Svibanj 22, 2012, 10:26:00
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Seat Ibiza 1.4 TDI  (Posjeta: 423 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
northeus
Jr. Member
**

Auto: Ibiza 1.4 TDI 75ks 2004.g.

« na: Prosinac 13, 2011, 02:54:54 »

Pozz forumaši 

Evo dakle izgledada mi je crko akumulator ima auto 7 godina, zanima me koji treba ugraditi (70Ah mislim da je), preporuka dućana za Rijeku....

I imam drugi problem, znači od kad nije htio upaliti (osim na guranje) blinka mi lampica od grijača, kako sam vadio osigurače da vidim u čemu je stvar upalile su se i greška rada motora i zračni jastuk, lampice, ima li tko diagnostiku pa da mi to pogleda malo ja sam u Rijeci....
Evidentirano
exfreerider
Hero Member

Auto: Polo 9N3 1.9TDI Tsunami Edition

« Odgovor #1 na: Prosinac 13, 2011, 03:19:23 »

Meni je u 1.4TDI 60Ah imam ti ga viška dan za 100kn ;)
Evidentirano

Gas i slalom
Renda
Hero Member

Auto: Seat Ibiza TDI

« Odgovor #2 na: Prosinac 13, 2011, 06:04:08 »

Ako ti blinka lampica grijača provjeri si da li ti rade štop svjetla. Može bit da je neka žarulja izgorili ili da ti je otiša štop prekidač.
Evidentirano

Seat Ibiza TDI (131+)
Jooc
Full Member

Auto: ibiza sport

« Odgovor #3 na: Prosinac 13, 2011, 10:00:49 »

I imam drugi problem, znači od kad nije htio upaliti (osim na guranje) blinka mi lampica od grijača, kako sam vadio osigurače da vidim u čemu je stvar upalile su se i greška rada motora i zračni jastuk, lampice, ima li tko diagnostiku pa da mi to pogleda malo ja sam u Rijeci....

mislim da imaš istu situaciju kak sam ja imal, to ti se vjerojatno pojavilo kod paljenja na guranje pa je senzor broja oketa motora neš krivo zabilježio i ostala greška.... tak je barem meni bilo,....blinkala je lampica grijača,a svjetlila od motora i stop kolko se sječam, samo treba obrisat greške i sve ok
Evidentirano
northeus
Jr. Member
**

« Odgovor #4 na: Prosinac 13, 2011, 11:17:31 »

štop svijetla rade, neradi zvono za upaljena svjetla, sve žarulje rade  dontknow koj akumulator onda 60Ah ili 70Ah, Varta Blue Line, neki drugi, .... ?
Evidentirano
northeus
Jr. Member
**

« Odgovor #5 na: Prosinac 22, 2011, 11:37:31 »

Evo rješen problem, stavljen akumulator, sad mi svijetle lampice, ima li neka preporuka za diagnostiku u Rijeci ili ako netko zna to u kućnoj radinosti riješiti, koliko to može koštati uopće?
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na: