plastikman
Ja sam pjesnik iz Ličkoga kraja...moja inspiracija dolazi iz jaja...
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI-Cupra wanabe
|
 |
« na: Listopad 27, 2007, 07:49:33 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
plastikman
Hero Member

|
 |
« Odgovor #2 na: Listopad 27, 2007, 07:56:52 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
plastikman
Hero Member

|
 |
« Odgovor #4 na: Listopad 27, 2007, 08:04:09 » |
|
uuuuuuuuu steta... da je koji takav, neka veca radionica i puno puno vremena za srediti ga  Kakva radionica...imam ja garau 8x6m praznu...tamo ga bubnut i vikendom na seanse mirglanja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Gmajna
Hero Member

Auto: Seat Leon
|
 |
« Odgovor #5 na: Listopad 27, 2007, 08:09:23 » |
|
znaci treba ga samo dovuci iz neke pripizdine u americi... ima ovdje u osijeku jedan stari mustang... odlicno sredjen, zvuk...ma najezim se
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bubby
Gost
|
 |
« Odgovor #6 na: Listopad 28, 2007, 11:10:31 » |
|
alosno al istinito da takvi auti propadaju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
plastikman
Hero Member

|
 |
« Odgovor #8 na: Listopad 29, 2007, 08:06:25 » |
|
ajme i ja sam veliki ljubitelj americkih muscle auta....to treba dovest kod nas i sredit i ici sa tim na 402....  Kakav 402...pimp and shine...jebal te zec bil bi veći crnac od naeg Blekice
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Juka D.E.Sc.
Sr. Member

Auto: Fabia vRS
|
 |
« Odgovor #9 na: Listopad 29, 2007, 10:17:25 » |
|
wow... ove slike na pocektu, u sumi, jednom rijecju: sablasno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
foggy_du
Hero Member

Auto: Mazda 3 sedan
|
 |
« Odgovor #10 na: Listopad 30, 2007, 11:36:32 » |
|
camaro '67,big block, mehanički kompresor i holley...crni, kromirane felgie i branike...  naao bio jednog pored omia, ali je nestao... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
There's a hierarchy of insanity in motor sports. Normal people think all racers are crazy. Folks who race sedans think people in open-wheel cars are nuts. They all think motoracers are absolutely off theirs meds. But everyone agrees who are absolutely craziest people in racing - rally racers."
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40
Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #11 na: Listopad 30, 2007, 01:27:10 » |
|
camaro '67,big block, mehanički kompresor i holley...crni, kromirane felgie i branike... I JA BI TAK NEKAJ!!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
foggy_du
Hero Member

|
 |
« Odgovor #12 na: Listopad 30, 2007, 02:33:54 » |
|
bio je taj jedan pored omia, leao na istom mjestu par godina, a kad sam se napokon odlučio, auić nestao... vjerovatno bi se dalo naći, a i te stare se da uvesti bez problema, za old timere je homologacija no frx...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
There's a hierarchy of insanity in motor sports. Normal people think all racers are crazy. Folks who race sedans think people in open-wheel cars are nuts. They all think motoracers are absolutely off theirs meds. But everyone agrees who are absolutely craziest people in racing - rally racers."
|
|
|
Black
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI
|
 |
« Odgovor #13 na: Listopad 31, 2007, 08:51:00 » |
|
Vjerovali ili ne ima ovakvih pila i po naim krajevima, stari kenjci to čuvaju cjeli ivot taro da će ih obnoviti (to se nikad ne dogodi), a kad netko vidi i hoće kupiti i renovirati nema tih novaca za koje bi prodali...Već sam podosta takvih slučajeva čuo, tuno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lovrek
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI
|
 |
« Odgovor #14 na: Listopad 31, 2007, 09:35:41 » |
|
ima takvih par pila u onoj zgradi kaj je izgradjena na pola, na bologni kod onog semafora izmedju semafora za vrapce i semafora za ponikve... hebiga, ne znam bolje objasnit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
neen
Hero Member

Auto: Seat Leon
|
 |
« Odgovor #15 na: Listopad 31, 2007, 10:44:20 » |
|
alosno al istinito da takvi auti propadaju  istina... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
zabranjeno oglaavanje u potpisu
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #16 na: Listopad 31, 2007, 11:09:37 » |
|
ima takvih par pila u onoj zgradi kaj je izgradjena na pola, na bologni kod onog semafora izmedju semafora za vrapce i semafora za ponikve... hebiga, ne znam bolje objasnit
Preko puta zeljeznicke stanice Stenjevac. Ali taj tip te Mustange sredjuje i prodaje...Ali jebeno cepa! Magarac hoce za Mustanga 20 kilji jureka. Nije normalan. Onaj crveni kaj je bio na autoshowu prosli puta se prodaje za 18. tk Al gle ovo...nije normalno. Skinuo sa T-portala Dečki iz Weinecka su, naime, u dobro nam poznatu preradu AC Cobre smjestili, pazite sad ovo, 12,9 litara zapremine motora V8. Da, dobro ste pročitali. U Weinecku se s pravom hvale kako im je namjera pokazati vlasnicima superautomobila kao to su Lamborghini, Ferrari ili Koenigsegg to zapravo proputaju. Čitava asija izvedena je od aluminija i titana kako bi se osigurala adekvatna sigurnost i torzijska čvrstoća, uz minimalni udjel u masi vozila. Automobil ima svega 990 kilograma, to obzirom na snagu koja iznosi 1.100 KS daje specifični omjer od 0,9 kg/KS. Primjera radi najjači motocikli imaju omjer od jednok kilograma po konjskoj snazi. Samo okretanje ključa i paljenje ovog monstruma povući će pola litre goriva u ultrasofisticirani karburator. Dok se neki proizvođači superautomobila hvale kako su njihovi automobili postigli iznimno visoku razinu sofisticiranosti i praktičnosti te uporabljivost u svakodnevnim uvjetima, u Weineru se ne ustručavaju priznati kako paljenje motora ujedno označava zavretak bilo kakve konverzacije. Motor je toliko zagluujuće glasan, da je nemoguće razgovarati, a taman i da moete, to ne bi bila najpametnija ideja jer ova prokletinja do stotke stie u manje od dvije (!) sekunde, pa vam je potrebna sva koncentracija. S mjesta do 200 km/h Cobra će stići za 4,9 sekundi, do 300 km/h za deset, a maksimalna brzina nije poznata obzirom da spomenuto testiranje nije provedeno. Kao u svakom pravom sportskom automobilu, snaga se prenosi na stranje kotače, a za kvalitetnu trakciju i osiguravanje to boljeg prijenosa u Weinecku su se odlučili za diferencijal sa 75-postotnim ograničenim proklizavanjem. Najkompleksnija zadaća bila je osigurati adekvatnu mjenjačku kutiju koja bi bila sposobna svakodnevno se obračunavati s nevjerojatnim količinama snage i okretnog momenta. Weineck naime razvija 1.760 Nm okretnog momenta već od 1.500 o/min. Ovako visoke razine momenta imaju samo bolidi Formule 1, a njihovi mjenjači koriste se samo za jednu utrku, dok je Weineck zamiljen kao vie-manje konvencionalan automobil. Mjenjač je stoga četverostupanjski, navodno sposoban podnijeti do 2.000 Nm momenta. Crvena zona sumraka na obrtomjeru je gravirana i limitatorom ograničena na 8.000 okretaja. Ipak vozač brzine mora mijenjati već na 7.000 (gdje je i maksimalna snaga) jer se motor vrti bre nego to obrtomjer moe pratiti, pa je stotinka sekunde kasnije dovoljna za blokadu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #17 na: Listopad 31, 2007, 11:22:43 » |
|
evo mlo bolja slika makine
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Leo
Hero Member

Auto: Seat Leon 1.6
|
 |
« Odgovor #18 na: Studeni 01, 2007, 01:08:02 » |
|
ajme i ja sam veliki ljubitelj americkih muscle auta....to treba dovest kod nas i sredit i ici sa tim na 402....  Kakav 402...pimp and shine...jebal te zec bil bi veći crnac od naeg Blekice me nema veceg gusta nego sa takvim strojevima gazit one vipercice,corvete i takve stvari sta dolaze na race.... :hello2:a i bio bi glavna faca 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Skec
Gost
|
 |
« Odgovor #19 na: Studeni 01, 2007, 10:55:36 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
plastikman
Hero Member

|
 |
« Odgovor #20 na: Studeni 02, 2007, 06:15:47 » |
|
ajme i ja sam veliki ljubitelj americkih muscle auta....to treba dovest kod nas i sredit i ici sa tim na 402....  Kakav 402...pimp and shine...jebal te zec bil bi veći crnac od naeg Blekice me nema veceg gusta nego sa takvim strojevima gazit one vipercice,corvete i takve stvari sta dolaze na race.... :hello2:a i bio bi glavna faca  Pa za to ti netreba ovakvo čudo...Rogi je ove godine dobio s bimerom Vipera
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
turbo
Hero Member

Auto: SEAT LEON
|
 |
« Odgovor #21 na: Studeni 03, 2007, 02:30:50 » |
|
pa nije sve tako crno evo narucite!!!!!????????? http://www.cars-on-line.com/prostreet.htmlnazalost nemogu postavit link
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....
|
 |
« Odgovor #23 na: Studeni 14, 2007, 10:31:02 » |
|
Da nas malo podsjetim. kol'ko taj benzina moze popiti  nebi se bas vozili (s obzirom na cijenu benzina) al bi bilo gust osjetiti kak guzica plese po cesti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
foggy_du
Hero Member

|
 |
« Odgovor #24 na: Studeni 23, 2007, 12:39:39 » |
|
lijepa kola...ali boja je malko....federska....  da ih se naći jako jeftino u americi,uvoz old timera nema zahtjevnu homologaciju,samo da nije ukraden...a kad ga uveze, mata radi svata!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|