01:00:42 » |
|
aj poalji ti meni na mail u pa ću ja potrudit se togod pronać po Splitu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
SEAT-auto emocion
|
|
|
Mrle
Hero Member

Auto: Leon 1.8 20v turbo sport
|
 |
« Odgovor #18 na: Siječanj 21, 2008, 03:23:09 » |
|
Hajde poaljite te zamolbe i meni ,znam neke ljude u porsche split , marjan auto,itd pa se potrudim da izbijemo neto.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ONLY FOOLS AND HORSES
|
|
|
|