Svibanj 22, 2012, 12:07:24
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Altea 1.6 benzin veliki servis  (Posjeta: 372 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kraftwerk
Jr. Member
**

Auto: altea

« na: Veljača 05, 2012, 11:23:38 »

bok društvo!
evo nakon duuugo vremena se javljam...hvala moderatorima i adminima na tehničkoj pomoći!
kako stoji u naslovu čeka me veliki servis na altei 1.6 iz 2007 godine. prešla je 93 tkm. zanima me što uključuje taj servis od dijelova, te imate li iskustava sa servisima, cijenama i slično....tnx
Evidentirano
sime-st
Sr. Member

Auto: seat leon

« Odgovor #1 na: Veljača 05, 2012, 02:10:21 »

Evo ja ću ga radit za mjesec dana isto.
Znači: ulje,uljni filter.zračni filter,filter peludi(kabine), kočnice(pakne,diskovi),kočiono ulje,zupčasti remen (komplet: remen,zatezač,vodena pumpa).
Ako si redovito radio servise,onda si na 60tkm mjenjao kompletne kočnice,onda možda i ne trebaš sad dirati kočnice,zavisi koliko su potrošene.
Pumpu vode,obavezno uzmi original. u zubaku imaš neku šemu zamjene,znači doneseš svoju staru i dobiješ novu originalnu za cijenu koliko dođe neka "žmnj" zamjenska!
Evidentirano
kraftwerk
Jr. Member
**

Auto: altea

« Odgovor #2 na: Veljača 05, 2012, 07:32:39 »

Hvala, u biti zanima me ovaj dio zupčasti remen i te stvari...ostalo je izmjenjeno
Evidentirano
tomovuru
Jr. Member
**

Auto: Seat Altea XL 1.6 MPI LPG

« Odgovor #3 na: Ožujak 01, 2012, 07:37:23 »

Jesi bio na servisu? Mene je krajem 2011. zamjena remena i pumpe u Zubaku koštala oko 2.500kn.
Evidentirano
Tony
Hero Member

Auto: Seat Altea 1.9 tdi

« Odgovor #4 na: Ožujak 01, 2012, 09:21:26 »

Evo ja ću ga radit za mjesec dana isto.
Znači: ulje,uljni filter.zračni filter,filter peludi(kabine), kočnice(pakne,diskovi),kočiono ulje,zupčasti remen (komplet: remen,zatezač,vodena pumpa).
Ako si redovito radio servise,onda si na 60tkm mjenjao kompletne kočnice,onda možda i ne trebaš sad dirati kočnice,zavisi koliko su potrošene.
Pumpu vode,obavezno uzmi original. u zubaku imaš neku šemu zamjene,znači doneseš svoju staru i dobiješ novu originalnu za cijenu koliko dođe neka "žmnj" zamjenska!

šta si ti radio sa autom kad si na 60 tkm mjenjao kompletne kočnice?
Evidentirano

Sociedad Española de Automóbiles de Turismo
sime-st
Sr. Member

Auto: seat leon

« Odgovor #5 na: Ožujak 01, 2012, 09:47:45 »

Pod kompletne kočnice mislim sve pakne i kočionu tekučinu (ulje),diskove nisam mjenjao na 60 tkm.
o.k. možda se nisam dobro izrazio,da sam mjenjao i diskove onda bi to bilo kompletno...mea culpa notworthy
A ono sve što sam napisao se odnosi na servis na 90 tkm.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na: