Svibanj 22, 2012, 10:50:29
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Problem sa podvozjem  (Posjeta: 339 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Tomeek
Warned
Full Member

Auto: Ibiza 1.4 MPI 2001, Cordoba 1.9 SDI 2001

« na: Prosinac 30, 2011, 10:45:38 »

Muku mučim sa problemom na prednjem trapu Cordobe 2001 godište. Uz spomenuto lupkanje pri smotanom volanu u puno desno i vožnji unatrag( mislim da je netko imao sličan problem tu na forumu) nikako da poštelam prednji trap kako spada. Krenulo je od toga da sam osjetio zanošenje ili otimanje volana u zavojima. Neznam kako da točno opišem taj osjećaj ali kad je zavoju kao da mi želi otkinuti volan iz ruke, kao da ima lufta na kotaču pa on nije stabilan u putanji. Razno razni mehaničari su rekli da je dole sve ok neka idem centrirati trap. I jesam, sve uredno centrirao ali problem se samo smanjio ali ne i nestao stim da sada desni kotač jako puno troši unutarnju stranu gume. Znači ipak nije kako treba centriran.  dontknow
Evidentirano

mm
Jr. Member
**

Auto: Ibiza 6l 1.9 tdi 100+

« Odgovor #1 na: Prosinac 30, 2011, 11:13:04 »

Pogledaj krajnice, jer ako imaju lufta onda ti ni spur nemoze biti dobar, a one su te koje odredjuju pravac kotaca tj.gume, a svi vec znamo ako nije dobar spur da se brzo trose(najcesce) unutarnji rubovi guma
Evidentirano
Tomeek
Warned
Full Member

Auto: Ibiza 1.4 MPI 2001, Cordoba 1.9 SDI 2001

« Odgovor #2 na: Prosinac 30, 2011, 11:15:57 »

Pa i meni je to palo na pamet ali nakon posjeta mehanicaru koji je rekao da je po njemu sve ok ostao mi upitnik....
Evidentirano

mm
Jr. Member
**

Auto: Ibiza 6l 1.9 tdi 100+

« Odgovor #3 na: Prosinac 30, 2011, 11:33:16 »

Ponovo na snimanje spura, al kod nekog drugog majsora, jer ima majstora koji razumiju kvar i zele ga rijesiti, a ima i onih koji taj kvar gledaju samo kroz novac i boli ih dal je problem rijesen ili ne
Evidentirano
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40

Zovu me i kustos .....

« Odgovor #4 na: Prosinac 30, 2011, 12:44:30 »

Ukoliko zelis dobar špur otidji kod Bračuna na Drvinje ali to kak ti pricas da ti se volan "otima" po zavojima zvuci mi ko da je homokineticki krepao (ako se cuje tok tok tok - metalni zvuk). Takodjer pogledaj da li imas lufta u salicama na muldama
Evidentirano

Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na: