Veljača 07, 2012, 03:15:15
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: 1 [2]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeee  (Posjeta: 1686 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Gmajna
Hero Member

Auto: Seat Leon

« Odgovor #25 na: Studeni 25, 2007, 05:22:26 »

lijepa kola...ali boja je malko....federska....
da ih se naći jako jeftino u americi,uvoz old timera nema zahtjevnu homologaciju,samo da nije ukraden...a kad ga uvezeš, mašta radi svašta!!!

pa i nisu bas jeftini... cijene s onog linka gore negdje se krecu oko 100 000 dolara...
Evidentirano
foggy_du
Hero Member

Auto: Mazda 3 sedan

« Odgovor #26 na: Studeni 30, 2007, 11:38:35 »

Stare fordove,GM i Chevy-e, u solidnom stanju nabaviš za 10-ak k dolara (prijatelj mi živi u San Franciscu-pa mi je rekao i tražio sebi), uvezeš, i onda ugrađuješ dijelove koje ovi skupi već imaju...Ili, po balkanski,kemijaš, i prođeš puuuuuuno jeftinije!!!Još ako znaš sam namontirati te stvarčice pa ne platiš mehaničaru...Uzmi u obzir da su u svim tim autima uglavnom vrhunski dijelovi, da su rađeni u velikim (i skupim) radionicama, da nije žaljeno novca na niti jednom detalju...Dok kod nas nisu na cijeni takvi auti (dok ti vide filter i alu felge odmah ti upola spuštaju cijenu...), vani su tražena roba, zato je tolika cijena...
Evidentirano

There's a hierarchy of insanity in motor sports. Normal people think all racers are crazy. Folks who race sedans think people in open-wheel cars are nuts. They all think motoracers are absolutely off theirs meds. But everyone agrees who are absolutely craziest people in racing - rally racers."
Brne Samurai
Cordobica
Sr. Member

Auto: SEAT CORDOBA SAMURAI

SEAT SAMURAI XXX

« Odgovor #27 na: Siječanj 18, 2008, 03:35:39 »

za popizdit kakvi autići!!!
Evidentirano

Str: 1 [2]   Gore
Ispis
Skoči na: