Veljača 07, 2012, 02:09:38
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1] 2   Dolje
Ispis
Autor Tema: Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeee  (Posjeta: 1684 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
plastikman
Ja sam pjesnik iz Ličkoga kraja...moja inspiracija dolazi iz jaja...
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI-Cupra wanabe

« na: Listopad 27, 2007, 07:49:33 »

Kao što neki znaju ja volim Američka kola...naravno ne sva već sttara muscle kolica...

A kad ovo vidim  crybaby2 crybaby2 crybaby2 crybaby2 crybaby2 crybaby2 crybaby2

http://images.google.hr/imgres?imgu...l%3Dhr%26sa%3DN
Evidentirano

Gmajna
Hero Member

Auto: Seat Leon

« Odgovor #1 na: Listopad 27, 2007, 07:54:09 »

Kao što neki znaju ja volim Američka kola...naravno ne sva već sttara muscle kolica...

kliknem na link ali nema nikakve slike  dontknow
Evidentirano
plastikman
Hero Member

« Odgovor #2 na: Listopad 27, 2007, 07:56:52 »

http://images.google.hr/imgres?imgurl=http://www.moparts.org/moparts/picture/yards/5/734dodgeCHARgerSE2aH.jpg&imgrefurl=http://www.moparts.org/moparts/picture/yards/index2.html&h=856&w=1213&sz=115&hl=hr&start=288&um=1&tbnid=twZEgu2kwyLeAM:&tbnh=106&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Ddodge%2Bcharger%26start%3D280%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dhr%26sa%3DN
Evidentirano

Gmajna
Hero Member

« Odgovor #3 na: Listopad 27, 2007, 07:58:56 »

uuuuuuuuu steta... da je koji takav, neka veca radionica i puno puno vremena za srediti ga  love10
Evidentirano
plastikman
Hero Member

« Odgovor #4 na: Listopad 27, 2007, 08:04:09 »

uuuuuuuuu steta... da je koji takav, neka veca radionica i puno puno vremena za srediti ga  love10

Kakva radionica...imam ja garažu 8x6m praznu...tamo ga bubnut i vikendom na seanse šmirglanja
Evidentirano

Gmajna
Hero Member

« Odgovor #5 na: Listopad 27, 2007, 08:09:23 »

znaci treba ga samo dovuci iz neke pripizdine u americi... ima ovdje u osijeku jedan stari mustang... odlicno sredjen, zvuk...ma najezim se
Evidentirano
Bubby
Gost
« Odgovor #6 na: Listopad 28, 2007, 11:10:31 »

žalosno al istinito da takvi auti propadaju crybaby2
Evidentirano
Leo
Hero Member

Auto: Seat Leon 1.6

« Odgovor #7 na: Listopad 29, 2007, 02:10:06 »

ajme i ja sam veliki ljubitelj americkih muscle auta....to treba dovest kod nas i sredit i ici sa tim na 402....
Evidentirano
plastikman
Hero Member

« Odgovor #8 na: Listopad 29, 2007, 08:06:25 »

ajme i ja sam veliki ljubitelj americkih muscle auta....to treba dovest kod nas i sredit i ici sa tim na 402....

Kakav 402...pimp and shine...jebal te zec bil bi veći crnac od našeg Blekice
Evidentirano

Juka D.E.Sc.
Sr. Member

Auto: Fabia vRS

« Odgovor #9 na: Listopad 29, 2007, 10:17:25 »

wow... ove slike na pocektu, u sumi, jednom rijecju: sablasno.
Evidentirano

Oni slabijeg duha, neka ne klikaju slijedeći link, posljedice mogu biti... iznimno ugodne http://tinyurl.com/y9xebuw
foggy_du
Hero Member

Auto: Mazda 3 sedan

« Odgovor #10 na: Listopad 30, 2007, 11:36:32 »

camaro '67,big block, mehanički kompresor i holley...crni, kromirane felgie i branike...
 crybaby2
našao bio jednog pored omiša, ali je nestao...
 crybaby2
Evidentirano

There's a hierarchy of insanity in motor sports. Normal people think all racers are crazy. Folks who race sedans think people in open-wheel cars are nuts. They all think motoracers are absolutely off theirs meds. But everyone agrees who are absolutely craziest people in racing - rally racers."
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40

Zovu me i kustos .....

« Odgovor #11 na: Listopad 30, 2007, 01:27:10 »

camaro '67,big block, mehanički kompresor i holley...crni, kromirane felgie i branike...

I JA BI TAK NEKAJ!!!!!!!!!!! 
Evidentirano

foggy_du
Hero Member

« Odgovor #12 na: Listopad 30, 2007, 02:33:54 »

bio je taj jedan pored omiša, ležao na istom mjestu par godina, a kad sam se napokon odlučio, auić nestao...
vjerovatno bi se dalo naći, a i te stare se da uvesti bez problema, za old timere je homologacija no frx...
Evidentirano

There's a hierarchy of insanity in motor sports. Normal people think all racers are crazy. Folks who race sedans think people in open-wheel cars are nuts. They all think motoracers are absolutely off theirs meds. But everyone agrees who are absolutely craziest people in racing - rally racers."
Black
Hero Member

Auto: Seat Leon FR TDI

« Odgovor #13 na: Listopad 31, 2007, 08:51:00 »

Vjerovali ili ne ima ovakvih pila i po našim krajevima, stari kenjci to čuvaju cjeli život štaro da će ih obnoviti (što se nikad ne dogodi), a kad netko vidi i hoće kupiti i renovirati nema tih novaca za koje bi prodali...Već sam podosta takvih slučajeva čuo, tužno
Evidentirano
lovrek
Hero Member

Auto: Seat Leon 2.0 TDI

« Odgovor #14 na: Listopad 31, 2007, 09:35:41 »

ima takvih par pila u onoj zgradi kaj je izgradjena na pola, na bologni kod onog semafora izmedju semafora za vrapce i semafora za ponikve... hebiga, ne znam bolje objasnit
Evidentirano
neen
Hero Member

« Odgovor #15 na: Listopad 31, 2007, 10:44:20 »

žalosno al istinito da takvi auti propadaju crybaby2

istina... 
Evidentirano

zabranjeno oglašavanje u potpisu
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....

« Odgovor #16 na: Listopad 31, 2007, 11:09:37 »

ima takvih par pila u onoj zgradi kaj je izgradjena na pola, na bologni kod onog semafora izmedju semafora za vrapce i semafora za ponikve... hebiga, ne znam bolje objasnit

Preko puta zeljeznicke stanice Stenjevac. Ali taj tip te Mustange sredjuje i prodaje...Ali jebeno cepa! Magarac hoce za Mustanga 20 kilji jureka. Nije normalan. Onaj crveni kaj je bio na autoshowu prosli puta se prodaje za 18. tk€

Al gle ovo...nije normalno. Skinuo sa T-portala

Dečki iz Weinecka su, naime, u dobro nam poznatu preradu AC Cobre smjestili, pazite sad ovo, 12,9 litara zapremine motora V8. Da, dobro ste pročitali. U Weinecku se s pravom hvale kako im je namjera pokazati vlasnicima superautomobila kao što su Lamborghini, Ferrari ili Koenigsegg što zapravo propuštaju.

Čitava šasija izvedena je od aluminija i titana kako bi se osigurala adekvatna sigurnost i torzijska čvrstoća, uz minimalni udjel u masi vozila. Automobil ima svega 990 kilograma, što obzirom na snagu koja iznosi 1.100 KS daje specifični omjer od 0,9 kg/KS. Primjera radi najjači motocikli imaju omjer od jednok kilograma po konjskoj snazi. Samo okretanje ključa i paljenje ovog monstruma povući će pola litre goriva u ultrasofisticirani karburator.

Dok se neki proizvođači superautomobila hvale kako su njihovi automobili postigli iznimno visoku razinu sofisticiranosti i praktičnosti te uporabljivost u svakodnevnim uvjetima, u Weineru se ne ustručavaju priznati kako paljenje motora ujedno označava završetak bilo kakve konverzacije.

Motor je toliko zaglušujuće glasan, da je nemoguće razgovarati, a taman i da možete, to ne bi bila najpametnija ideja jer ova prokletinja do stotke stiže u manje od dvije (!) sekunde, pa vam je potrebna sva koncentracija. S mjesta do 200 km/h Cobra će stići za 4,9 sekundi, do 300 km/h za deset, a maksimalna brzina nije poznata obzirom da spomenuto testiranje nije provedeno.

Kao u svakom pravom sportskom automobilu, snaga se prenosi na stražnje kotače, a za kvalitetnu trakciju i osiguravanje što boljeg prijenosa u Weinecku su se odlučili za diferencijal sa 75-postotnim ograničenim proklizavanjem. Najkompleksnija zadaća bila je osigurati adekvatnu mjenjačku kutiju koja bi bila sposobna svakodnevno se obračunavati s nevjerojatnim količinama snage i okretnog momenta. Weineck naime razvija 1.760 Nm okretnog momenta već od 1.500 o/min.

Ovako visoke razine momenta imaju samo bolidi Formule 1, a njihovi mjenjači koriste se samo za jednu utrku, dok je Weineck zamišljen kao više-manje konvencionalan automobil. Mjenjač je stoga četverostupanjski, navodno sposoban podnijeti do 2.000 Nm momenta. Crvena zona sumraka na obrtomjeru je gravirana i limitatorom ograničena na 8.000 okretaja. Ipak vozač brzine mora mijenjati već na 7.000 (gdje je i maksimalna snaga) jer se motor vrti brže nego što obrtomjer može pratiti, pa je stotinka sekunde kasnije dovoljna za blokadu.

Evidentirano

đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....

« Odgovor #17 na: Listopad 31, 2007, 11:22:43 »

evo mlo bolja slika makine
Evidentirano

Leo
Hero Member

Auto: Seat Leon 1.6

« Odgovor #18 na: Studeni 01, 2007, 01:08:02 »

me nema veceg gusta nego sa takvim strojevima gazit one vipercice,corvete i takve stvari sta dolaze na race.... :hello2:a i bio bi glavna faca
Evidentirano
Skec
Gost
« Odgovor #19 na: Studeni 01, 2007, 10:55:36 »

BangHead

Evidentirano
plastikman
Hero Member

« Odgovor #20 na: Studeni 02, 2007, 06:15:47 »

me nema veceg gusta nego sa takvim strojevima gazit one vipercice,corvete i takve stvari sta dolaze na race.... :hello2:a i bio bi glavna faca

Pa za to ti netreba ovakvo čudo...Rogi je ove godine dobio s bimerom Vipera
Evidentirano

turbo
Hero Member

Auto: SEAT LEON

« Odgovor #21 na: Studeni 03, 2007, 02:30:50 »

pa nije sve tako crno evo narucite!!!!!?????????
http://www.cars-on-line.com/prostreet.html
nazalost nemogu postavit link
Evidentirano
Gmajna
Hero Member

« Odgovor #22 na: Studeni 03, 2007, 07:55:42 »

pa nije sve tako crno evo narucite!!!!!?????????
http://www.cars-on-line.com/prostreet.html
nazalost nemogu postavit link

cijene su im...hm...jako povoljne.... 
Evidentirano
đuro
Global Moderator
Hero Member

Zovu me i kustos .....

« Odgovor #23 na: Studeni 14, 2007, 10:31:02 »

Da nas malo podsjetim. kol'ko taj benzina moze popiti  nebi se bas vozili (s obzirom na cijenu benzina) al bi bilo gust osjetiti kak guzica plese po  cesti 
Evidentirano

foggy_du
Hero Member

« Odgovor #24 na: Studeni 23, 2007, 12:39:39 »

lijepa kola...ali boja je malko....federska....
da ih se naći jako jeftino u americi,uvoz old timera nema zahtjevnu homologaciju,samo da nije ukraden...a kad ga uvezeš, mašta radi svašta!!!
Evidentirano

Str: [1] 2   Gore
Ispis
Skoči na: