Svibanj 22, 2012, 10:33:49
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Ventilacija čudan zvuk, Leon mk2. 07'  (Posjeta: 567 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
tsore
Jr. Member
**

Auto: Seat Leon 07'

« na: Prosinac 20, 2011, 01:25:16 »

Zadnje vrijeme mi se na automatskoj klimi čudno čuje ventilacija, kao da je ventilator glasan, onako nekako kao da turira i to na manjim brzinama, recimo na 2 ili 3 crtice, mislim na jačinu puhanja. da li je netko imao problema s tim? razmišljam da bi možda moglo biti lišće... Ili se sprema krepat. 
Evidentirano
drazen991
Hero Member

Auto: TDI Power

« Odgovor #1 na: Prosinac 20, 2011, 02:34:42 »

Kada si zadnji puta mijenjao filter kabine?
Evidentirano

sime-st
Sr. Member

Auto: seat leon

« Odgovor #2 na: Prosinac 20, 2011, 05:48:47 »

i meni se tako čuje,ali samo po niskim temperaturama,kada je sunčano i toplo onda ništa. čuje se samo u kada okrenem na 1. Na 2,3 i 4 se ne čuje ništa,a mijenjam filter svakih 15 tkm,pa i mene zanima zašto se tako čuje!
Evidentirano
damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

Auto: Leon2 styl. 1.9TDI, Ibiza 6L 1.4 16v

« Odgovor #3 na: Prosinac 20, 2011, 08:32:23 »

Općenito klimana VAG koncernu nije neka sreća, gotovo na svima se čuje kuckanje zaklopke kad je vani hladno (tok tok tok) pa čak i na audiju A4  :)
Zujanje još nisam čuo, mislim da radi filtera kabine ipak ne može biti lišće.
Evidentirano

• web
  • grafika
  • dizajn
tsore
Jr. Member
**

« Odgovor #4 na: Prosinac 20, 2011, 09:19:19 »

Filter mijenjan prije 5mj. na redovnom servisu u Pia Jankas. Osim ak ga nisu promjenili makar su mi vratili stari. Ono tok tok mi se cuje oduvjek... Ali ovo je novo i cudno turiranje koje nestane nakon 5 min od starta.
Evidentirano
Dinko
Sr. Member

Auto: Seat Leon

« Odgovor #5 na: Prosinac 20, 2011, 10:07:12 »

I meni ventilacija zna puštat čudne zvukove dok je auto hladan i dok su hladna jutra, al se ne zamaram s tim pošto to nesestane nakon par min. dontknow dontknow

Mislim da to tak mora biti   
Evidentirano
Grga69
Warned
Jr. Member
**

Auto: Seat Leon

« Odgovor #6 na: Prosinac 21, 2011, 12:36:24 »

taman sam se spremao otvorit temu za to tok tok tok lupkanje u ventilaciji (leon 2008)... ak kazete da je kod svih tako onda cu se prisilno naviknut jer nema smisla raskopavat... 
Evidentirano
IbizaSA
...da nisam bosanac ne znam sta bih bio...
Jr. Member
**

Auto: Seat Ibiza 1.9 SDI

SEAT is the limit:)

« Odgovor #7 na: Prosinac 21, 2011, 09:52:23 »

Tok, tok, tok i na Octaviji sasvim normalna stvar, filter mjenjan prije 4mj. jer sam mislio da je to u pitanju, al izgleda nije...stoga pojacaj muziku i vozi dalje...
Evidentirano

..kada zivotinje imitiraju ljude to je basna. Kad ljudi imitiraju zivotinje to je Bosna..
..4 miliona ljudi imaju srecu da zive u BiH, ostali nemaju tu srecu, al imaju sve ostalo..
tsore
Jr. Member
**

« Odgovor #8 na: Prosinac 21, 2011, 01:57:09 »

Ali ovo kod mene je strašno.... Prvih 5 minuta kao da je auspuh probušen zvukovi. Samo ne tako glasno. A s obzirom da s vremenom postaje sve glasnije mislim da bu nekaj riknulo. A niš idem zvat servis.
Evidentirano
tsore
Jr. Member
**

« Odgovor #9 na: Prosinac 27, 2011, 01:57:32 »

Vele u Pia Jankas da je ošo lager na ventilatoru i da se mora mjenjat ventilator = 3200kn. LOOOOOL.
Neka on samo ruži....
Tak i tak mi je danas moj majstor rekao da mi je otišao semering na radilici pa mi je ovo zanemariv problem. 82000km, 5g.
Ja prvi vlasnik koji jako čuva auto i ode semering, kaaaaj? Život je proklet nekada.
Evidentirano
damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

Auto: Leon2 styl. 1.9TDI, Ibiza 6L 1.4 16v

« Odgovor #10 na: Prosinac 27, 2011, 08:09:17 »

Vele u Pia Jankas da je ošo lager na ventilatoru i da se mora mjenjat ventilator = 3200kn. LOOOOOL.
Neka on samo ruži....
Tak i tak mi je danas moj majstor rekao da mi je otišao semering na radilici pa mi je ovo zanemariv problem. 82000km, 5g.
Ja prvi vlasnik koji jako čuva auto i ode semering, kaaaaj? Život je proklet nekada.

Ma na corsi to ode na 30 000 :)
Evidentirano

• web
  • grafika
  • dizajn
 Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na: