Brzy007
Full Member

Auto: Seat Ibiza
|
 |
« na: SijeÄanj 15, 2012, 12:12:29 » |
|
Ukradena 3 Seata u 2 dana u Zagrebu pa odlucih svoj nekako zastit  Koja je najbolja zastita od krede? mehanicka? elektronicka? i gdje ugradit? preporuke?? Hvala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ivan_t
Hero Member

Auto: Seat Leon M1
|
 |
« Odgovor #1 na: SijeÄanj 15, 2012, 01:06:50 » |
|
GPS lokator u auto staviti...i drzati auto doma u garazi
sve ostalo se razvali samo tako, dignu auto u neki kamion ili provale... i sta ti ja znam sta sve ne...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Daky
Full Member

Auto: Seat Ibiza 1.4 16v + LPG
|
 |
« Odgovor #2 na: SijeÄanj 15, 2012, 08:28:04 » |
|
Bilo kakva zaÅ¡tita je bolja od nikakve, lopovi ne kradu aute zbog izazova, već zbog zarade, tako da će prvo ukrasti auto koji je najmanje zaÅ¡tićen, osim skupih alarma super stvar su skriveni prekidaÄi koji blokiraju paljenje i iznenaÄ‘enje su za lopova jer nije neÅ¡to Å¡to je tipski i na Å¡to se lopov može pripremiti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mm
Jr. Member

Auto: Ibiza 6l 1.9 tdi 100+
|
 |
« Odgovor #3 na: SijeÄanj 15, 2012, 08:42:36 » |
|
nije losa stvar da se napravi prekid struje na pumpi goriva na rezervaru, pravo iznenadjenje za lopova, auto krene i stane 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tomo
Hero Member

Auto: Ibiza 1.6 16V sport
|
 |
« Odgovor #4 na: SijeÄanj 15, 2012, 03:45:11 » |
|
A ona mehaniÄka zaÅ¡tita na mjenjaÄu? Dok se mjejaÄ ne otkljuÄa zaboravi vožnju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Tom
Hero Member

Auto: Leon 1,9 TDI
|
 |
« Odgovor #5 na: SijeÄanj 15, 2012, 06:08:58 » |
|
Mislim da nema 100 % prave ili sigurne zaštite
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: SijeÄanj 15, 2012, 06:12:50 od Tom »
|
Evidentirano
|
izgled...  ide...  a potrošnja... 
|
|
|
damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

Auto: Leon2 styl. 1.9TDI, Ibiza 6L 1.4 16v
|
 |
« Odgovor #6 na: SijeÄanj 15, 2012, 06:31:57 » |
|
A ona mehaniÄka zaÅ¡tita na mjenjaÄu? Dok se mjejaÄ ne otkljuÄa zaboravi vožnju.
mogu ga dici i odslepati... inace da, multilock je prava stvar.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tomo
Hero Member

Auto: Ibiza 1.6 16V sport
|
 |
« Odgovor #7 na: SijeÄanj 15, 2012, 06:54:10 » |
|
A taj multilock+ GPS lokator, pa ako ga i digne bar se zna otprike gdje je  Ako netko zna, koliko otprilike to košta?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Daky
Full Member

|
 |
« Odgovor #8 na: SijeÄanj 15, 2012, 07:27:15 » |
|
za multilock pogotovo za starije modele Äuo sam da ih otvaraju bez problema, a za GPS lokator znam da ga rjeÅ¡avaju sa jammerom (spravica za ometanje mobitela). s jamerom u džepu sjedne u auto i lokator je beskoristan, navodno lopovima najviÅ¡e problema zadaju kvalitetni alarmi i skriveni prekidaÄi, naravno apsolutna zaÅ¡tita ne postoji 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Tom
Hero Member

Auto: Leon 1,9 TDI
|
 |
« Odgovor #9 na: SijeÄanj 15, 2012, 08:10:15 » |
|
Najbolje kaj sam do sad videl je da se montira klasiÄni prekidaÄ on/off na + žicu koja ide u ECU. Nema Å¡anse da upali, a opet ga mogu odvuć
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
izgled...  ide...  a potrošnja... 
|
|
|
Brzy007
Full Member

Auto: Seat Ibiza
|
 |
« Odgovor #10 na: SijeÄanj 15, 2012, 08:26:01 » |
|
Hvala. Jel zna ko kakve su cijene? okvirno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Daky
Full Member

|
 |
« Odgovor #11 na: SijeÄanj 15, 2012, 08:53:54 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
IbizaSA
...da nisam bosanac ne znam sta bih bio...
Jr. Member

Auto: Seat Ibiza 1.9 SDI
SEAT is the limit:)
|
 |
« Odgovor #12 na: SijeÄanj 23, 2012, 08:35:34 » |
|
Dodjes u SA, meni se javis...odvedem te u firmu koja ti 100% sigurno pravi brave za zakljucavanje volana i pred tobom ce ti pokazati da se ne mogu busiti, cupati niti sta drugo jer je na letvi volana....tako da nema onih fazona iscupa tvoj volan zajedno sa lavljom kandzom, stavi svoj novi volan i vozi misko...nema nikakvih problema kasnije volan normalno radi ako ti je to briga, ja ga imao na svim svojim i porodicnim autima do sad (Audi A4, Seat Ibiza, Skoda Octavia, VW Tiguan)...nije jeftin ali je jeftiniji nego da ti odvezu automobil...jos nesto imaju posebnu bravu i kljuceve tako da lopovi ta auta u SA zaobilaze u sirokom krugu jer ga ne mogu odvuci...sad naravno ostaje opcija da ga digne na slep i odveze al to je malo vjerovatno...uglavnom ako si zainteresovan javi se...kosta oko 225-250Eura i do sad niko nikad nije ukrao auto kao sto je recimo slucaj sa Zederom (kod mene na poslu kolegi), Mul-t-lockom (raspadne se ko ledenica), lavlja kandza (mogu je iscupati kod novih auta radi aluminijumskog sarafa nekog-iako na starim Golfovima 2 super funkcionise)... Nemojte misliti da radim za njih, al kad zivis u gradu gdje dnevno ode 10tine auta nepovratno prema manjem entitetu, pa onda dalje ko zna gdje sve se naucis i raspitas...iskreno ovo uvijek preporucujem jer sam prezadovoljan stvarno i hvala Bogu do sada nikad nista...ta mehanicka zastita i jos neka elektronska i mirno spavas zasigurno...ako mi u SA mirno spavamo sigurno ces i ti u HR:):) Pozzz 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
..kada zivotinje imitiraju ljude to je basna. Kad ljudi imitiraju zivotinje to je Bosna.. ..4 miliona ljudi imaju srecu da zive u BiH, ostali nemaju tu srecu, al imaju sve ostalo.. 
|
|
|
|