Svibanj 23, 2012, 02:23:27
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Moto adrenalin u Kozarevcu  (Posjeta: 813 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Mrki_Zd
Gost
« na: Lipanj 08, 2007, 10:14:30 »

Preko 30 metara dugačak troskok, preko 20 metara dugačak ciljni stol, dva troskoka jedan iza drugoga po 15 metara... Sve su to noviteti koji su napravljeni samo par dana prije motocross utrke u Kozarevcu, mjestu pokraj Kloštra Podravskog, na stazi obitelji Karas.

Nije ni potrebno naglašavati koliko su truda uložili da se pripremi takva staza koja na najužem dijelu ima velikih 8 metara, što u potpunosti zadovoljava sve uvjete i propise motrocross staze na kojima se odvijaju utrke. Gos.Karas napominje da su mu od velike pomoći bili sponzori kao što su grad odnosno općina, poduzeće za obavljanje iskopa, motel Zlatni Klas i ostali koji su sudjelovali u organizaciji ove utrke. Noviteti na stazi dali su razmišljati i iskusnim vozačima u A ligi, a B ligaši se uglavnom nisu toliko zamarali, jer preko svih tih skokova jednostavno se može i polako.

Naravno, ne svi, jer Ivica Hukman je skoro sve to preskočio već u trećem krugu treninga, na opće veselje svih koji su gledali, ali za njega to nije ni čudno, za njega su skokovi najlakši dio utrke, svaka čast Hukman! Na utrci u MXT3 klasi je Hukman apsolutno dominirao, a sa ostvarenim vremenom kruga bez problema može postartati u A ligi.

U MXT2 klasi ponovo je pobjedio Panđič koji je ove godine jednostavno nedostižan u svojoj klasi, odlično pripremljen mladi vozač iz utrke u utrku pobjeđuje. Uz njega treba napomenuti da je Dominik Tešić ponovo odvozio vrhunski ispred Željka Brundića koji je zauzeo treće mjesto. U A ligi nema iznenađenja, Šipeku, Leljaku i Goričkom zasada nema realnog suparnika, no borba za ostale pozicije također je vrlo intersantna, a ostale rezultate pogledajte u prilogu.

U drugoj vožnji Goričkom je puknuo lanac, što je uzrokovalo njegovo odustajanje! Vrijeme je također išlo u prilog organizatorima, idealna vlažnost staze, puno gledatelja i najvažnije sve je prošlo bez neke veće ozljede! Poslje utrke svi su se mogli zabaviti uz živu muziku u šatoru, uz jelo i piće!

Tako je prošla još jedna utrka na Karasovom brijegu!

Evidentirano
Bunch
Gost
« Odgovor #1 na: Lipanj 09, 2007, 04:09:06 »

Si ti jedini moto fan na ovom forumi ili se meni čini? 
Evidentirano
Mrki_Zd
Gost
« Odgovor #2 na: Lipanj 09, 2007, 08:24:01 »

Si ti jedini moto fan na ovom forumi ili se meni čini? 

neam pojma... ja to uredno stavim na kojem god sam forumu pa ko voli nek izvoli.
ako kome smeta neka miče pa neću više  thumbsup
Evidentirano
zet-jaro
The jebalec
Administrator
Hero Member

« Odgovor #3 na: Lipanj 10, 2007, 02:35:56 »

sve to lijepo divno krasno al mozda bi bilo super kad bi stavljao najave takvih događanja... recimo Gordan sa foruma bi ziher posjecivo takva događanja al uvijek vidi ovak izvjestaj... ak me shvacas kaj ocu rec... on je isto moto-fan
Evidentirano

soso: "bus dosel sutra u VG?"
ja: "pa mogo bi ak mi isfurate neku mehanicarsku propusnicu..."
soso: "aj aj bus dobil nekaj"
ja: "ja bum drzal šelne"
soso: "e super, onda si u timu!"
Mrki_Zd
Gost
« Odgovor #4 na: Lipanj 10, 2007, 10:00:07 »

sve to lijepo divno krasno al mozda bi bilo super kad bi stavljao najave takvih događanja... recimo Gordan sa foruma bi ziher posjecivo takva događanja al uvijek vidi ovak izvjestaj... ak me shvacas kaj ocu rec... on je isto moto-fan

ok. onda ću kalendar sad staviti
Evidentirano
Bunch
Gost
« Odgovor #5 na: Lipanj 10, 2007, 11:34:28 »

Ma sve super, htio sam ti samo reći da sam i ja! 
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na: