Svibanj 21, 2012, 11:55:58
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Najinteresantniji topici ...  (Posjeta: 404 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40

Zovu me i kustos .....

« na: Prosinac 12, 2011, 08:49:53 »

Pozdrav Ekipa,

Na ideju je dosao jedan od starijih clanova ovoga foruma pa da probamo provesti njegovu zamisao u djelo.... o cemu se zapravo radi; Kako Vi uredno otvarate teme u kojima pitate razlicite stvari, o kojima se raspravlja tako ih ljudi na forumu citaju, komentiraju....Neke su zanimljive, a neke su malo manje zanimljive i ne dobivaju toliko paznje (da li zbog toga jer se u proslosti o njima vec raspravljalo ili zbog nekog drugog razloga ... nije bitno)

Clan koji u tekucem mjesecu otvori najzanimljiviju / najinteresantniju temu biti ce "nagradjen" simbolicnim poklonom. Brojat cemo najveci broj otvaranja teme, najvise postova, komentare... Naravno da topic "Vasi Auti" tu ne igraju jer vecina nije u ravnopravnom odnosu. Sve ostalo moze proci, Znaci, (uzet cemo samo za primjer)  Zoki je jutros pokrenuo temu "sladistenje guma" ...moglo bi ispast interesantna tema jer ovdje na forumu postoje ljudi cije se firme bave skladistenjem guma....pa bi interesantno cuti i njihovu stranu price.

Pa zato dragi forumasi upregnite vase sive stanice i smisljajte interesantne teme.

Teme se pocinju brojati od danas 12.12.2011. pa do kraja mjeseca. Sljedeci mjesec krecemo izpocetka
Evidentirano

ivan_t
Hero Member

Auto: Seat Leon M1

« Odgovor #1 na: Prosinac 12, 2011, 06:44:22 »

Jako jako zanimljiva ideja... 
Nadam se da ce sada biti puno zanimljivijih i korisnih tema  hello2
Evidentirano
Daky
Full Member

Auto: Seat Ibiza 1.4 16v + LPG

« Odgovor #2 na: Prosinac 12, 2011, 08:43:32 »

dobar prijedlog, a možda bi mogli  uvesti, kao na bugovom forumu da možemo označiti post kao "prihvačen odgovor" i na taj način zahvaliti  osobi koja nam je dala zadovoljvajaući odgovor na naše pitanje, time bi članovi koji stvarno znaju i žele pomoći drugima također skupljali neke bodove
Evidentirano
Zoran
Sr. Member

Auto: Ibiza TDI SPORT

« Odgovor #3 na: Prosinac 12, 2011, 09:11:16 »

Daky, odličan prijedlog, ali mislim da ga nije pametno prihvatiti na ovom forumu.

Zašto?

Pa gle: iovako se već znaju ljudi koji imaju iskustva i koji mogu ponuditi pametne i svrsishodne odgovore (npr Kroky, Renda i drugi bez uvrede) koje će ljudi zasigurno prihvatiti. U neravnopravan položaj dovodimo nove neiskusne članove koji ukoliko daju DOBAR prijedlog, sigurno neće biti prihvaćen kao prijedlozi provjerenih iskusnih članova. Nije da je njihov prijedlog bez veze, ali više vjeruješ iskusnom korisniku i još ga više uzdižeš. Time zasigurno povećavamo razliku izmedju iskusnijih i neiskusnijih članova.
Zar nije u cilju da se ćlanovi foruma ravnopravno odnose jedan prema drugom, a ne da Ti je neugodno komunicirati sa nekim članom uz bojazan da je to neki iskusan član sa kojima ne možeš ravnopravno razgovarati tj, u biti ga izbjegavaš i bojiš se iznijeti svoje mišljenje?

"Na mladima svijet ostaje..." a tako i na mladim članovima. Gdje piše da forumu neće pristupiti neki novi Kroky, neki novi Renda, pa pružimo im priliku. Zato i postoji forum, da se svi mogu registrirati i dijeliti mišljenja podjednako.

Đurin prijedlog je dobar: daj interesantnu temu koju će svi čitati ( bez obzira na iskustvo i znanje) broj otvaranja, upita i odgovora će pokazati ostalo....Polazna letvica je na istoj visini i za iskusne i za neiskusne....
Evidentirano

Daky
Full Member

Auto: Seat Ibiza 1.4 16v + LPG

« Odgovor #4 na: Prosinac 12, 2011, 09:41:16 »

Zorane, ja sam mislio nešto nešto drugo, npr. ja pitam kako se vadi prednje sjedalo na ibizi 2006.  ti mi opišeš postupak i ja na taj način izvadim sjedalo, naravno da ću tvoj opis postupka pohvaliti i priznati kao odgovor koji mi je pomogao, a ne nekog tko je napisao da idem kod mehaničara. za opčenite postove, tipa koja je najbolja boja za leona bilo bi glupo prihvatiti nečije mišljenje, jer su ukusi razlićiti.  isto tako kad netko nakon nekog vremena traži odgovor na neko pitanje po forumu, odgovor koji je riješio problem na taj način  je označen i zna se da je to pravo rješenje. Tako da nisam mislio nikog favorizirati, prijedlog je bio da se samo na neki naćin oznaće postovi koji su stvarno riješili neki problem
Evidentirano
Zoran
Sr. Member

Auto: Ibiza TDI SPORT

« Odgovor #5 na: Prosinac 12, 2011, 10:18:29 »

Daky dodatno objašnjenje je prihvatljivo i sada se razumije bit prijedloga.
Samo, veliki broj gostiju otvara forum za neki problem ili iformaciju. U tom slučaju bi trebalo gostima omogućiti označavanje odgovora kao odgovor koji im je pomogao u onome što su tražili (ukoliko to žele)
« Zadnja izmjena: Prosinac 12, 2011, 10:24:03 od Zoran » Evidentirano

jerba
Sr. Member

Auto: Ibiza 1.9 tdi

« Odgovor #6 na: Prosinac 13, 2011, 08:38:38 »

Duro ti si ovaj mjesec osvojio nagradu za naj topic..   
Evidentirano

:: Disel power ::
đuro
Global Moderator
Hero Member

Auto: Seat Arosa - G40

Zovu me i kustos .....

« Odgovor #7 na: Prosinac 13, 2011, 11:47:52 »

ja se ne racunam
Evidentirano

Str: [1]   Gore
Ispis