Svibanj 21, 2012, 11:23:29
News: U tijeku je brisanje svih članova sa nepotpunim ili krivo popunjenim profilima.
Pravila: http://www.seatclubcroatia.com/smf/index.php/topic,4529.0.html
 Str: [1]   Dolje
Ispis
Autor Tema: Curi tečnost za hlađenje. Pomoć  (Posjeta: 264 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Coa88
Jr. Member
**

Auto: Seat Ibiza 1.9 TDI 81 kw

« na: Studeni 23, 2011, 05:17:00 »

Pozdrav svima
Novi sam na forumu. Vozim Ibizu 2000g.
Prije nego što sam se učlanio redovno sam posjećivao ovaj forum i mnoge vaše teme su mi pomogle.

Sada imam jedan mali ili veliki problem, tečnost za hlađenje curi dole kod termostata, tačnije gdje ulazi ona metalna cijev od malog hladnjaka.
Oko te cijevi se nalazi kao neka manžetna (guma) e sada dali se iko susreo sa ovakim problemom ili zna kako ga riješiti, jer mi nije jasan princip kako to skinuti a da nesto nezeznem postupak mjenjanja i šta treba da se kupi da bi se taj problem riješio. Nebi da sipam neke tečnosti što to samo zakrpe. Oznaka motora je ASV

Unaprije hvala Svima.  notworthy
Evidentirano
Daky
Full Member

Auto: Seat Ibiza 1.4 16v + LPG

« Odgovor #1 na: Studeni 23, 2011, 08:18:39 »

nisam točno shvatio koja je to cijev,  ali trebao bi imati neku šelnu (obujmicu) koja ide na gumenu cijev, na mjestu gdje  metalna cijev ulazi u gumenu. ako ima šelna probaj samo stegnuti ili staviti novu
Evidentirano
Coa88
Jr. Member
**

Auto: Seat Ibiza 1.9 TDI 81 kw

« Odgovor #2 na: Prosinac 16, 2011, 05:11:44 »

Još uvijek nisam riješio problem kako treba jer ta cijev nema kao zamjenski dio. Morao sam nasuti tecnost i prestalo je da curi jest da sam malo zezno grijanje u autu al et.
Ako neko ima sa orginalnim rijesenjem rado cu pokusati.
Lijep pozdrav.
Hvala svima
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
Ispis
Skoči na: