Svibanj 22, 2012, 11:19:53
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: VAŽNO - Leon P1 - zamjena bobina u ovlastenom servisu - AKCIJA  (Posjeta: 284 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Stjepan
Jr. Member
**

Auto: Seat Leon

« na: Siječanj 12, 2012, 03:03:16 »

Dakle,

za sve koji ne znaju, traje akcija zamjena bobina na leonu P1, konkretno, mijenjali su mi sve na cupri iz 2007 i fr-u isto iz 2007. Šute i naprave samo ako ih se pita!!  

mislim.. super ti je naslov topica (Leon 1P) to nista ne govori..  svejedno hvala na obavjesti
« Zadnja izmjena: Siječanj 12, 2012, 03:30:44 od 13snc » Evidentirano
MKmarino
Hero Member

Auto: Leon FR TFSI

« Odgovor #1 na: Siječanj 12, 2012, 03:31:39 »

To traje u cijelom vag koncernu koliko ja znam, samo je kod audia i vw-a krenilo ranije. Ja svratio u pia split i sami mi rekli i promjenili bez da sam im ja ista spominja. Inace sam vec neko vrijeme na stranim forumima citao za to ali sam mislia da mi necemo u hrvatskoj sa seatom lako na red. Provjere samo sifru dali su to te( da nisu vec promjenjene) i ako nisu idu sve nove. Mislim da se veze i za vise motora makar ne znam tocno koji su kod seata. Nisam vec pisao o ovome jer sam mislio da ce svi bit upozoreni kad dodju na servis dali je njihov seat u akciji.
Evidentirano
13snc
13SoNotCool
Global Moderator
Hero Member

Auto: Beverly 250

« Odgovor #2 na: Siječanj 12, 2012, 03:33:35 »

isto bi bio red ako vec uredno servisiras godinama auto u ovlastenom da te obavjeste bez obzira hoces li doc ili neces...
Evidentirano

SeatClubCroatia Promo 1 ¤ @VWTS2007 ¤ @VWTS2008 jubito
 Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na: