tsore
Jr. Member

Auto: Seat Leon 07'
|
 |
« na: Prosinac 20, 2011, 01:25:16 » |
|
Zadnje vrijeme mi se na automatskoj klimi čudno čuje ventilacija, kao da je ventilator glasan, onako nekako kao da turira i to na manjim brzinama, recimo na 2 ili 3 crtice, mislim na jačinu puhanja. da li je netko imao problema s tim? razmišljam da bi možda moglo biti lišće... Ili se sprema krepat. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
drazen991
Hero Member

Auto: TDI Power
|
 |
« Odgovor #1 na: Prosinac 20, 2011, 02:34:42 » |
|
Kada si zadnji puta mijenjao filter kabine?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sime-st
Sr. Member

Auto: seat leon
|
 |
« Odgovor #2 na: Prosinac 20, 2011, 05:48:47 » |
|
i meni se tako čuje,ali samo po niskim temperaturama,kada je sunčano i toplo onda ništa. čuje se samo u kada okrenem na 1. Na 2,3 i 4 se ne čuje ništa,a mijenjam filter svakih 15 tkm,pa i mene zanima zašto se tako čuje!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

Auto: Leon2 styl. 1.9TDI, Ibiza 6L 1.4 16v
|
 |
« Odgovor #3 na: Prosinac 20, 2011, 08:32:23 » |
|
Općenito klimana VAG koncernu nije neka sreća, gotovo na svima se čuje kuckanje zaklopke kad je vani hladno (tok tok tok) pa čak i na audiju A4 :) Zujanje još nisam čuo, mislim da radi filtera kabine ipak ne može biti lišće.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tsore
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #4 na: Prosinac 20, 2011, 09:19:19 » |
|
Filter mijenjan prije 5mj. na redovnom servisu u Pia Jankas. Osim ak ga nisu promjenili makar su mi vratili stari. Ono tok tok mi se cuje oduvjek... Ali ovo je novo i cudno turiranje koje nestane nakon 5 min od starta.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dinko
Sr. Member

Auto: Seat Leon
|
 |
« Odgovor #5 na: Prosinac 20, 2011, 10:07:12 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Grga69
Warned
Jr. Member

Auto: Seat Leon
|
 |
« Odgovor #6 na: Prosinac 21, 2011, 12:36:24 » |
|
taman sam se spremao otvorit temu za to tok tok tok lupkanje u ventilaciji (leon 2008)... ak kazete da je kod svih tako onda cu se prisilno naviknut jer nema smisla raskopavat... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
IbizaSA
...da nisam bosanac ne znam sta bih bio...
Jr. Member

Auto: Seat Ibiza 1.9 SDI
SEAT is the limit:)
|
 |
« Odgovor #7 na: Prosinac 21, 2011, 09:52:23 » |
|
Tok, tok, tok i na Octaviji sasvim normalna stvar, filter mjenjan prije 4mj. jer sam mislio da je to u pitanju, al izgleda nije...stoga pojacaj muziku i vozi dalje...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
..kada zivotinje imitiraju ljude to je basna. Kad ljudi imitiraju zivotinje to je Bosna.. ..4 miliona ljudi imaju srecu da zive u BiH, ostali nemaju tu srecu, al imaju sve ostalo.. 
|
|
|
tsore
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #8 na: Prosinac 21, 2011, 01:57:09 » |
|
Ali ovo kod mene je strašno.... Prvih 5 minuta kao da je auspuh probušen zvukovi. Samo ne tako glasno. A s obzirom da s vremenom postaje sve glasnije mislim da bu nekaj riknulo. A niš idem zvat servis.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tsore
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #9 na: Prosinac 27, 2011, 01:57:32 » |
|
Vele u Pia Jankas da je ošo lager na ventilatoru i da se mora mjenjat ventilator = 3200kn. LOOOOOL. Neka on samo ruži.... Tak i tak mi je danas moj majstor rekao da mi je otišao semering na radilici pa mi je ovo zanemariv problem. 82000km, 5g. Ja prvi vlasnik koji jako čuva auto i ode semering, kaaaaj? Život je proklet nekada.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
damo
turbo just kicked in yo
Hero Member

Auto: Leon2 styl. 1.9TDI, Ibiza 6L 1.4 16v
|
 |
« Odgovor #10 na: Prosinac 27, 2011, 08:09:17 » |
|
Vele u Pia Jankas da je ošo lager na ventilatoru i da se mora mjenjat ventilator = 3200kn. LOOOOOL. Neka on samo ruži.... Tak i tak mi je danas moj majstor rekao da mi je otišao semering na radilici pa mi je ovo zanemariv problem. 82000km, 5g. Ja prvi vlasnik koji jako čuva auto i ode semering, kaaaaj? Život je proklet nekada.
Ma na corsi to ode na 30 000 :)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|