Svibanj 22, 2012, 10:39:03
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Sjedišta - pomoć  (Posjeta: 316 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
SSDD
Jr. Member
**

Auto: ibiza sportrider 2007

« na: Prosinac 21, 2011, 10:58:30 »

Pozdrav!

Kao prvo, nemojte mi zamjeriti ali nisam našao temu na forumu koja mi može pomoći oko ovog problema.

Naime, očistio bih oko sjedišta ( vozač suvozač ) prljavštinu koja se skupila. Za to ih trebam izvaditi. Ne znam da li postoji neka poluga ili se trebaju odšarafiti sjedišta van, da bi se to napravilo.

Vozilo je Seat Ibiza 2007 Sportrider, 3 vrata.

Hvala
Evidentirano
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40

Zovu me i kustos .....

« Odgovor #1 na: Prosinac 22, 2011, 08:30:03 »

Ne treba ti nikakva poluga. Ispod sica sa prednje strane na sredini imas 2 zvjezdasta šarafa. Njih odsarafis, podignes prednju stranu sjedista prema gore (tek toliko da predje preko zeljeznog uporista za šarafe) i maknes sjediste prema nazad koliko god ide. kad izadje iz šina dignes sjedalo i izvadis ga iz auta. posao od 2 min po sicu.
Evidentirano

m4r3ck25
Jr. Member
**

Auto: Cordoba 1.4 2005

« Odgovor #2 na: Prosinac 22, 2011, 11:54:01 »

a dali se moze suvozacevo dodatno spustit na cordobi 2005? naime vozacevo ima za namjestat i puno je nize na najnizem polozaju od fiksnog suvozacevog.
Evidentirano
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40

Zovu me i kustos .....

« Odgovor #3 na: Prosinac 22, 2011, 01:28:07 »

koliko znam ne
Evidentirano

Renda
Hero Member

Auto: Seat Ibiza TDI

« Odgovor #4 na: Prosinac 23, 2011, 07:43:20 »

Ne treba ti nikakva poluga. Ispod sica sa prednje strane na sredini imas 2 zvjezdasta šarafa. Njih odsarafis, podignes prednju stranu sjedista prema gore (tek toliko da predje preko zeljeznog uporista za šarafe) i maknes sjediste prema nazad koliko god ide. kad izadje iz šina dignes sjedalo i izvadis ga iz auta. posao od 2 min po sicu.

Đuro tak je na leonima/Golfovima. Na Ibizama su vodilice zašarafljene na prednjem dijelu vodilica i na zadnjem dijelu...

SSDD - klizneš sic natrag, ošarafiš prednje šarafe (po 1 na svakoj vodilici), klizneš sic naprijed i odšarafiš zadnje. Ako nikad nije skidano, računaj da će ići malo teže tj. da su dosta stegnuti šarafi... 
Evidentirano

Seat Ibiza TDI (131+)
SSDD
Jr. Member
**

Auto: ibiza sportrider 2007

« Odgovor #5 na: Prosinac 24, 2011, 12:22:08 »

Hvala dečki na pomoći!! 

moram to očistiit :D
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
Ispis